- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аналитет
какво толкова въобще момичетата намирате в аналния секс? всмисъл какво толкова ви харесва да ви опъват одзад. За каква разлика в усещането от вагиналния при момичето, и момчето говорим?
I kak o4akva6 da ti go obqsnqt?
Kakvo tolkova im haresva... mi use6taneto im haresva... haha...
men li4no ne mi haresva samata misal i zatova ne sam go i pravila i ne mislq da go pravq)) izglejda mi malko gnusno,a pak i mislq,4e vsqka dupka si ima prednazna4enie
![]()
на мен не ми харесва..не ми доставя удоволствие..за да не каже някой ами първия път винаги боли..Аз не съм опитвала само един път и чувството което испитвах не е болка.. по скоро някакво неприятно..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Aaaa, tva da te opynat ot zad mi zvu4i gadno...kato klizma e!!!! Sigurno i use6taneto e sy6toto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Пробвала съм няколко пъти. Като изключим болката, самото усещане е много странно и не е толкова приятно (да не кажа въобще).
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
iskam da zapitam jenite tuka:
na vas koe pove4e vi haresva kato use6tane - ebaneto v putkata ili prez zadniq dvor?
И аз се чудя какво толкова им харесва. Мен например не ме влече. не една и две жени съм имал, но не съм пробвал в "задния двор" а и не искам. както каза някой по-горе - всяка дупка си има предназначение.