- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta, kakuv tip mujko tqlo haresvate
ne haresvam slabi mom4eta!Predpo4itam da e po-nabit(ne kazvam debel ot kolkoto slab)i estestveno ako e muskulest o6te po-dobreПървоначално написано от :):):)
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
i az taka 100% tva kato ima6 masata stava e i s mnogo trud v trenirovkite ama za 2 godini max pravilni trenirovki rejim i hranene stavat bez problem i bez himiqПървоначално написано от Bounty`Killer
![]()
kosi koremni i tiq pi4ove nqmat razviti a samite kosi koremni se razvivat ot samosebesi s mnogo ot oprajneniqta i pri pravilno iz4istvane se pokazvat bez problemПървоначално написано от Bounty`Killer
![]()
basketbolisti \/ hem sa mn visoki...hem i tqloto im e stegnato i sas lek relef...
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
пф аиде и ти така..100% ако имаш масата..мн труд..за 2 години...правилни тренировки...режим..хранене. .без химия..Първоначално написано от Анонимко
Мога да направя заключение че сте некфи феномени със невероятен ген и изключително мн познания за спорта и сигурно след некоя година ще ви гледам по ТВ-то и ще искам да приличам на вас![]()
Хмммм защо ли мисля че заключението ми е грешно?![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Първоначално написано от Barry
ще постна снимки![]()
If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home
i az mn se kefq na basketbolistiimat mn qko teloslojenie
Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
![]()
Супер са !!!
Ха тоя все едно няма мускули.Първоначално написано от jenny_e
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
А сланините по-малко гнусни ли са ти???Първоначално написано от jenny_e
![]()
zavisi mnogo ot samata struktura na tqloto ne vseki moje da ima takova tqlo dori da iska...ne govorq samo za kostna konstrukciq su6to tolkova vajen e i tipa tqlo sprqmo tova kak ka4va kg. taka 4e ima mom4eta koito prosto ka4vat qko muskulna masa i takiva koito si ostavat slabi4ki i takiva koito maznqt...... no principno poglednato vuzrastnite jeni haresvame po stabilni mujeПървоначално написано от jenny_e
ili pone az taka mislq ..... nz dal isum prava...
![]()
Този нещо не ми харесва... твърде е кльощав и някак мекошав изглежда.Първоначално написано от jenny_e
Аз си падам по мускулести, но не прекарено. Нещо като тето този пич:
![]()
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Pyk ena macka se kefeshe na pyhkaviq mi korem i si go shtipeshe nai spokoino![]()
A za snimkite na onez negri s qkite koremni plo4ki..edin ot klasa mi ima absolutno sashtite plo4ki (toi e super muskolest) i ne e treniral ili pil razni glyposti prosto normalno si e jivql i e @_@
Първоначално написано от e_l_i_z_a
Дааа абсолютно теа мъже са ПЕРФЕКТНИ![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Мускулесто , но не прекалено![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Първоначално написано от sexY_mackA90
Ако не забелязахте повечето са линкове за Гей сайтове. Втората снимка линка за сайта е "gaypride.jp...."
Няма нищо лошо в мусколесто и голямо мъжко тяло(естествено, не прекалено и чудовищно), тези момичета, които казват, че не харесват такъв тип мъже, може би просто избиват комплекси, че няма да могат да имат такъв мъж, а само някакъв квартален "свлеч-дрисък" или "гъзе-футболеско". Лично мое мнение за перфектна мъжка структура е 1.85, 80-90кг. стегнато тяло.
Харесвам не много кльощави и мускулести момчета. Средна работаНо по принцип нямам претенции. Тялото на приятеля ми си ми харесва и съм доволна
![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
[quote="RobbieRivera"]Първоначално написано от sexY_mackA90
Ако не забелязахте повечето са линкове за Гей сайтове. Втората снимка линка за сайта е "gaypride.jp...."
Няма нищо лошо в мусколесто и голямо мъжко тяло(естествено, не прекалено и чудовищно), тези момичета, които казват, че не харесват такъв тип мъже, може би просто избиват комплекси, че няма да могат да имат такъв мъж, а само някакъв квартален "свлеч-дрисък" или "гъзе-футболеско".quote]
Емм не знам за другите но мога да ти кажа че тва че не харесвам мусколести мъже ваобще не означава че избивам комплекси или нещу от сорта...пфф
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Няма нищо лошо в мусколесто и голямо мъжко тяло(естествено, не прекалено и чудовищно), тези момичета, които казват, че не харесват такъв тип мъже, може би просто избиват комплекси, че няма да могат да имат такъв мъж, а само някакъв квартален "свлеч-дрисък" или "гъзе-футболеско".
Е ти даваш некви крайности - дебел, слаб, мускулест. Просто с хубаво тяло, не прекалено слаб, с леки мускули.