- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правят български ученички в училище ...
сигурен съм че тия от вас който са на пуритански настроени въртят свирки от 8 до 10 та свят да ти се зави. що не си мълчите поне.
пхаххаха малии верно са много зле...Първоначално написано от die_die_my_darling
![]()
хахаха направо не заслужават даже и да ги коментираме
![]()
f@nt@zi@
тея снимки са по - стари от мен, сега се сетихте
Тези момичета са адски грозни и ми приличат някои от тях на циганки.Явно няма с какво друго да привлекат интереса към себе си и за това така.
Те тия даже май са от Ямбол...единият чин на който са се снимали ми е много познат от предното даскало...ама снимките са доста стари поне на 2 години са...дано сега тия момичета са по добре с сивото вещество..
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
[quote=NeStL
Bojeeeeeeeeee za interesni li se mislqt tiq?!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Липсата на внимание личи от километри
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от Мo6no
Първоначално написано от BrokenHeart
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Тва училище за курви ли е?![]()
мдамм....![]()
кухи путки им се вика!
Нищо ново имам едно липче в което мониче прави свирка на момче в най-елитното даскало в града.
Малко да подновиме матряла с по съвременен ученичешки екшан![]()
![]()
2т. системно
колко оптимистичноПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
тея са болни.....
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck