- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KOE EXTAZY nai-mnogo vi kefi??
Първоначално написано от Whisskas
Бен Симс ?
My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !
iskam da popitam koi exstazita sa nai bezvredni tez na kokainovata osnova ili na anfetovata, apak tez na heroinovata tqh nqma smisal dagi spomenavam te sa kofti???
ah ahaa loshoto partyПървоначално написано от overlap
))
we like it DARK&HARD
q kajete kfo ti staa kato vzmesh ekstazi e i koe e nai qkoto che az iskam da zema am nz kfo ti staa ot koe shti e nai qko xaxax kato za 1-vi pyt koe preporychvate ?
'NaRaNi Me!..ZnAeSh g0,NaLi?PlaKaH!..sHtE PlacHeSh I Ti!ViKaH!..Ne OtgovoRi NaLi?MoLiH!..ShtE mOLiSh I Ti!IsKaH!..No NqMaH NaLi?LugaH!..No Luga I Ti!StraDaH!..ZnAeSh NaLi?ObiChaH!..sHtE ObiCHaSh I Ti!!! ;]
ХАхХах абе т'ва с основите още ли се говори бе? Хахах.. Тва се измисли още едно време да се праиме на разбирачи, ама не знаех че ще земе да стане някъв евъргрийн хаха :>Първоначално написано от ZinGchO
А тоя дето пита кой хап е най-добре да му е първи - няма значение.. Ядеш половинка и си прекарваш супер яко :> За първи път нема кво да се изхвърляш с 1 цял :> (знам че сега ще завалят хвалещите се които ще обяснят как са започнали с 1, сега ядат по 5 на парти.. спестете ми ги тия глупости.. прекалено съм наясно :>)
Иначе по темата любими(информацията ми е от преди години.. сега не знам за кво стаа въпрос.. мина ми времето да ям бонбонки :>) ми бяха гайките.. Както казва един приятел - ядеш и ти отвърта гайката и край.. Антилюбими - черно мицубиши.. Колкото човека са го яли или са си прекарали супер супер яко или са били в отвратителния бед трип който ги е отказал от тия работи :>
PO GOLEMI NESHTASTNICI OT VAS NE SAM VIJDAL.SHTE MI PISHAT V FORUM ZA NQKFI SCHYPENI NARKOTICI.AWE KADE SI TRYGNAL WE SHA MI SE TYPCHE S LAINA LAINOVOZ.UTRE SHA VIKASH NA KOE NEBE SAM WE KAKVO MI SE PRAVITE NA GOLEMI RAZBIRACHI.VIE KAK STE S GLAVNIQ WE KFI SA TIA GLUPOSTI MIKI MAUS KUCHE KOTKA DA TI EBA I EXTAZITO ZAVRETE SI GO V ZADNICITE GOLEMI.
TUPCHETE SE LAINA TAPI ! UTRE F KANAFKATA!
Nishto ne ti e qsno na tebe. Nemoje da se stigne do 5... moje i mn poveche. Vzimai si gi sistemno i shte vidish.Първоначално написано от BornFromPain
4ervenoto sarce e nai gotiniq bonbon .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
tuka samo razbira4i se izvadihtesamo da vi kaja 4e ima mn golqma razlika v seki edin vid bonbon kato naprimer nqkoi kazaha 4e bqlata zvezda im haresvala mnogo a as li4no znam pone 5 vida beli zvezdi zatova 4e nqma nai hubav bonbon prosto trqbva 4oveka ot koito gi zimash da ti e poznat i ako naistina si zaslujava da si zemesh :> specialno men syshto me kefi nai mn bqlata zvezda 4erven super men krokodil versage ...
![]()
hmmm...nz tva e nai-silnia hap,koitosum iala,az li4no go izdraifah,kakto i oshte 3 ma 4oveka...Първоначално написано от Obitax
we like it DARK&HARD
Renesanz New Year's Eve
LIVE: DEEPIMPULSER (8311 Records)
DJs: MICHAEL BURKAT (Goodfellas / Bound / Audio / GERMANY),
STEPHANE SIGNORE (Primate / Planet Rhythm / BELGIUM),
BALTHAZAR (Renesanz), JACKROCK (Renesanz), BIRBEN (Overload), QUEST (Renesanz Booking), ERYC
31.xii.2006
София, клуб Black Box
start: 22:00
enter: 20.00 lv
porychal sam si za togava dva grama ani i dve kucheta mislq da se napravq na kuche togava))
inache nai qkiq bonbon dosega mi e zelen robin hud holandski hap nishto obshto s garajnite istorii deto sa tuka
hora vie dobre li ste...
razvalqte si jivota o6te ot malki ....
Masochist написа:
mi kopele deaznam, sa v mene imam 3 zvezdi ama oshte ne sum gi proal ama imam namerenie da go napravya p sigurno kenguruto e nai brutalno
estestveno 4e kenguroto e nai-brutalno , az predpo4itam 4esno kazano sled kenguroto miki maus i posle bqla zvezda
Masochist написа:
mi kopele deaznam, sa v mene imam 3 zvezdi ama oshte ne sum gi proal ama imam namerenie da go napravya p sigurno kenguruto e nai brutalno
estestveno 4e kenguroto e nai-brutalno , az predpo4itam 4esno kazano sled kenguroto miki maus i posle bqla zvezda
Emiiii... mislq che samo bqlata zvezda i kengurotoza drugo ne se se6tam v momenta...
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
хехехе partyto na 15 беше бруууталистично...още ми е на сърчицето.
Иначе съм яла кончета,бели и сини звезди,кенгуро,усмивки ,плейбойчета ии още ма не се сещам вече.
За мене наи-брутални са сините звезди........ааа разцепиха ме и узмивките също.за кенгурото нямам добри впечатления а плейбоя го ядох 10 дни на морето и не беше лош маа.. червени сърза е тфа е и евреиски кръстстига толко