- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta, kakuv tip mujko tqlo haresvate
ех, ми начи отпадаш (поне за Коледа)Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
ti pak ako si misli6 4e mom4etata xodqt na fitnes zaradi vas momi4etata samo , jestoko se laje6 , vse pak 4ovek trqbva da se podarja fizi4esko , a ne kato pove4e momi4enca , da si pa4at slaninkite zimata sas dankite s plitko dano , visqt otvan osmqnkite i samo kiseloto zele lipsva, po-dobre stegnat ot kolkto , razpusnat i jelan ot momi4e kato teb, no po veroqtno e da si obekt na vnimanie kato si stegnat ot kolkoto Futbolist Gei , za6toto kato e Gei nqma da ti obarne vnimanie na teb xaxaxa xa \Първоначално написано от Sladkata_Nansi
/
Харесват ми оформени и тренирани тела . Да е стегнато , красиво .. хубави рамене , плочки .. оформено дупе![]()
И снимки бих постнала , ама нали са на хора от форума , няма да се престаравамТе си знаят кои са
![]()
И иначе .. такива слабички и хилавки момчета не ми харесват , както и някакви коремести , дебели и мазни ..
Да бе бмв аре стига са-поне мерцедесПървоначално написано от `Silvester`
![]()
Акии аз си падам по ниските момченца май ..или поне така излиза..хаха..а колкото до телосложението не ми харесват някои прекалено надути..или прекалено хилави да го бутна и да падне..нещо средно..като моето момче![]()
![]()
![]()
мъжко тяло .. харесвам златната средада не е много висок ..но все пак достатъ4но - някъде към 1.75-1.80 ии да не е нито хилав нито шишкав... нито пък да е прекалено релефен... на мен ли4но ми става грозно някакво такова като културист... нее да има достатъ4но големи мускул4ета и хубаво оформено тяло и много важно СЪРАЗМЕРНО... постоянно виждам мом4ета с огрооомни рамене и миниятурен ханш
и какво друго... малко тен не е излишен... да е обезкосмен, много важно [-o< може и не напълно да има там 2-3 милиметра но тия маймуни ми бъркат в здравето .... и ко друго незнам... абе най-важното е щом има хубаво тяло да не бъде надут !!!!
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
хахаха не ама и без бмв си го харесвамПървоначално написано от [Lucifer
![]()
Тихо с БМВ-тата че е болна тема в тоя форум,Първоначално написано от [Lucifer
... мани мани по добре да не ти разправям
.
2т. системно
Ами аз не обичам момчета,за които тялото им е фикс идея и непрекъснато парадират с него.Важното е да се поддържа,и честно казано не ме вълнува как,защото съм имала гаджета,които непрекъснато ми разказват какво правят във фитнеса.Ето,например за тялото на Дейвид Бекъм мога да кажа само-перфектно.
![]()
Аз харесвам кльощавички![]()
az haresvam mom4eta s relefni tela no da ne sa prekaleno muskulestiina4e ideala mi za mujko tqlo e freddie ljungberg
http://i26.photobucket.com/albums/c1...Ljungberg8.jpg
Malko dupe i shiroki ramene.. ohoho![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Barbaronka
![]()
![]()
![]()
не ти ли изглежда несъразмерно...
![]()
Това е фсъшност генетичната мъжка структура не като на жените широк дирник и тесни рамене.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
ще снимам един от фитнеса и ще ви го покажа.... нямам нищо против малка разлика ама на тоя рамената му са 2 и половина пъти колкото дупенцето!!! пф, за мен е много грозно огромни рамене и малко дупе....Първоначално написано от Amayo
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ами дай да видя въпреки 4е съм скепти4но настроенаПървоначално написано от GLeZoRanA
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Az haresvam ne mnogo vidokite myje,i v nikakyv slu4ai da sa s nqkakvi muskyli i s ogromni ramena i bicepsi!![]()
Obi4am da sa im izrazeni muskulite,ama da nqmat muskulna masa!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Грешиш пич мога да похваля с широки рамене и малко дупе..сичко идва от гена..Първоначално написано от Amayo
![]()
яко затластели![]()
![]()
![]()
хахахах оо конкоренция ли виждамПървоначално написано от miss_fatty
![]()
![]()
![]()
![]()
ии то голяма....Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
![]()