- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз нормална ли съм?!?!?!?!?!?!?!!?
phhhhh, otna4alo pro4etoh parnoto... analogi4no ot boilerПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
ni6to ti nqma, tva e samo nqkva paranoq![]()
![]()
![]()
a opitvala li si da se kupe6 na izkluchen boiler ? XAXAXAXAXAXaXAXAXA tctctc........Първоначално написано от Анонимко
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
a da smeni6 dilura probvala li si![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Това са тръбите под силното налягане на водата, има вероятност да прегрява самия бойлер и водата почти да завира, не е лошо наистина някой да го порвери.Първоначално написано от Анонимко
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
![]()
Аз ще кажа - нека гърми, поне ще умра чист.![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
spoko! men s16to mn me be6e strah predi ve4e ne 4ak tolkova no vse pak pak me e strah i vinagi predi da vlqza da se k1pq go izklu4vam! are spoko spoko!izklu4vai go i ti i gotovo!
Uaxaxaxa i az podobno na SINDEL se strahuvah mnogo ot prahosmuka4kata, po4neha li da 4istqt na6te i se ka4vah na legloto navytre svita v ygyla, da ne moje da me stigne![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
изяде ли ги?мое да са били халюциногенниПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
а пернатите наистина са ужасни!особено гълъбите.
Нормално е. Всеки си има своите фобии (моите са много).
Страх ме е да включвам щепсел в контакта (то си има причина де, един контакт едва не ме уби, гръмна в ръцете ми ,удари ме ток и два месеца ходих с бинт). Наистина ме е страх. Включвам всякакви уреди сама само ако няма кой друг да го направи, и направо виждам как гърмят... А тоя фал с контакта стана преди 4-5 години...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
hah... tova za kontaktite ...
az kat bqh maluk i srqzah s nojica edin kabel ... dobre 4e noicata ima6e plastmasova drujka, ednu4e sega nqma6e da pi6a tova
kakto i da e... sega sum zapalen po elektroniki i elektri4eski raboti
tei 4e to si e vapros na psihi4eska naglasa![]()
kat ne ti puka dali 6te umre6 dneska ili utre e tei
rano ili kusno vsi4ki 6te izmrem ... boilera iska popravka
hah ti se 6egua6,ama az kato malka naistina si misleh,4e e takaПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
po temata za boilera-mi ne go gledai be,nqma kak ina4e da se spasi6 ot nego :}
da e baxti ysp0k0eniety....kak kaa samy "SpX si4ki 6i ymrem rany ili k1sny..."xaYxyAXyAXYAYXAYXAUXПървоначално написано от Me4oOoOo
i men predi me be6e strahПървоначално написано от Анонимко
![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
между другото и аз...и постоянно като мама пуснеше телевизора и аз тичах отзад да видя хората и си мислех че тичам мн бавно и те се скриват докато стигнаПървоначално написано от real-girl
![]()
Аз па имам един милион фобии , секи ден е неква борба . Боли ме кура , вече не им обръщам внимание .. Е , от бойлера не ме е страх де .
Ама тфа е само шото нямаме . Спокса , нормална си .
Определено не си ...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ооо да и аз страдам от арахнофобия ии само някои ми говори за което и да е насекомо напрао полудявамПървоначално написано от s3x_0n_th3_b3a©h`f
...аа тва че те е страх от бойлера не означава че не си нопмална спокс
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Спокс,секи си има някъф страх.И мене ме беше страх от гардероба допреди 2-3 годинки,ама на - опраих саИ все пак,ако бойлера е мнооооооооооого стар,момичето си има основание да се страхува.
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
лел мен пък от баща ми![]()
nqq da grumne ako e na tok taka 4e SPOX
Дъ бест аватар от галерията
И аз съм така с паяци и въобще всякакви насекоми,видя ли ги и почвам да пищяПървоначално написано от sexY_mackA90
![]()
Ако е на газ имаш основания...и то не толкова от експлозия ами от това че има голяма възможност да изпусне...и да се задушиш...но новите са доста по обезопасени тъй че споко!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.