Това си е моя опит и наблюдения.Достатъчно ясно съм се изразила в предния ми пост.
Нито едно момче или мъж няма да хареса жена-дърво в леглото си.По същата логика и аз не искам такъв необразован ЕЛЕМЕНТАРНО в мойто.
По мойто време когато бях в 7,8-ми клас и-нета беше лукс,кво да говорим за подобни сайтове като този и всичката тази информация от и-нет.Опитвам се да обясня,че има толкова кухи хора,които даже не си правят труда да се заинтересоват как седят нещата.Не съм се родила научена-тогава излизаше един вестник "Тинейджър LOVE"-всичко каквото съм научила е било от там и ми беше интересно.Затва като си легнах за сефте верно че бях леко дърво,но постепено си влязох в релси.И колкото клиширано да звучи,наистина няма такива които да са се оплакали от мен в това отношение.
Представи си живота така..имаш мечтаното момче,визия,характер супер готино,но няма секс.Липсва ти,имаш нужда,животинското,първичн ото излиза на яве.Имаш желания,потребности..и си незадоволен.Как тогава да си пълноценен човек в такъв влучай?
Второ:Един такъв малоумник(щото не ти знам името),ако се беше замислил малко нямаше да имаш нужда да пускаш цялата тема.Според мен фригидни жени няма.Има неопитни мъже.Еми колко и да ме кефи един,като не знае как да ме барне ми убива желанието.Съжалявам,ама претенциите ми са високи.Знам какво мога,знам си възможностите и това ми дава увереност,която вас ви дразни!
Btw ди девствен ли си?(за автора на темата става въпрос)