- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква ти беше първата цигара?
Каква ви беше първата цигара която запалихте?
Мойта беше Фемина Ментол![]()
moqta purva beshe cherven sredec no togava si misleh che dimut se izkarva navun i nz dali se broi a inache purvata mi normalno drupnata beshe sinq nevada. kashlqh edna minuta i izqdoh ne pomnq kolko sladko sled tva da mi mine gadnotobtw kupih si tabex dnes. pojelaite mi uspeh!
синьо виктори и на мен,а в момента пуша" ММ СЛИМ"
Purvata cigara mi beshe muratti tunko aa sega pusha bqlo victory
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Bql Sredec
ам беше от на майка ми.. ама какви е пушела тогава.. не помня хах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
MM![]()
Първата цигара едно време преди години беше тогава известните Син Трезор , пушил съм от всички марки почти . Последната изцяло изпушена ми беше Ротманс ... ех време време![]()
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
не помня![]()
Май беше бяло виктори, но бях супер малък, още в детската и ми се отвори възможност, пробвах, но вече запалена (не от мен). Така и не се зарибих.![]()
ахаха...и аз бях така!Първоначално написано от slladkata
![]()
аз да взема една клечка за зъби и да я запаля то е същото като карелиятаПървоначално написано от gerinceto
![]()
помна, че беше наливна някаква от магазина до нас.. ама марка наистина не се сещамама беше лекичка такава
![]()
БЯл ДавидовОще го помня красавеца
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Беше "Арда" - всеки път,когато видя промишлените пушеци над Кремиковци,се сещам за първата цигара...![]()
виктори синио ся сам пак на виктори бяло и синио
Първата ми беше Ориент експрес.Пушех година и 7 месеца,а вече 2 седмици не пуша. \/
...it's WilD ObseSSioN...
otdavna be6e ama victory nekakvo :PПървоначално написано от slladkata
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Булгартабак
цъ цъ цъ и на мен ми беше синъо виктори. УЖАС направо ми се подкосиха краката![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!