.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Със удоволствие ли ходиш на у-ще ако любовта е там?

Az naprimer ne iskam da imam gadje vav daskaloto,za6toto stava6 tema na vsi4ki.
    No mislq 4e ako imah takava vraska 6tqh da hodq sas udovolstvie-dori i da gledam licata na dusadnite daskali.Ta nali 6te gledam lubimiq Vie kakvo mislite?Sorry ako se povtarqm s tazi tema
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Добро ще е.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Тц, тц, тц. Голяма работа, че гаджето ти ако е от училище, ще говоеят за вас. Че ти за другите ли живееш или заради себе си?

Аз мисля, че би ми било хубаво, ще имам възможност да виждам повече приятеля си.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз така или иначе си ходя с кеф на даскало.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми за гадже не знам...Едно време(около 3 години) бях хлътнала по един от училище...е това не улесняваше часовете вътре,но поне имаше нещо,което да прави междучасията по-приятни дори и без да го съзнава...е той завърши и сега тая дупка е кат горбище...

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мисля,че ще се побъркам,ако съм задължена всеки ден да виждам гаджето си..И то да вижда всичко,което правя и ми се случва.
    С две думи...Не ме кефи
    аха, ужасно ще е
    а пък аз и сега с кеф ходя на даскало, щото имам най-якия клас на света

Ми да ... щях да ходя с удоволствие :РрРр
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    на мен би ми омръзнало честно казано и чувствам че по някое време ще си казвам" оффф пак тряа да ходя на даскалооо"

сега ми е добре на у-ще си ходя с хубавите смесени чувства м/у омраза, кеф и удоволствие
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    Ami mislq,4e ako si imam gadje v daskaloto 6te6e da e super !No po princip predpo4itam da ne e ot tam,6toto v moito y-6te ima ackite kyrvi

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мисля,че ще се побъркам,ако съм задължена всеки ден да виждам гаджето си..И то да вижда всичко,което правя и ми се случва.
    С две думи...Не ме кефи
    още по-лошо е, когато бившото ти гадже (ааа, гадна дума!) е в съседния клас, а ти все още го харесваш и той е тъп, но няма значение..
    е, има и други индивиди, заради които си заслужава ходенето на школо, така че се компенсира до известна степен
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Определено ще ми е много по-приятно ако той е в моето училище,но пък всеки ден....някак си се убива тръпката.А така като учи в друго училище тръпна в очакване да го видя
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Мега фен Аватара на koalka
    Да ходя на училище не ми е голяма мъка,понякога е приятно,но какво не бих дала приятелят ми да е в моето училище.Щеше да е супер.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ходила съм с момче от същото училище, но беше още в началното, а и само за няколко дни, чиста лапешка история от нямане кво да се прави, така че много-много не се брои
    а иначе в моето даскало има доста хубави момчета, харесала съм си едно-две сладурчета, с които вече се запознах и излизаме от време на време, и няма начин как да не ставам сутрин с желание да уча :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

mda.. s golqm kef :P min god be6e taaka hodehme zaedno na daskalo .. vrushtahme se prez mejdu4asiqta pak bqhme zaedno... be6e mn`qko :P

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    мдам.. определено ще ходя с удоволствие....
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Mi az si hodq s kef na daskalo ama taq 1va smqna da stavam tolko rano...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си