.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    trqvna

подарък за имен ден

ще ми помогнете ли да избера подарък за гаджето за именният му ден(никул ден) значи той е на 15 и много си го обичам иии такам чакам предложения :P

и аз имам имен ден тогава...малко поостарях де ,ама ако имаш възможност (повече парички) му купи един сребърен ланец примерно да му остане за спомен от теб
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    или някакъф парфюм или нещо което ти си направила..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    парфюма за мене е глупав подарък...според мен всеки трябва да си избира аромата ,с който да се представя ,а не да се пръскаш с нещо ,което не ти харесва.да не говорим ,че за месец-два ще отиде на вятъра
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

moje da mu kupi6 edno me4ence s koeto da si spomnq za teb

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от nikoceto
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    парфюма за мене е глупав подарък...според мен всеки трябва да си избира аромата ,с който да се представя ,а не да се пръскаш с нещо ,което не ти харесва.да не говорим ,че за месец-два ще отиде на вятъра
    истъркан подарък е -да! но ако знае фкуса ми защо да не му вземе .?
    просто идея
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    trqvna
    благодаря за предложенията
    но мисля че някой сребърен ланец на би го сложил ма може и да го обмисля иначе за парфюм нямам си и на представа какъв да е а за мечето мисля че повече би ме зарадало мен

Guest
    ako si izbrala parfum vzemi mu :street zelen ili 4ervennqma da syjelqva6,no toi 6te svyr6e pyk i ve4e e iztyrkano da mu vzeme6 parfum

Голям фен
    Град
    trqvna
    вече му взех подарък взех му едно мече на което пише kiss me и една грамота за вярност мисля че ще му хареса ако не му хареса другия път ще се постарая повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си