.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Твърдо против! За мене това е пълна глупост...Може би в миналото е било редно да е така , ама и тогава са кръшкали тайно Хармоничния брак според мен включва поне 70 % качествен и задоволителен секс и за двамата партньори...След това идва разбирателството (което също много се влияе от качествения секс , защото когато някой е незадоволен става кисел и по-трудно прави компромиси примерно как само изкарах , че всичко води до секса ) Предпочитам с мъжа ми да сме имали достатъчно богат опит и да си водим пълноценен сексуален живот...Затова аз сега си правя квото си искам , за да не се изкушавам да му кръшкам много после...евентуално...Пък и бройката не те прави курва...Зависи от много други неща , ама не ми се обясняват точно сега
    С две думи ТВЪРДО ПРОТИВ !
    (за кво изписах толкова много не знам , просто обичам да се обяснявам )
    Абе,момиче как 70% от бракът е секс! Ти чуваш ли се? сексът,особено след няколко години брак е изключителен деликатес. Бракът се крепи на далеч по-важни неща от сексът-разбирателство,уважение,об ич,загриженост към семейството,компромиси,веч ни принеснения за бюджет,грижи за деца или родители и хиляди други неща. Сексът е 1% от бракът сигурно,а след 10 години брак е още по-малко!
    Ами това е лично мое мнение Не съм се омъжвала не знам как е , но поне така си мисля....Може би , защото за мен секса е твърде важно нещо и ме кара да се чувствам спокойна и щастлива...Да съм отрекла , че трябва да си пасват хората и като характери? Не , нали....Това е моето виждане по въпроса и да , може и да е малко нестандартно и какво? Просто съм на мнение , че при секса с чувства се достига огромна близост....И не е задължително една двойка да спре да прави секс след определен период от време...Тя прави секс ама с други , което е по-зле...Колкото по-дълго една двойка продължи да прави секс след брака толкова по-добре...Това не е единствения фактор , но и е много важен според мен за внасянето на хармония....Пак ти казвам лично мое мнение....Вижданията ми са по-различни от твоите , нещо лошо в това? Айде Peace

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Това е една хубава традиция, която трябва да се възроди, за да се повишат моралните устои и традиции на българското семейство. Тогава няма да има форуми, където да се пише "к.урва ли съм?", "бременна съм", "да му се пусна ли" и т.н.
    Нормално е след като умните хора наложиха вероучението от първи клас, сега да се възвърне и традицията да не се прави секс преди брака. Както е в цивилизованите страни като Турция, Иран, Ирак, Пакистан и Индия (сигурно има и още), а и тази традиция се е запазила все още сред помаците в Родопите и циганите из старозагорско... тъй че, хубаво е до като не е зачезнала съвсем, ние да я възстановим.
    Ти като пишеш,че чак не си вярваш.
    За кви цивилизовани страни изобщо повдигаш тема?Макар,че Турция е далеч по-развита и от трите изброени от теб,не я имам за особено цивилизована.
    В страни,където жените не са особено равноправни със мъжете естествено ще съществуват такива традиции.То тяхното не е и традиция,а неписан закон.От мюсюлманските обичаи най ми допада това,че на големите им празници помагат на бедните.Всичко останало си е чиста доза фанатизъм.
    Не приемам и тая "традиция" булката да е девствена и после да се развява червения байрак.Ала-бала портокала...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    utra, ти наистина си блондинка ^_^ Това се нарича "сарказъм", дете мое.

Повече от фен
    Ae vseki si ima pravo na izbor...ako iska i cql jivot nqma se ebe a 6te se zatvori v manastir
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Твърдо против! За мене това е пълна глупост...Може би в миналото е било редно да е така , ама и тогава са кръшкали тайно Хармоничния брак според мен включва поне 70 % качествен и задоволителен секс и за двамата партньори...След това идва разбирателството (което също много се влияе от качествения секс , защото когато някой е незадоволен става кисел и по-трудно прави компромиси примерно как само изкарах , че всичко води до секса ) Предпочитам с мъжа ми да сме имали достатъчно богат опит и да си водим пълноценен сексуален живот...Затова аз сега си правя квото си искам , за да не се изкушавам да му кръшкам много после...евентуално...Пък и бройката не те прави курва...Зависи от много други неща , ама не ми се обясняват точно сега
    С две думи ТВЪРДО ПРОТИВ !
    (за кво изписах толкова много не знам , просто обичам да се обяснявам )
    Абе,момиче как 70% от бракът е секс! Ти чуваш ли се? сексът,особено след няколко години брак е изключителен деликатес. Бракът се крепи на далеч по-важни неща от сексът-разбирателство,уважение,об ич,загриженост към семейството,компромиси,веч ни принеснения за бюджет,грижи за деца или родители и хиляди други неща. Сексът е 1% от бракът сигурно,а след 10 години брак е още по-малко!
    Ами това е лично мое мнение Не съм се омъжвала не знам как е , но поне така си мисля....Може би , защото за мен секса е твърде важно нещо и ме кара да се чувствам спокойна и щастлива...Да съм отрекла , че трябва да си пасват хората и като характери? Не , нали....Това е моето виждане по въпроса и да , може и да е малко нестандартно и какво? Просто съм на мнение , че при секса с чувства се достига огромна близост....И не е задължително една двойка да спре да прави секс след определен период от време...Тя прави секс ама с други , което е по-зле...Колкото по-дълго една двойка продължи да прави секс след брака толкова по-добре...Това не е единствения фактор , но и е много важен според мен за внасянето на хармония....Пак ти казвам лично мое мнение....Вижданията ми са по-различни от твоите , нещо лошо в това? Айде Peace
    И за мен сексът е важен и то доста,но определено в 1 брак не е така. На преден план изпъкват такива неща,които убиват желанието за секс. А и миличка като ти врещят 2 деца на главата,като трябва да ходиш на работа,да готвиш,да чистиш и переш малко ще си уморена да правиш секс. не,че двойките спират да го правят,защото не искат-просто нямат време или са твърде уморени. Ежедневието изпива. А и да ти кажа,че след като си видяла как мъжа ти си захвърля чорапите върху новата кувертюра на леглото някак си ти се отщява да правите секс. Аз не съм омъжена и не съм била,но просто това е реалността.

Голям фен
    Това са глупости.Когато намериш човек ,с когото искаш да правиш секс просто го правиш.Жалкото днес е ,че момичетата на по 13-14 години вече са намерили по 2-3 такива
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И за мен сексът е важен и то доста,но определено в 1 брак не е така. На преден план изпъкват такива неща,които убиват желанието за секс. А и миличка като ти врещят 2 деца на главата,като трябва да ходиш на работа,да готвиш,да чистиш и переш малко ще си уморена да правиш секс. не,че двойките спират да го правят,защото не искат-просто нямат време или са твърде уморени. Ежедневието изпива. А и да ти кажа,че след като си видяла как мъжа ти си захвърля чорапите върху новата кувертюра на леглото някак си ти се отщява да правите секс. Аз не съм омъжена и не съм била,но просто това е реалността.
    Ami az ne moga da se suglasia 4e s vremeto jelanieto za seks zamira za6toto i maika mi i ba6ta mi go praktikyvat dosta 4esto(samo 4e ne edin s dryg za6toto sa razvedeni ).V staiata na maika mi i pastroka mi(jeneni sa ot 13 godini) vinagi ima prezervativi i lybrikant i neprekusnato dvamata ne6to si se kikotiat i se pregru6tat i celyvat a maika mi ima 3 deca,ky4e i kotka na glavata si i raboti! Ba6ta mi i negovata priatelka sa po su6tia na4in! Ta misulta mi e 4e v braka seksa produljava da igrae mn vajna rolia no ne glavna kakto e v tineidjurskite vruzki..

Град
    Германия
    Ami az ne moga da se suglasia 4e s vremeto jelanieto za seks zamira za6toto i maika mi i ba6ta mi go praktikyvat dosta 4esto(samo 4e ne edin s dryg za6toto sa razvedeni ).V staiata na maika mi i pastroka mi(jeneni sa ot 13 godini) vinagi ima prezervativi i lybrikant i neprekusnato dvamata ne6to si se kikotiat i se pregru6tat i celyvat a maika mi ima 3 deca,ky4e i kotka na glavata si i raboti! Ba6ta mi i negovata priatelka sa po su6tia na4in! Ta misulta mi e 4e v braka seksa produljava da igrae mn vajna rolia no ne glavna kakto e v tineidjurskite vruzki..

Guest
    pulni gluposti kogato sre6ne6 lubovta i misli6 4e i toi te obi4a i ste ot dulgo vreme zaedno,4uvstva6 se sigurna mn qsno 4e 6te pravite sex.i az imam edna takava priqtelka kudeto si misli 4e 6te go pravi kogato se omuji ama az i kazah 4e sama 6te razbere koga e momenta. taka4e i ti 6te razbere6

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: Никакъв секс до брака.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво мислите по този въпрос?
    Отживелица, липса на алтернатива или право на избор?
    С една приятелка си говорихме и тя ми каза, че само курвите го правели преди брака, с повече от един и без никакви чувства. Просто за бройката.
    Какво мислите по въпроса? Или просто вече това е загинало защото днешните деца до 18-тата си година със сигурност вече са правили секс.
    това според мен е голяма глупост.. и не всяко момиче което е спало с повече от 1 е курва

Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Това е една хубава традиция, която трябва да се възроди, за да се повишат моралните устои и традиции на българското семейство. Тогава няма да има форуми, където да се пише "к.урва ли съм?", "бременна съм", "да му се пусна ли" и т.н.
    Нормално е след като умните хора наложиха вероучението от първи клас, сега да се възвърне и традицията да не се прави секс преди брака. Както е в цивилизованите страни като Турция, Иран, Ирак, Пакистан и Индия (сигурно има и още), а и тази традиция се е запазила все още сред помаците в Родопите и циганите из старозагорско... тъй че, хубаво е до като не е зачезнала съвсем, ние да я възстановим.
    dryn-dryn..

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    абе за мене това са глупости!как ше чакам до брака!ми има хора,които се женят на по 30,40!i кво ше чакат до тогава ли???....
    Let The BEAT Control Your Body

PfYY
    Guest

:(

shmatkoooooooo

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: :(

за мен това е отживелица все пак ако човек сключва брак в повечето случеи след двайстата си годишнина дотогава не става само на солово изпълнение да я кара
    но все пак всеки си има избор

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    определено отживелица, комплекси и ограниченост.. при някои и липса на алтернатива
    това са пълни глупости, май на твоята приятелка родителите й прекалено мн й влияят.. заведи я 2-3 пъти в някоя готина дискотека или на купон, където е full от наистина хубави момчета и да видим дали ще продължи да мисли така
    хахах даммм.. така си е!А по темата-мисля,че трябва да си наистина много задръстен и старомоден,че да се придържаш към разни отживели неща...Консервативното мислене на някои родители наистина влияе зле на децата им.Не е казано всеки ден да правиш секс с различен човек,но все пак,след брака?!!! ...
    f@nt@zi@

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ти сама го каза-приятелката на баща ми,вторият съпруг на майка ми. Ако твоите родители са така хипер сексуални и са били такива преди време,защо са се развели-нали са правили страхотен секс. Явно са имали доста по-сериозни проблеми от това. Сексът съществува в брака,но определено не е най-важното и не е 70% от брака,както се изказа 1 потребителка!

Град
    Германия
    Emi te ne sa pravili strahoten seks zaedno .

Estestveno 4e ne e 70% i 4e ima mn po-vajni ne6ta no seksa si ostava mn vajen v edin brak! Osven tova naro4no napisah 4e maika mi i muja i sa ot 13 godini zaedno a tova ne e nikak malko!

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    utra, ти наистина си блондинка ^_^ Това се нарича "сарказъм", дете мое.
    Дете съм на майка ми и баща ми.

А и съм подчертала това,по което съм писала

Сарказма си го запази са себе си
    Аз се гордея,че съм блонди

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ти сама го каза-приятелката на баща ми,вторият съпруг на майка ми. Ако твоите родители са така хипер сексуални и са били такива преди време,защо са се развели-нали са правили страхотен секс. Явно са имали доста по-сериозни проблеми от това. Сексът съществува в брака,но определено не е най-важното и не е 70% от брака,както се изказа 1 потребителка!
    Кремче,ти ако мислиш цял живот да забавляваш с кулинарни шедьоври мъжа си 100% ти давам гаранция,че ще си рогата като благороден елен.
    Представи си,че майка и харесва френка любов,а баща и не одобрява и е по-сдържан в сексуално отношение.Ти как виждаш примерно една доста сексуално настроена жена с един по-хладен мъж?Аз не го виждам тоя съюз да просъществува дълго.Каквото и да ми говориш без един добър секс кяото и да е двойка се изчерват от към отношения.Няма страст,няма желание...та само на шах и карти ще карат цял живот?или може би четене на книги.Айде пораснете и ще го проумееш някой ден.

Град
    Свищов
    Била ли си омъжена? Имала ли си деца и семейство? Грижила ли си се за тях? Аз не съм била омъжена,но съм свидетел на доста брачни двойки и виждам,че нещата които ги вълнуват не са какво да правим довечера и как да разнообразим сексуалният си живот,а чисти битовизми. Живеем в България,където по-голямата част от хората са бедни. За това мисълта им е запълнена с далеч по-важни неща от сексът-а иманно да нахранят,облекат и образоват себе си и децата си! Никой не казва,че сексът не е важен,но не е достатъчен повод,за да се поддържа връзка или за да прекъсне тя. А иначе дали ще съм рогоноск или не ще покаже съдбата и времето!

Град
    В нас!
    Била ли си омъжена? Имала ли си деца и семейство? Грижила ли си се за тях? Аз не съм била омъжена,но съм свидетел на доста брачни двойки и виждам,че нещата които ги вълнуват не са какво да правим довечера и как да разнообразим сексуалният си живот,а чисти битовизми. Живеем в България,където по-голямата част от хората са бедни. За това мисълта им е запълнена с далеч по-важни неща от сексът-а иманно да нахранят,облекат и образоват себе си и децата си! Никой не казва,че сексът не е важен,но не е достатъчен повод,за да се поддържа връзка или за да прекъсне тя. А иначе дали ще съм рогоноск или не ще покаже съдбата и времето!
    Нямам нито едното нито другото,нито съм се грижела за тях.Дадох пример,ако не си забелязала.Средата,в която живея явно е по-различна от твоята.
    Текста в червено,имено това не трябва да се получава в една двойка.Завладеят ли те ежедневните глупости,не обърнеш ли малко внимание на половинката си и всичко заминава на кино.Говоря от собсвен опит-имала съм дълги връзки и ако секса не върви,просто всичко отива по дяволите.
    Дребничките неща,малките жестове -те всички са много важни.Аз затва и написах-има ли страст,желание,мерак,хихик не,подбъзикване-това показваш,че желанието ти не е умряло.Знаеш ли колко много жени (които нямат друг дом и търпят)има на възраст,които се оплакват,че мъжете им седят пред ТВ-то и грам внимание не им обръщат-?Знаеш,знам!!!

Re: Никакъв секс до брака.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво мислите по този въпрос?
    Отживелица, липса на алтернатива или право на избор?
    С една приятелка си говорихме и тя ми каза, че само курвите го правели преди брака, с повече от един и без никакви чувства. Просто за бройката.
    Какво мислите по въпроса? Или просто вече това е загинало защото днешните деца до 18-тата си година със сигурност вече са правили секс.
    Кажи и на тая твоя приятелка да ходи да живее в Кувейт.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Нямам нито едното нито другото,нито съм се грижела за тях.Дадох пример,ако не си забелязала.Средата,в която живея явно е по-различна от твоята.
    Текста в червено,имено това не трябва да се получава в една двойка.Завладеят ли те ежедневните глупости,не обърнеш ли малко внимание на половинката си и всичко заминава на кино.Говоря от собсвен опит-имала съм дълги връзки и ако секса не върви,просто всичко отива по дяволите.
    Дребничките неща,малките жестове -те всички са много важни.Аз затва и написах-има ли страст,желание,мерак,хихик не,подбъзикване-това показваш,че желанието ти не е умряло.Знаеш ли колко много жени (които нямат друг дом и търпят)има на възраст,които се оплакват,че мъжете им седят пред ТВ-то и грам внимание не им обръщат-?Знаеш,знам!!!
    Да,жалко е но такъв е животът на повечето хора. А и след 30 години брак какъв секс бе момиче-гледаш си децата и внуците и толкова!!!

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Да,жалко е но такъв е животът на повечето хора. А и след 30 години брак какъв секс бе момиче-гледаш си децата и внуците и толкова!!!
    Ами тя жената си остава жена до края.Майка ми е женена за баща ми от близо 29 години.До скоро намирах кутийки презервативи скрити в някой джоб в гардероба.И имаха една книжка на Кама Сутра,еййй къде я скриха така и така не я намерихме със сестра ми
    Майка ми е на 47 г.и честно казано въпреки възраста не я имам за стара,защото мисленето и не е консерва,а и е доста младолика,както и баща ми.Тъй,че бих те опровергала,че жена на тези години не желае секс.Напротив,в нея възраст каквито хормонални вихрушки се завихрят в женското тяло могат или да притъпят сексуалното желание или да го засилят.
    Мъжете пък и те изпадат в някакви такива положения и ако не сте забелязали дядковците са доста похотливички
    Жената като по-емоционалната половинка,по-романтичната,по-чувствителната никога не бива да се подценява в това отношение.
    Аз се чудя ти след 30 годишен брак-трябва май наистина да се бракуваш с това си мислене!!!

Град
    Свищов
    Е, не го искам. Не казвам,че всички са така,но повечето семейства са такива. Сексът в бракът е едовен първите 5 години после е все по-рядко и по-рядко,докато в 1 прекрасен момент стане 1 път годишно-на годишнината. Надявам се,че ням да се случи така на мен,но до ти кажяа гледката на закръглен,похъркващ и заспал с очилата си мъж не е много възбуждаща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си