- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване с тичане....
Как смятате мога ли да отслабана от тичане,примерно по час ,час и нещо на ден?
Даите ми съвет.вие пробвали ли сте с тичане?заколко време получихте ефект и какъв?
ае напишете нещо ,моля ви![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Още ли не си/сте разбрали, че основата на отслабването е диетата а.к.а режима на хранене? ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
за момиче най-добре става с комбинация от аеробни упражнения и хранителен режим, като под това се разбира контрол върху приеманите храни, а не глад. аеробните упражнения могат да са тичане, каране на колело, аеробика и т.н. тоест всякакво упражнение което предизвиква значително и продължително ускоряване на дишането. ако тичаш по час и нещо не след дълго ще има видими резултати и ще ти се оформи хубаво тяло. само не знам дали ще издържиш толкова време, но ти си знаеш.
otnosno bqganeto e mnogo zdravoslovno no ne raz4itai samo na bqgane za da otslabnesh.Az cqlo lqto ti4ah okolo 40 minuti vseki den i ne mislq 4e sam otslabnala,zashtoto ne spazvah nikakav hranitelen rejim, no sled kato sprqh da ti4am, zashtoto ve4e nqmam vreme ka4ih 2 kila.Taka 4e ti prepora4vam ako bqgash da ograni4ish sladkoto, mazninite i t.n. za da ima efekt
mersi mn![]()
6te vidq kvo 6e stane pri mene
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Ебахти вица ..Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
nikakyv vic ne e !absoliutno vqrno eПървоначално написано от Drak'thul
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
разрови се из учебниците си по биология от училище, помисли върху прочетеното и сам ще стигнеш до извода че е точно така.Първоначално написано от Drak'thul
Зависи от структурата ти, няма универсален начин![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не ми говори глупости, което съм го удебелил са пълни идиотизми, няма кво да ти обяснявам, вместо това вземи се пообразовай на тая тема преди да пишеш такива смешки ..Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
и на мен не ми се обяснява. като си толкова образован седни и разсъждавай върху същността на процеса дишане.
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз отслабнах с упражнения у дома и малко диета
по-добра аргументация от твоята не съм виждал, честноПървоначално написано от Drak'thul
![]()
![]()
w toz forum ima golemi fitness instryctori...nqmam dymi
Разбира се,че тичането има ефект,както и велоаргуметър. Тичане + диета ще ти донесе това,което искаш
az po princip otslabnah s ti4ane(ne redowno),no kato se sa4etae s dieta e super.
Защото глупака винаги си мисли, че е прав, а аз нямам намерения да разубеждеавам никого, особенно неспасяаемите случеи като теб ..Първоначално написано от Lake_bodom
Боже .. някви 'разбирачи' да ми обясняват, че с учестено дишане се отслабва .... то не е смешно .. трагично е ..
![]()
![]()
![]()