- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България-Полша (полуфинал)
Смятате ли, че ще успеем да победим отборът на Полша и да се класираме за финалите на това световно?
Според мен, ще успеем да победим поляците, макар и доста трудно, с 3:2 гейма.
![]()
Естествено че ще ги бием щом от девет мача имама осем победи само една загоба и тя е неска сутринта срещу световния шампион бразилия и то само защото Мартин Стоев пусна некви 18 годишни :![]()
Kak taka na polufinal s Polsha![]()
![]()
Nali padnahme ot Braziliq
те ни биха , но ние така и така се бяхме класиралиПървоначално написано от PR0
и този мач намяше никакво значение , колкото до полуфинала.... ще ги бием естественно , то остава и някой да каже обратното
![]()
![]()
Аз много от волейбол не се интересувам и Полша не ги знам като кой знае какво величие ,така че би трябвало да ги победим. Дано да успеем и да очакваме съперника си на финала!А кои са другите две двойки полуфиналисти?
Бразилия - Сърбия и Черна гораПървоначално написано от maldini
Естествено,че ще ги смачкаме!Днес загубата беше стратегическа!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Никои неможе да спре Лъвовете тва е!!!Гордей се с малкото което имаш![]()
Аз го казах
![]()
razbira se 4e 6te TRQBVA da gi pobedim silno vqrvam 4e 6te stane taka ako ne nai lo6oto 6te e da vzemem srebaren medal
ako iskate ne6to da mi kajete davaite na skypa IFETO_92 ili na po6tata mi KOLDYGIRL@ABV.BG
Утре в 8 с топлата закуска пред телевизора и се наслаждавам на нечовека Матей,който им го набива много лошо на поляците![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
За по-ранобудните...абре ще го дават ли по Евроспорт?![]()
Паднахме.![]()
![]()
![]()
deeba padnahmee![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Сами се бихме в общи линии... Толова много грешки нямаше как да ни се разминат. Въпреки, че имахме на няколко пъти шанс, не се възползвахме и се прецакахме...
Дано поне да станем трети... Аман от тея четвърти места...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ееее мн гадно се изложихме то4но на полуфиналите маа мъ мн ме е яд..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
я стига бе? Полша няма загуба десети мач вече. ще бият и Бразилия. ние пък ще бием Сърбия![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
А дано!
Polska żyje na zawsze!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.