- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta, kakuv tip mujko tqlo haresvate
oba4e verno si4ki sa ot gey sitovegolem smeh
a ima i edin s takiva gurdi deto sa po golemi i ot moite
![]()
Не много мусколести горе-долу високи и най-важното да са футболистчета те са перфектни
това е истината: http://ifbbtv.com/video3/images/103_...flexonline.jpg
If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home
да бе . Като гледам страшна красотаПървоначално написано от Bounty`Killer
flex e gotin vupreki 4e za hora koito ne sa zapoznati sus bodybuildinga moje da im se vidi stra6ni4ykne e taka tezi hora ne izglejdat celogodi6no taka no kat da e...... tva s futbolist4etata s krivite kra4ka kurti
napravo me razbiva nz kak vi kefqt takiva
.....moje i da znam ...... gadjeto vi e tup futbolist....... (ne 4e gi slagam pod edin znamenatel) a tva za muskulite me sumnqva
se pak ako e vuzmojno momi4etata koito postvat mneniq da davat i info za godinite im
prosto za6toto mislq 4e ima zna4enie i tozi faktor a i ot tazi tema taka i ne razbrah kvoto me int
aide pls s godinite
![]()
Със сигурност е по добре отколкото клиощаво футболистче ;]Първоначално написано от evil lady in black
еми по -добре е да е по-клющаво момчето юот кат правите секс и ако той е отгоре ще те смажеПървоначално написано от Bounty`Killer
![]()
ako e po zdrav 6te moje da experimentirate s pozite pove4eПървоначално написано от evil lady in black
a i ako e qk nqma da te smaje 6toto 6te te pazi ...toi da nqma da e otpusnat v/y teb 4e da te smaje
![]()
am kav me izkefi razli4no zdravi4ak![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
да ви кажа само Това момче http://ifbbtv.com/video3/images/103_...flexonline.jpg
е само 90 кг и има 53 см ръце;]
аз харесвам слаб или нормално сложен да е мъжа,да има релеф и да се поддържа.не ме привличат този тип мъже като Арнолд например.но оценявам труда който са положили(а тои е огромен)![]()
Абе важното е като ходиш по улицата хората да минават на отсрещния тротоар , а малки деца да се разревават.ъхъ ъхъ ъхъ
![]()
2т. системно
Еми...най-точната дума,която ми идва наум е "Релефни".Тоест,нито дебели,нито напомпани като балон,нито кльощави.Нормално телосложение с мускули. Толкоз.![]()
![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..
6IROKI RAMENE(UMERENO) I MALKO DUPE
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
сори,аз харесвам кльощави с хубави ръце![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Sas sigornost tezi,koito imat dobre oformeno tqlo,no ne i da imat prekaleno mnogo muskuli,za6toto ve4e tfa e grozno.DA s ie tykyv edri4yk gramaden i da nqma slaninki.Mnogo se kefq kat vidq nqkoe gramadno mom4e qkoe slabo i finno momi4e (kakto az i pr-mi)Moq si e nai qk :P
![]()
![]()
![]()
оф на снимката на аватара си мн хубав.тая в подписа я разкарай,че ми се драйфаПървоначално написано от [Lucifer
Баунти Кила,дано се шегуваш хаха..хубав ник пък...![]()
Брато ми ако аз си сложа? Ко прайме?
2т. системно
и аз направо ги обожавамПървоначално написано от macy_day_parade
ми нещо средно-не кльщав, но не и някоя горилаи естествено-без шкембенце
![]()
![]()
![]()
Еее коледа е деееПървоначално написано от angel with broken wings
![]()
2т. системно