- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никакъв секс до брака.
Ами представи си,че ти след време станеш 100 кила лелка мъжа ти,ако мисли като теб ще трябва да си правиш скречове докато умреш.Първоначално написано от krem4et0
Недей така бе жена има такива възрастни,които се обичат и след мн години брак и пак си го праят редовно.Независимо дали са с фигура като от младини или...Имам познати -женени са от 14 г.и жената ми каза,че го правят супер редовно,че чак на моменти и писвало.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ultra Евала някой да и докаже на тая кремчето че просто е расла у консервена кутия. Явно баща полицай или военен![]()
По темата съм против нека е опитна не някое дърво![]()
ами,ако няма сватба![]()
То е отживелица, но не защото е кой знае колко лошо, а защото никога не се е спазвало. През вековете из световната (а и българската) история постоянно се говори за йебанйе. А и след като все по-голям процент дори от хората, чиято религия забранява секс преди брака вече не ги бърка и си правят секс, за какво говорим тогава?![]()
Левски шампион але але!
Ami da i az sa6to sam na sa6toto mnenie kato tebe.Първоначално написано от krem4et0
здравей
относно правенето на секс преди брака мисля че всеки сам си решава дали иска да прави или не,нито е лошо нито е добро,ако си готова направи го(ако и той е готов),все пак ако не си допаднете могат да се оправят нещата,не че ако не си правила секс докато не се омажиш после пак не може да се оправят нещата но все пак не бързай.
бтв:не че сам много на "ти" със секса дори и не сам правил,но зависи и от теб и от него.
ПЕЩЕРА ли?Първоначално написано от krem4et0
Ами моя баща пък е бивш военен!![]()
Но не е консерва,нито пък майка ми.
Кремче,това че ти не виждаш и не чуваш ваще че го правят не означава,че не го правят.Все пак си им дете и се срамуват,особено след като са консервативни особено по тази тема!По-добре според теб ли ще е баща ти като мъж,все ще му се прави секс да си ляга с някоя любовница(с този пост,който заема сигурно е доста апетитна хапка за хиените)?И не си мисли,че никога не мислят за секс,защото са станали на ...50 години да кажем. Понякога даже излизат по извратени и от сегашното поколение-твърдо крият сексуалния си живот,защото примерно си падат по силови изпълнения..камшици,завързвания..хахех х
Разбирам,че има хора,които предпочитат да се пазят за един единствен и това си е техен избор,но са изключително малко и най-вече са леко консервативни,с някакви си техни предпочитания или от религиозна гледна точка.
Толерирам,но не приемам налагането на чуждо мнение по такъв въпрос.
Първоначално написано от Анонимко
Това бях аз по-горе,забравих да се логна.
Винпром-Свищов.Първоначално написано от Анонимко
А иначе дали правят секс или не си е тяхна работа,но при положение че за цяла година баща ми е имал 15 почивни дни и се прибира почти всяка вечер от работа след 10 вечерта капнал от умора-силно ме съмнява да имат активен сексуален живот. Друг е въпросът дали наистина е на работа![]()
Тей тей то се вижда че са консервативни отгледали са те както тях по бай тошово времеПървоначално написано от krem4et0
![]()
И както каза Ултра не си мисли че седят на сухо![]()
Първоначално написано от krem4et0
Ами дано наистина човека си ходи само на работа,а не по курви.Като се има в предвид,че мъжете в повечето случаи са активната страна,но това е друг въпрос и не мога да коментирам баща ти,защото не го познавам.
Всеки избира сам за себе си и с цялото това писане исках да обясня,че възрастта не е пречка за правенето на секс!