- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- До какво води чалгата ?!
ахьайьайьахьхаьхахьахахах ахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
тоя накрая взе да го избива на грайндкор![]()
![]()
![]()
Не се смейте! Това е човешка драма! Бъдете сигурни,че голяма част от пишещите тук са така!
![]()
Това е едно от любите ми клипчета.
Къде си бе,Джексъне!!!![]()
кефи мн...![]()
\
/
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
На този човек бих му препоръчал да посети институция, където ще могат да му окажат специализирана помощ.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
о боже ...баси простотията !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя нещо го изби на гняв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахахаххахахахахахах ахахахахахахаха..............![]()
![]()
![]()
![]()
На тоя олигофрен работата му е в някоя гайндкор група...
And when the day breaks - hug me ..!Give me a little love ,come on lie to me.. What am I now in your eyes?Don`t say " Don`t talk" ...Why are you looking at me like i`m already in your hands ... Why do you make me feel like I`m already in your bed ? I`m scared of myself ...God i`m scared.. I`m ready to go with you NOW,even if i know that it will only last till morning... Why am i tormented,thinkg i am loose in your eyes ...? What spell did you put on me so I can`t stop myself?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaixiaxiaixiaixaixiaxiaixiaixaixiaix nenenenene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
maleeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ujas
[-o< 6te se molq za nego i za vsi4ki kato nego [-o<
Това, според мен, е в следствие от алкохола, а не от чалгата!
В чалгата няма толкоз агресия...Ако е така...То кво остава за метъла ?!?![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Хахахахахаха това да е от чалгата.Абе вие вред ли сте.Човекът сигорно си е нацокал(напил).Как едни стил от музиката може да те доведе до такова състояние хахахахаха.Много хора говорат против чалгата,ама все пак всеки си има вкус.Аз слушам чалга 90% и малко от другите стилове 10%.И все пак: и когато съмне ти прегарни ме малко обич дай ми хаиде лъйи ме ............ляляляля![]()
"Hello Girls from all over the world"
Незнам дали сте забелязали,но въпросният господин на няколко пъти пие от чаша със съмнително съдържание,което не изключва факта да е под алкохолно въздействие !
damПървоначално написано от TikiraYang
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Тоя друса бе ахахахаххаах масово затъпавяне![]()
Чалгата е комерсиално лайно,изсрано посред килима от други,по-добри стилове - и нали знаете,лайното най-лесно се зебелязва и най-яко мирише!
![]()
leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...mn zle
yeah tfa e nqkkyw now stil-trash chalga
тоя като го гледам ако е някъде пред мене ще го отрепам сигурно..![]()
ИСКАМ ПОГО С ТОЯ!!!!
The pogo inspires love and unity between the people of the world!!! Let us all join the pogo and love each other!!!
Тва е от едно габа парче,много тежко...
А пича е луд,копеле - тоя в погото ще умре с две глави у всека лапа....