- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена!
Една моя приятелка твърди,че тя е отворена с праст,но не е спала с момче.Вие какво мислите за това.Как е по-добре да те отворят с пръсти или по традициония начин чрез сека?
Мисля,че и двете сте тъпи...
И малки..
Хайде,порастнете още малко и тогава ще си поговорим.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
принципно е възможно... но кой е по добрия начин не знам..
Да, възможно е. Кой е по-добрия вариянт...партьорите си решават
ами 1во с пръстчета , после секстака мисля че е най-добре
но да подчертая че не разбирам тези които сами се отварят..
и аз мисля такаПървоначално написано от panterata
Естествено,че е трябва да бъде с момче.Супер тъпо е според мен с пръст,защото ти така и така пак си си девствена...Не виждам смисъла.
Няма какво повече да се добави.Първоначално написано от bungle
![]()
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от bungle
![]()
2т. системно
Първоначално написано от malka_sladuranka
dobre be da pitam vazmojno li e da se otvori6 s prast??? izglejda mi dosta ne veroqtno
ахах защо..аз лично сум го правил 1-2 пути..кфо толквоа?!?!?!![]()
oh awe tva s otvarqne e mn stranno ne6to .... ako priemate 4e ste otvoreni sled kato vi se e skusala devstvenata cipa tva e gre6no 6toto pri nqkoi se kusa 4ak pri rajdaneto .... a za prusta de da znammai nai vajnoto e dali se 4ustva6 otvoren ili ne
![]()
i kvo sq izleze 4e edvali ne ako momi4e bie skre4ove i si vkara prast4e to ve4e e otvoreno AI gluposti 4e tva polovinata sa go napravili na 12 spored edna druga tema![]()
Еми щом тя така е предпочела избора си е нейн... аз лично мисля,че с момче е много по добре![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
1-во на 1-во само с пръст неможеш да се отвориш!![]()
Let The BEAT Control Your Body
aeee tui e mn typo ve....6i sa prai na otvorena kato sama si e byrkala...izvratena rabota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
abe az mislq 4e s pi6ka axaxaxxa.Za kvo sa vi teq pi6ki za da si polzvate prystite...??![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
nego go otworih s kapachka ot mineralna woda DevinПървоначално написано от AngelOfMercy
Ами по добре е с прасче за да не усетиш нищо,та след тва да се разбиете от секс поне при мен беше така.
МаNikKkKkKK
maleee mnoo ste zle!Nqma ni6to lo6o v tova da te otvorqt s prast,pri tova otvarqne sa6to ti se kasa cipata.Spored men,podobre parvo s prast i posle s h*i.