.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Guest

Никакъв секс до брака.

Какво мислите по този въпрос?
    Отживелица, липса на алтернатива или право на избор?
    С една приятелка си говорихме и тя ми каза, че само курвите го правели преди брака, с повече от един и без никакви чувства. Просто за бройката.
    Какво мислите по въпроса? Или просто вече това е загинало защото днешните деца до 18-тата си година със сигурност вече са правили секс.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Отживелциа си е за мен. Много важно е все пак с бъдещият ти партньор да си пасвате и сексуално. Не знам,но единици са тези,които се въздържат до сватбата!

Guest
    emi vseki sam si izbira i re6ava dokoga da 4aka.malko hora biha si priznali dori i da mislqt taka.

Според мен това са пълни отживелици. По логиката на приятелката ти 99,9% от жените са курви. Първо, ти представяш ли се кой е тоя, дето ще се ожени за теб преди да сте спали!?! Май няма такива... Второ, а ако мъжа ти се окаже пълен т*шак в леглото какво ще правиш? Не мисля, че е особено приятно. Трето, няма ли да ти е любопитно какво е да си с друг мъж (и моля без такива глупости от рода на "аз го обичам и няма да погледна друг"...). Мисля, че е по-добре да си поживееш, докато можеш, а не да станеш на 30, с 2 хлапета, и да кръшкаш на мъжа си, защото не си пробвала това и онова. Трябва да се опита от всичко в живота. Има още един момент... една жена може да преспи с целия град и никой нищо да не знае.Може и да легне само с един и целият град да я разнася, че е курва. Така че опичайте си акъла. Не е въпроса дали си курва или не, защото това си е чиста дискриминация. Защо мъжете не ги наричат така?!
    2т. системно, бан по профил и ип.

Фен
    Град
    BlondLandia

Re: Никакъв секс до брака.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво мислите по този въпрос?
    Отживелица, липса на алтернатива или право на избор?
    С една приятелка си говорихме и тя ми каза, че само курвите го правели преди брака, с повече от един и без никакви чувства. Просто за бройката.
    Какво мислите по въпроса? Или просто вече това е загинало защото днешните деца до 18-тата си година със сигурност вече са правили секс.
    Живеем уж в 21 век .. казусите за секса, за сексуалните контакти, за моралните устои са хубава тема за размисъл.
    Аз съм на мнение, че всяко едно момиче (а и момче) трябва само да прецени за себе си дали да прави секс преди брака.. Въпреки че 9 от всеки 10 мисля че ще е на мнение, че секс е нормално да се прави.. Друг е въпроса че в днешно време като чуем думата `секс` някакви такива лукави усмивки се изписват на лицата ни. Голямото табу, голямата работа!
    никакъв секс до брака .. е, това значи ли че трябва да се омъжа за някой, да правим секс, и тогава да разбера, че този човек .. бе не е човека с когото мога да живея и броят на браковете между 16-18 годишните би скочил неимоверно (ко имаше такъв закон примерно )
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Това е една хубава традиция, която трябва да се възроди, за да се повишат моралните устои и традиции на българското семейство. Тогава няма да има форуми, където да се пише "к.урва ли съм?", "бременна съм", "да му се пусна ли" и т.н.
    Нормално е след като умните хора наложиха вероучението от първи клас, сега да се възвърне и традицията да не се прави секс преди брака. Както е в цивилизованите страни като Турция, Иран, Ирак, Пакистан и Индия (сигурно има и още), а и тази традиция се е запазила все още сред помаците в Родопите и циганите из старозагорско... тъй че, хубаво е до като не е зачезнала съвсем, ние да я възстановим.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    определено отживелица, комплекси и ограниченост.. при някои и липса на алтернатива
    това са пълни глупости, май на твоята приятелка родителите й прекалено мн й влияят.. заведи я 2-3 пъти в някоя готина дискотека или на купон, където е full от наистина хубави момчета и да видим дали ще продължи да мисли така
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Краставица на търкалета ...
    Това е било нормално преди сто години.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: Никакъв секс до брака.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    С една приятелка си говорихме и тя ми каза, че само курвите го правели преди брака, с повече от един и без никакви чувства. Просто за бройката. Или просто вече това е загинало защото днешните деца до 18-тата си година със сигурност вече са правили секс.
    Е защо да е било без чувства? Искаш да ми кажеш че аз правя секс просто заради бройката ли?
    А какво общо има пълнолетието с първия сексуален контакт? Аз мога на 14 годишна възраст (малко съм позакъснял де) да се оженя и да правя секс

Guest
    palna prostotiq e da se ''pazi6''za maja ti

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ami neznam, spored men vseki ima pravo na svoi izbor....po princip nqma ni6to lo6o v tova de no....tva ne e za men
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Твърдо против! За мене това е пълна глупост...Може би в миналото е било редно да е така , ама и тогава са кръшкали тайно Хармоничния брак според мен включва поне 70 % качествен и задоволителен секс и за двамата партньори...След това идва разбирателството (което също много се влияе от качествения секс , защото когато някой е незадоволен става кисел и по-трудно прави компромиси примерно как само изкарах , че всичко води до секса ) Предпочитам с мъжа ми да сме имали достатъчно богат опит и да си водим пълноценен сексуален живот...Затова аз сега си правя квото си искам , за да не се изкушавам да му кръшкам много после...евентуално...Пък и бройката не те прави курва...Зависи от много други неща , ама не ми се обясняват точно сега
    С две думи ТВЪРДО ПРОТИВ !
    (за кво изписах толкова много не знам , просто обичам да се обяснявам )

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    BlackWorld
    готина мацка, не искам да се заяждам, но смятам, че по-добре от теб знам как е положението в Турция: официалната им религия забранява секса преди брака(предполагам, че това имаш предвид), но все повече и повече хората се "осъвременяват" и тези, които се придържат сляпо към религията намаляват. Поне в столицата(има естествено и по-запазени религиозно и откъм традициите, места, но е коренно различно от , например, Саудитска Арабия....)

Така де, моето мнение е, че секса след брака е и отживелица, и липса на алтернатива и право на избор
    Ще се съглася с другите по-горе, които изтъкнаха причината, че може да не си пасвате сексуално. Според мен е малко странно да се ожениш/омъжиш за човек, който не познаваш изцяло(т.е. не познаваш и сексуално)
    Преди е било така, обаче са се женели много по-рано(момичетата като получат първата менструация...). Добре де, на кого му трябва да прави секс по-рано?
    Сега е право на избор, но наистина не е разумно, май-малкото поради причината по-горе. Малко хора се решават на това, най-вече от ревност("Не искам никой друг да е имал жена/мъжа ми") или ...защото така са преценили или са възпитани така. Вече никой няма да каже на "цялото село", че "момата" не е девствена и да стане голямото унижение. Баси, тея хора са нямали друга работа май?!
    Абе, в заключение който когато си прецени, против съм да е твърде рано, и за себе си съм убедена, че съм избрала най-правилния момент.

и послепис: къде е проблема да е само с един в крайна сметка? В живота ми има примери за такива хора, които са си заедно с годините, десетилетията и никога не са били с различен партньор или гадже и т.н. НО са рядкост, да. И това е хубав(за мен) вариант, но не се случва често. Защо трябва (задължително?!)да ми е интересно как е с друг, не мога да разбера?!(имам предвид да са правили секс преди брака, но да е само с един в крайна сметка, защото се е получило)
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

da naistina e otjivelica....spored men kato znam dneshnite momi4eta a i mom4eta tova po smurtno nemoje da stane ili pone v mn redki slu4ai 4ak do braka da 4akat...dosta momi4eta go pravqt nai rano na 13....v momenta tova e....istinata...vsi4ki momi4eta i mom4eta po4vat prekaleno rano poloviq si jivot...

Голям фен
    Град
    Бургас
    това е пълна простотия... не можеш да се омъжиш за някой без да сте правили секс.. ами ако не си допаднете в това отношение.. сексът е мн важен в една връзка.. пък и ако се омъжа на 30.. да седя дотогава в манастир ли.. баси глупостите

Супер фен
    хахахахахахха има ли някой да го вярва тфа още хаахах пък и аз примерно не искам да сключвам брак.. ахх тфа било преди 2 века щото се нямали презервативи и при сяко чукане жената забременявала.. хаха тфа отдавна е отживелица и ако некой го вярва.. незнам.. мн е зле според мене хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Неизвестен
    Здравеите,ами вав моя град сме смесено население хрисияни и мисюлмани .Пре тях мисюлманите жената не трябва да спи с някои маж докато не се омажи за него.Или пак ако е спала с някои друг мъж и тои и е бил 1-жия тои трябва да се омажи за нея защото са спали. А ако някоя примерно легне с някои а не с мажа и преди да се омъжила и тя да е отворена от друг а не от мъжа и тя остава стара мома и я гонят от кащу.Некви е такива глупости.А при нас християните не е така на никои не му прави впечатление дали си отворена или не.Това е само при мисюлманите.
    МаNikKkKkKK

i v moito grad4e e taka te se jenaqt malki momi4etata sa po na 14/15 godini i sum 4uvalaza edin obi4ai.....4arshav (bql) napoen sus rakiq i mom4eto burka v na momi4eto ...(znaete koe) i si zavurta prusta ako pote4e kruv q zima a ako ne q vryshta na maikai i bashta i...tei 44e i takiva raboti ima...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Отговорът е прост и кратък.
    Когато сега момичета правят за първи път секс, тогава са били на възраст за женене. Те пак са го правили на същата възраст, но с разликата, че на 16 са били женени вече.
    Е има и курви, но сега говорим за момичетат като цяло.

Guest
    Аз никога не съм смятала че трябва да се "пазиш" за мъжа си, обаче пък така се получи, че се омъжих точно за първия си/и единствен засега/ партнъор, просто реших че този човек не е за изпускане, че не си струва да се разделя с най-свестния човек който познавам/и се обичаме/ само за да пробвам какво е с някой друг... Просто така се получиха нещата при мен, вероятно в последствие ще съжалявам за което, но засега си ми е ОК... Е изторията не се връзва малко с темата, в смисъл, "първата брачна нощ" беше 4 годинки преди сватбата хихихи... ама някак си е готино...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Аз пък твърдо смятам че не трябва да се прави секс преди брака. Който иска да спори с мен да заповяда
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Tyka kudeto jiveia az tva e nai-normalnoto! Otdelen e vuprosa estestveno 4e pove4eto se jeniat na po 18-19 i sled tva kato vidiat 4e ne si pasvat ne mogat da se razvedat 6toto bilo sramota! Osven tva ima mn mom4eta deto "otkradvat" momi4eto.Toest slagat ia v niakoia kola,izebavat ia i otivat pri roditelite i i si kazvat vsi4ko i posle tia 6te ne 6te se jeni! Za tova i moia priatel iska6e dosta da po4akame predi da spi s mene za da moje dori i da nay4i niakoi da ne mi izleze lo6o ime...
    Abe glyposti sa za mene tva! Az li4no ne mislia 4e bih mogla da buda s niakoi i da ne spia s nego samo za6toto o6te ne sme jeneni! Tvurde e riskovano !

Фен
    Град
    Sofia BG
    Цитирай Първоначално написано от D M X
    Краставица на търкалета ...
    Това е било нормално преди сто години.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Твърдо против! За мене това е пълна глупост...Може би в миналото е било редно да е така , ама и тогава са кръшкали тайно Хармоничния брак според мен включва поне 70 % качествен и задоволителен секс и за двамата партньори...След това идва разбирателството (което също много се влияе от качествения секс , защото когато някой е незадоволен става кисел и по-трудно прави компромиси примерно как само изкарах , че всичко води до секса ) Предпочитам с мъжа ми да сме имали достатъчно богат опит и да си водим пълноценен сексуален живот...Затова аз сега си правя квото си искам , за да не се изкушавам да му кръшкам много после...евентуално...Пък и бройката не те прави курва...Зависи от много други неща , ама не ми се обясняват точно сега
    С две думи ТВЪРДО ПРОТИВ !
    (за кво изписах толкова много не знам , просто обичам да се обяснявам )
    Абе,момиче как 70% от бракът е секс! Ти чуваш ли се? сексът,особено след няколко години брак е изключителен деликатес. Бракът се крепи на далеч по-важни неща от сексът-разбирателство,уважение,об ич,загриженост към семейството,компромиси,веч ни принеснения за бюджет,грижи за деца или родители и хиляди други неща. Сексът е 1% от бракът сигурно,а след 10 години брак е още по-малко!

Мега фен Аватара на koalka
    И за мен си е отживелица.Приятелката ти не е права,при нея не е само до убеждения.Курви...извинявай .Ок,това е за нея,тя иска да се пази до брака,но не е права,че момичетата са такива,само защото са го направили преди брака.А ако не се ожени до 30 ,което е възможно?Така ли ще седи?Да бе,100% хаххахаха.Все пак всеки човек си има нужди.Тя си мисли и за нея е гарантирано,че ще се ожени на 2д0 и всичко ще е ок,ама може и да не стане така,нали се сещаш?Питай я тея неща,много ми е интересно какво ще каже!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си