- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- подарък за имен ден
ще ми помогнете ли да избера подарък за гаджето за именният му ден(никул ден) значи той е на 15 и много си го обичам иии такам чакам предложения :P
и аз имам имен ден тогава...малко поостарях де ,ама ако имаш възможност (повече парички) му купи един сребърен ланец примерно да му остане за спомен от теб
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
или някакъф парфюмили нещо което ти си направила..
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
парфюма за мене е глупав подарък...според мен всеки трябва да си избира аромата ,с който да се представя ,а не да се пръскаш с нещо ,което не ти харесва.да не говорим ,че за месец-два ще отиде на вятъраПървоначално написано от ninsy
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
moje da mu kupi6 edno me4ence s koeto da si spomnq za teb![]()
истъркан подарък е -да! но ако знае фкуса ми защо да не му вземе .?Първоначално написано от nikoceto
просто идея
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
благодаря за предложенията![]()
но мисля че някой сребърен ланец на би го сложил ма може и да го обмисляиначе за парфюм нямам си и на представа какъв да е
а за мечето мисля че повече би ме зарадало мен
![]()
ako si izbrala parfum vzemi mu :street zelen ili 4ervennqma da syjelqva6,no toi 6te svyr6e pyk i ve4e e iztyrkano da mu vzeme6 parfum
![]()
вече му взех подаръквзех му едно мече на което пише kiss me и една грамота за вярност
мисля че ще му хареса ако не му хареса другия път ще се постарая повече
![]()