- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви въпроси бихе задали на американец?
Ако ви се отдаде случай да говорите с американец, какво бихте го питали (без лични въпроси и такива от сорта кой цвят ти е любим...)?!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
"И от Америка се набута в България? Ти тъп ли си??"
ем ние в даскало имахме една даскалка по англ. в 9кл... беше американка на 22 от green peace бяха я изпратили тука да преподава.. та когато я питахме какво е знаела за Б-я преди да дойде тя каза че преди да дойде тук е била в некфа африканска държава и си е мислела че и тука е същото..т.е. че скачаме по дърветата и берем банани.. беше мн ограничена(караше ни да играем игри които ни бяха скучни дори в 3кл) и необразована(нямаше елементарни знания които ние учим в 6кл примерно) .. повечето ние и преподавахме отколкото тя.. тука идва и смешното.. нали в америка до 21 нямаш право да пиеш и жената като дойде тука се пропи.. екстрадираха я обратно след некфи пиянски скандали в едно долнопробно заведение кадето се напиваше.. изключиха я и от green peace.. та американци не идвайте в Б-я! хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
What's your name baby?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Got weed?![]()
AXAXAXAXa тва беше жесток базикПървоначално написано от fti4ka
![]()
Пхахаха...Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Тва е върха
Хубаво си живеят американците,ама толкова да нямат хабер за другиата част от света...
![]()
Имал съм много такива "възможности" и не съм питал кой знае какво. Най-разпространеното сред нас е да ги питаме кога баща им ще вари ракията и кога колят прасето, но това вече като са седяли при нас 2-3 месеца и разбират от базици. Инъче...к'во да ги питам...
Ще го попитам колко пари ще иска,за да се изпикае пред камерата върху американското знаме
Ти чво правиш тук? Сигурен ли си че не си объркал мястото и че си искал да дойдеш точно тук?
ахаПървоначално написано от niGGa
![]()
![]()
![]()
What do u think about Bulgarian culture?
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
и отговорът ще е "what culture...?Първоначално написано от sherry
"
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Защо по дяволите биете негрите![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Нищо не ща да ги питам - най-много да му кажа да го духа. Повечето са тъпи, алчни копелета.
Ползва търсачката.
Чипс НЕ ям,опитвам се да ям пилешко и се ограничавам във вредните храни и мазните неща!Това стига ли за отговор на въпроса ти?Първоначално написано от TheNightRider
WAZAAAAAAAAAAP?![]()
ааа не така .. и ний сме дали нещо на света =D>Първоначално написано от skate_warrior
иначе по темата - добре е да го накарате да направи някакво сравнение с родината му и България;
да го попитате за първите му впечатления от БГ-то;
да му дадете възможност да се разприказва за някоя тема и вие да се правите на едва ли не боготворящи го, че ви предоставя тази информация;
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
ще попитам "Познаваш ли Борат?!?!"![]()
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от brain_stew
![]()
Моля те,недей!
![]()
"До колко си запознат с географията на другите държави?"![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Защо сте толкова тъпи?
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хаха,ми преди няколко дена се карах с един такъв индивид..Провокирах го с въпроса "може ли да сте толкова тъпи,а в същото време да си мислите,че около вас се върти света",който беше вследствие на един негов въпрос към мен,който гласеше "колко милиона живеят в САЩ",като се има предвид че този гений е чист американец(чист малко образно казано,щото такова животно нема)...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
ами че нищо нямам мерак да го питам.. кфо като е американец.. пфуу чудо голямо![]()