- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правят български ученички в училище ...
Абе тез нормални ли са??Нито са красиви, нито нищо!Как не ги е срам..тцтцтц ама и такива ги има..то от курви аман вече!
Nesnam kakvo pravqt u4eni4kite oba4e u4enicite...........![]()
Ами, от училище се започва, после на работното място, после с някой богат чичко в леглото.. и така, един живот живеем, а?
Който не може да изпъкне с ум, изпъква с цици, задник и дантелено бельо. И за огромно щастие на голяма част от женското население - такова е положението не само в България.
Колкото до това, че снимките са стари и сега момичетата са пораснали. Лично мнение? Според мен са деградирали още повече. Но тъй като няма начин да разбера дали е така (а аз искрено се надявам да греша), ще кажа само, че не са само те. Не коментирам конкретните девойчета, коментирам всички такива.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
ami ne sa za nikakav primer!
tva e dosta staro oshte ot predi 2.....3 godini
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Искам да са ми съученички![]()
и в моето училище съм била свидетелка на подобни сцени...
търсят внимание момичетата
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Че то май във всяко училище е имало нещо подобно, дори в моето имаше такава, дето се съблече пред директорския кабинет преди 4 години- мисля, че- но никой не я засне, спасихме и живота тогава...Първоначално написано от cute_but_psycho
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Хахха божеее верно накъде отива тоя свят[/b]
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
http://snimka.bg/album.php?album_id=78540&photo=20 баси увисналия задник омфггг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Бах,тия ги виждам след някоя и друга година там на околовръстното!Ужас,ебати курвите![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Първоначално написано от BrokenHeart
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<- няма какво повече да кажа...
П.П. Поне кат' ше се снимат така разбирам да бяха някакви по-хубави...а те приличат на коне!И поне да имаха хубави дрехи, а не няк'ви от кой знае какъв цигански пазар...
![]()
ХахХа...а най-смешното е, че се имат за хубави и привлекателни...Горките им родители...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
nap1lno sam saglasnaПървоначално написано от абвгд123
aaa bratle razkarai go toq avatar na paris hiltun pls seki put kato go vidq i umiram ot ujasПървоначално написано от ppaarriiss
A s teb sam o6te po saglasna nestiga 4e sa grozni ami i drehite im....Първоначално написано от Lady Death
na teb kato ne ti haresva ne go gledaiПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
ne 4e ne mi haresfa prosto e otvratitelen
sas sigurnost ne e po otvratitelen ot tvoqПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
tezi da sa vi problemanie biahme po ludi
seks v stajata da ste pravili ? pred daskalite ? e uchete se
gotino si beshe v daskalo
iskam pak
![]()
abe kfoto i da si govorim tfa si e istinata ne sa samo teq momi4eta koito gi praqt tezi ne6ta oshte kolko mnogo ima....no za men tva e nelepo tfa sa nekfi prostashtini i .....dea znam yj se pishat za golemi za tfa onova pretenciite im golemi a spored mene nikoi ni ymen ni nqkoi yvajavasht sebe si chovek moje da go naprai tfa....a i ok snimali sa se em hubavo ama da ka4at snimkite v neta ......neznam na interesni li iskat da se napraqt na originalni li kfo ama ne sa yspeli de....i she me pro6tavat ama taq sas zelenoto gorni6te i 4ernite prashki det si e pokazala gaza pone da imashe hubavo dype....aaa i o6te ne6to kat iskat da se pokazvat neka idat v playboy.....
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
po prosta6tina ne sam 4uvala ti ili si nqkva pulna k***a ili si go izmisli za da sabudi6 interes po4ti sam sigurna 4e e vtorotoПървоначално написано от sexy_f_19
nap1lno te podkrepqmПървоначално написано от sladurana2319