.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе тез нормални ли са?? Нито са красиви, нито нищо!Как не ги е срам..тцтцтц ама и такива ги има..то от курви аман вече!

T-Bone
    Guest

.

Nesnam kakvo pravqt u4eni4kite oba4e u4enicite...........

Ами, от училище се започва, после на работното място, после с някой богат чичко в леглото.. и така, един живот живеем, а?

Който не може да изпъкне с ум, изпъква с цици, задник и дантелено бельо. И за огромно щастие на голяма част от женското население - такова е положението не само в България.

Колкото до това, че снимките са стари и сега момичетата са пораснали. Лично мнение? Според мен са деградирали още повече. Но тъй като няма начин да разбера дали е така (а аз искрено се надявам да греша), ще кажа само, че не са само те. Не коментирам конкретните девойчета, коментирам всички такива.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Guest
    ami ne sa za nikakav primer!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    tva e dosta staro oshte ot predi 2.....3 godini

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мляс
    Guest
    Искам да са ми съученички

и в моето училище съм била свидетелка на подобни сцени...
    търсят внимание момичетата
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Цитирай Първоначално написано от cute_but_psycho
    и в моето училище съм била свидетелка на подобни сцени...
    търсят внимание момичетата
    Че то май във всяко училище е имало нещо подобно, дори в моето имаше такава, дето се съблече пред директорския кабинет преди 4 години- мисля, че- но никой не я засне, спасихме и живота тогава...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хахха божеее верно накъде отива тоя свят [/b]
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен
    http://snimka.bg/album.php?album_id=78540&photo=20 баси увисналия задник омфггг
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

а бе за тея госпожици няма ли момчета... изглеждат смешно и посретсвено :P горките

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Бах,тия ги виждам след някоя и друга година там на околовръстното!Ужас,ебати курвите
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    OMFG....на къде отива светът.....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    <- няма какво повече да кажа...

П.П. Поне кат' ше се снимат така разбирам да бяха някакви по-хубави...а те приличат на коне! И поне да имаха хубави дрехи, а не няк'ви от кой знае какъв цигански пазар...

ХахХа...а най-смешното е, че се имат за хубави и привлекателни... Горките им родители...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: за снимките

Цитирай Първоначално написано от абвгд123
    ясно е какво - разгонили са се кучките и са си вирнали опашките.само без възражения за либерализъм и разкрепостеност на нравите,защото човек може да си бъди разкрепостен по отношение на секса,но не и да го прави ос,около който се върти целият му свят.типични малки курвета,да са живи и здрави и все така да радват майките си и бащите си
    nap1lno sam saglasna

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от ppaarriiss
    ясно е какво - разгонили са се кучките и са си вирнали опашките.само без възражения за либерализъм и разкрепостеност на нравите,защото човек може да си бъди разкрепостен по отношение на секса,но не и да го прави ос,около който се върти целият му свят.типични малки курвета,да са живи и здрави и все така да радват майките си и бащите си
    nap1lno sam saglasna
    aaa bratle razkarai go toq avatar na paris hiltun pls seki put kato go vidq i umiram ot ujas

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    <- няма какво повече да кажа...

П.П. Поне кат' ше се снимат така разбирам да бяха някакви по-хубави...а те приличат на коне! И поне да имаха хубави дрехи, а не няк'ви от кой знае какъв цигански пазар...

ХахХа...а най-смешното е, че се имат за хубави и привлекателни... Горките им родители...
    A s teb sam o6te po saglasna nestiga 4e sa grozni ami i drehite im....

Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Цитирай Първоначално написано от ppaarriiss
    nap1lno sam saglasna
    [color=green]aaa bratle razkarai go toq avatar na paris hiltun pls seki put kato go vidq i umiram ot ujas[color]
    na teb kato ne ti haresva ne go gledai

Повече от фен
    ne 4e ne mi haresfa prosto e otvratitelen

Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    ne 4e ne mi haresfa prosto e otvratitelen
    sas sigurnost ne e po otvratitelen ot tvoq

sexy_f_19
    Guest

problem

tezi da sa vi problema nie biahme po ludi seks v stajata da ste pravili ? pred daskalite ? e uchete se gotino si beshe v daskalo iskam pak

abe kfoto i da si govorim tfa si e istinata ne sa samo teq momi4eta koito gi praqt tezi ne6ta oshte kolko mnogo ima....no za men tva e nelepo tfa sa nekfi prostashtini i .....dea znam yj se pishat za golemi za tfa onova pretenciite im golemi a spored mene nikoi ni ymen ni nqkoi yvajavasht sebe si chovek moje da go naprai tfa....a i ok snimali sa se em hubavo ama da ka4at snimkite v neta ......neznam na interesni li iskat da se napraqt na originalni li kfo ama ne sa yspeli de....i she me pro6tavat ama taq sas zelenoto gorni6te i 4ernite prashki det si e pokazala gaza pone da imashe hubavo dype....aaa i o6te ne6to kat iskat da se pokazvat neka idat v playboy.....
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Re: problem

Цитирай Първоначално написано от sexy_f_19
    tezi da sa vi problema nie biahme po ludi seks v stajata da ste pravili ? pred daskalite ? e uchete se gotino si beshe v daskalo iskam pak
    po prosta6tina ne sam 4uvala ti ili si nqkva pulna k***a ili si go izmisli za da sabudi6 interes po4ti sam sigurna 4e e vtoroto

Цитирай Първоначално написано от sladurana2319
    abe kfoto i da si govorim tfa si e istinata ne sa samo teq momi4eta koito gi praqt tezi ne6ta oshte kolko mnogo ima....no za men tva e nelepo tfa sa nekfi prostashtini i .....dea znam yj se pishat za golemi za tfa onova pretenciite im golemi a spored mene nikoi ni ymen ni nqkoi yvajavasht sebe si chovek moje da go naprai tfa....a i ok snimali sa se em hubavo ama da ka4at snimkite v neta ......neznam na interesni li iskat da se napraqt na originalni li kfo ama ne sa yspeli de....i she me pro6tavat ama taq sas zelenoto gorni6te i 4ernite prashki det si e pokazala gaza pone da imashe hubavo dype....aaa i o6te ne6to kat iskat da se pokazvat neka idat v playboy.....
    nap1lno te podkrepqm

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Нищо ново под слънцето...Не разбирам как могат да ви очудват такива неща?!И какво толкоз,нали не са седнали да се *бат в час!Показали си сутиена и прашките и голямото чудо!Освен тва хич не се целуват,снимките са ебавка,просто шега!Хубави тела имат и голяяямата работа...показали ги...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си