- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kak da stana metal
1029.5!!!!задобрявам...
stiga be temata mi ne e za da si sravnqvate kolko vi e rekorda. Baxti zashto vi q pokazah igrata![]()
![]()
![]()
Батка,темата ти е изчерпана - казахме ти как да се обличаш и какви групи да слушаш. Сам ще си изградиш културата. Остави ни сега да се полигавим малко....
ti 6e mi kaje6 gaden metal takuvПървоначално написано от quench
![]()
Kakvo mi se smeesh. Barcelona sa smeshnici. Poiskah pomo6 a vsi4ki mi se podigravatПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
For the Fart Gods!!!![]()
Гаден съм! И затва се чувствам не мейн-,а даунстрийм!
Pich qko ti li4i che si nabor 94 t.e na 12 godini po moi iz4isleniq..![]()
Nestava dnes da si rapur utre da si metul,muzikata ne se vodi po tva kvo ti slusha drugarcheto,a tova koeto tebe te kefi,da ne govorim che za da slusash opr stil ne e zadaljitelno da se oblichash opr..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
e za6to da ne stava vsi4ki v4era6ni 4algari ve43 sa hausuri. Iskah da sum metal ama kato gledam kakvi smi6nici sa metalite deto sa se s1brali tuk i se 4udq dali si struva da s priravnqvam s takiva ni6i sa6testva.Първоначално написано от DjBaloon
I kakvo kato sum na 12. Da ne bida sam po tup ot vasПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Omg..muzka ne se slusha zashtoto e modno,a zashtoto ti haresva.. sedish i se 4udish dali da stanesh metuk? Ako ne ti haresva metul muzikata nemoje da si metul.. dali vnikvash v sushnosta?Dali razbirash kakvo ti govora?Tva ne e kato da reshish dneska sum s dunki i bluza utre s ancung..Първоначално написано от G@ngster4eto94
1203.3![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Mi imash oshte baq da se razvivash mozu4no,to ako 5 godishnite i 50 godishnite bqha na 1 akul..Първоначално написано от G@ngster4eto94
1342.1а ся да ви видим!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
i kakvo mu e lo6oto na imeto mi. parvonachalno se bqh regnal kato G@ngster@94 no si bqh oburkal maila i kakvo ot tovaПървоначално написано от exploitedteen
![]()
E da be i ako mi haresva da sum kloshar da sum kloshar taka li. gluposti. 4ovvek trqbva da e v krak s modata.Първоначално написано от DjBaloon
Някой много ефективно си се ебава с всикчи тука.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ti kvo kloshar li iskash da si? Da ne dishash lepilo?Първоначално написано от G@ngster4eto94
Дам!И аз съм на туй мнение!Айде лека ви нощ на всички!Успех в метълското начинание!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ami vs16tnost tazi sutrin si vzeh malko. Za6to problem li imaПървоначално написано от DjBaloon
Da,no spokoino problema e izcqlo v tebe i nai osnovno v tova che nqmash svoe sobstveno mnenenie i oshte ne si izgraden kato lichnost i zatova stvash takaf kakafto ti kajat drugite..Първоначално написано от G@ngster4eto94
A да и нещо много важно също,трябва да обезчестиш девица по пълнолуние,в тъмната гора при сухото дърво,но запомни само и единствено в годината на мечката може да стане това иначе не си метъл.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
А нямаше ли нещо и с анала на коза и сребърна лъжичка?!
Saatana vittu perkele hate crew!
Уффф...
страшно много се забавлявах,
но ми писна...издавам се..
надявам се да съм си изиграл добре ролята и да ви е било весело...
ако не сте забелязали съвсем случайно Mo6no няма нито един отговор в темата, а и си мисля, че му е напълно в стила.
ама игричката си е яка обаче.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Яка е, но за жалост не успях да направя повече от 920.