- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правят български ученички в училище ...
Съвсем случайно попаднах на този албум,та вие какво мислите???
http://snimka.bg/album.php?album_id=78540
Нали не се събличат пред директорския кабинет, не се бият. Направили са няколко снимки, че се снимат така не е много хубаво. Но на фона на другите неща които станаха, това е нищо.
OMFG....на къде отива светът.....![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Айде...почва се с коментарчетата и възмущенията за страшната деградация...![]()
ама тия "мацки" май са били обсъждани вече тук или бъркам?
както и да е...гадни са![]()
ясно е какво - разгонили са се кучките и са си вирнали опашките.само без възражения за либерализъм и разкрепостеност на нравите,защото човек може да си бъди разкрепостен по отношение на секса,но не и да го прави ос,около който се върти целият му свят.типични малки курвета,да са живи и здрави и все така да радват майките си и бащите си
Пф да обсъждали сме ги т`ва ми напомня случая с онова момиче , което се беше съблекло в даскалото пред дирекцията...За мене тея момичета не заслужават да ги обсъждаме >те нямат нито срам , нито морал!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Защо все си мисля,че някакво момиче беше пуснало тея снимки във форума и беше казало,че е една от тезии по тоя повод се започна тема по същият повод
![]()
![]()
А по-темата направо нямам думи,за всяко нещо си има място и време...
Ако са искали оригиналност и популярност...нз всеки си решава.![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Пффф ,тея снимки са от новобранската на дядо ми. Прекалено известни станаха ...
А и к'во толкова ?... решили момичетата да са напраят на к*чки и са е получило. Неразбирам за какво да се "тюфкаме" за простотий .
tva sa nai groznite momi4eta koito sam vijdala...
[/img]
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
emi...kurvat se pa4iemn mraza takiva typi malki kurveta.mqstoto im e na trotoarite,ne v daskaloto.da ne si mislqt 4e sa mn interesni s tiq 6ibani izpulneniq.haha npravo mi se draifa ot takiva parantii
![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
БЕЗ КОМЕНТАР ...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
.................................................. ...............Първоначално написано от kati_0513
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Гадост!Група пуберки се лижат и имитират секс...хита на сезона!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
За мен тези момичета не заслужават да живеят.Ще ме извиняват много ама аз НИКОГА не бих се съблякла по този начин в училище освен по физкултура в съблекалнията![]()
.................................................. .................................................. .........Първоначално написано от BunnYY_f
Prostotiii![]()
Nqmam dumi napraoooooooooooo
Jalki typa4ki,opitva6ti se da se napraqt na interesni i da privlekat vnimanieto..samo se izlagat i ni karat da gi komentirame tuk-sme6ni sa,o6te ne znaqt na koq zemq se namirat,pyk praqt snimki sys sexualni nameci i sig taka i se dyrjat-povyrhnostni patki,koito i haber si nqmat ot realnostta-neka te sa si maloumni,nii kvo sme trygnali da gi obsyjdame-te 6e si patqt,na tqh 6e se smeqt,te 6a gubqt.. na6ta lesna![]()
Maleiii UJAS!Ami 4e to az tezi momi4eta gi poznavam !Olee... ne sam predpolagala 4e sa sposobni na takova ne6to .. tctc.. Ina4e se pravqt na mili i skomni .. Nqmam dumi prosto !
Ами какво да ти кажа...не се учудвам вече от нищо.Но определено,както каза xaxo_xixi,има и много по-лоши неща.
Бледнеят пред изявите на други ученички.![]()
Абре само на мен ли ми се струва, или тези момичета са циганки?![]()
![]()
Ne 4e gi za6titavam ama ne sa ciganki !I az sam izumena 4e edni uj razumni momi4eta var6at takiva gluposti !Първоначално написано от p4elata_brumze