.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен

KaKvo HaREsVatE viE...?

Zdraveite,tiin-cheta!
    Bih iskala da znam kak obichate da suchetavate drehite si,kogato gi oblichate.Kakuv cvqt da bude bluzkata,kakuv pantalona...?!Kakuv stil poveche vi haresva;shantavo;prilejno;razvlecheni dunki...Takiva raboti.Kakuv cvqt spored vas shte e moderen?I kak se grimirate prez denq i prez noshtta?Vuobshte grimirate li se?No nai-veche za dreshkite.
    P.S.-Sorry,ako temata veche e puskana i shte pomolq,ako na nqkoi ne mu haresva...Prosto da ne pishe.Blagodarq vi predvaritelno
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мииииииии, нека по4нем от цветовете - голямата ми слабост е топлата гама, по специално 4ервено, бежово и вишнево и неизменното 4ерно, проявявам слабостите си към тениски с двоен ръкав, широки и с ниска талия дънки или там някви панталони
    зна4и съ4етавам цвета на блузката с цвета на колана, със дрънкулките по мене и с цвета на кецките
    гримът за през деня молив и спирала всяка сутрин, ина4е ве4ер, ако имам малко пове4е време - сенки, ама не се мацам мн
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am da az imam mn takiva nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona

tapata
    Guest
    ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am da az imam mn takiva nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona
    s
    mn si qka po tova koeto pi6e6 iskam da prili4am na teb]

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами..цветове всякакви наблягам на черното бялото и червеното ее като се замисля и кафяво
    В повечето случай съм с дънки по мен и сега зимата с ботушки с токченца щото немога да ходя на ниски обувки
    съчетавам блузите с дранкулките по мен(обеци,висулки,колани и сякви подобни)
    Ежедневния грим е поне молив,а вечер сенки според тоалета .Без лак за нокти не излизам..
    Ехх айде стига толко от мен че ми се прищя да си купувам дрешки
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Най-често съм с дънки и си съчетавам блузата с обувките или там аксесоарите...от много неща зависи...ама по някой път според лака
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Аз съм луда на тема дрехи,постоянно си купувам нещо и задължително в крак с модата По принцип ми харесва черния,белия и червения цвят,но сега се запалих и по лилавото имам и много ботуши,които задължително трябва да са на ток

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Kaliq
    Аз съм луда на тема дрехи,постоянно си купувам нещо и задължително в крак с модата По принцип ми харесва черния,белия и червения цвят,но сега се запалих и по лилавото имам и много ботуши,които задължително трябва да са на ток
    охх и ти ли ли с ботушки
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Belene
    Ох на мен много ми харесва розовото, но стига вече мисля да се прехвърля на зелено. Иначе обличам се главно с дънки и широки панталони. Дънките са впити. Много ме кефят спортните блузки.
    Гримирам се през деня със спирала и гланц, а вечер мога да сложа пудра, спирала, червило и молив за очи.

Супер фен
    Нося поли, не от най-късите естествено....ботушите ми нямат никакъв ток...дънки по мен също нося...
    Цветове - кафяво, розово, светло и въмно сиво, тютюнево зелено, лилаво
    Гримирам се лекичко...и вечер леко...кавяв молив - малко, спирала и мн леки сенки

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Обличам се така, както ми е кеф!Нося предимно черно...но комбинирам с различни цветове като червено, оранжево, бяло.Не нося поли, дънките ми винаги са в тъмен тон и има безопасни игли по тях.Имам слабост към блузи на райета...Засега проявявам слабост към един пуловер на оранжево-черно-бели райета!И по блузите понякога слагам безопасни игли Слагам черен молив и спирала на даскало, а иначе на срещи и т.н. слагам и малко тъмни сенки, за да добия по-представителен вид!Лака е черен.Напоследък не съм носила верижки и т.н.Може някоя кожена гривничка...А, нося си кубинки.Черни са, тъй че кубинките не могат да повлияят върху решението ми за цветовете!И...тва е общо взето!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Нося черно,но обичам и тъмно синьото и кафявото.Спрегнато по-скоро - тип Кежуал ( ).Не съм,не искам да се правя ,но така ми харесва.Доволен съм от точно определена серия дрехи на Replay,но определено фирмата има и доста издънки!
    или биеш,или те бият...
    Законите са едни!

Облеклото ми зависи от случая. По принцип нося главно поли, но когато съм на училище избягвам късите кройки, или поне ги съчетавам с такива дрехи или аксесоари, за да изглеждат стилно и подходящо. Дънките са по тялото - къси, дълги, 3/4... Обувките ми задължително са на токче, макар че имам и ниски. Гримът ми е изключително лек - като наблягам на подчертаването на очите - молив и спирала БЕЗ сенки. Естествено слагам гланц - в полупрозрачни тонове.
    За цветовете - предимно розово, черно и бяло.

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами зависи си от случая.. някой път съм с късата пола.. високите токчета и т.н друг път съм с дънки и блузка.. предпочитам да не съм мн варена.. черното , кафявото , бялото , синьото ми харесват повечко за дрешки някой път изобщо не се гримирам , друг път само спирала , молив и червило.. или пък пълна програма.. сенки , пудри.. общо взето обичам разнообразието да съм спортна , на др ден елегантна..

Guest
    ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona

Guest
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    мииииииии, нека по4нем от цветовете - голямата ми слабост е топлата гама, по специално 4ервено, бежово и вишнево и неизменното 4ерно, проявявам слабостите си към тениски с двоен ръкав, широки и с ниска талия дънки или там някви панталони
    зна4и съ4етавам цвета на блузката с цвета на колана, със дрънкулките по мене и с цвета на кецките
    гримът за през деня молив и спирала всяка сутрин, ина4е ве4ер, ако имам малко пове4е време - сенки, ама не се мацам мн
    Чакай малко тука ся... Ние момчетата/мъжете разпознаваме само по 16 цвята (зададени по дифулт), та като се почне вишнев, боровинков, праскова... На нас тва не ни говои АМА АБСОЛЮТНО НИЩО. За нас това са плодове и толзоз. И понятие си нямаме квое тва ТЮРКОАЗЕНО или Пембяно!

Голям фен
    Aide i az da napisha kakvo nosq,kato napisah temata .
    Obicham da nosq dunki nai-veche,povecheto sa opiti...Sushto 3/4 sus nqkuv qk chorpogastnik ili klin...Za bluzi,obicham po otkacheni,po-stranni.Za cvetove:sin,cherven,masleno zaleleno,svetlo rozovo,tumn zeleno,julti,abe vsichki cvetove obicham.Preobladavat dosta poli v garederoba mi...S klinceta e super .
    Mnogo obicham da se grimiram,no v umereni kolichestva(kafqvi senki,ili rozovi,spirala,cheren moliv,glanc i neshto za lice(fondioten,ili neshto s blqsuk)ruj ne slagam ili pudri,zashtoto buzkite mi sa cherveni po rojdenie ).No prez denq slagam samo glanc i nishto drugo.Samo za disko se grimiram kakto trqbva
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Аз лично харесвам топлите цветове, оранжево, кафяво, бежово, не отхвърлям и зеленото, а черното витнаги е било част от гардероба ми, много рядко се случва да не облека нещо челно... За блузите написах, панталоните- аз харесвам класическото дънково и като цвят и като материя... Гримът, аз се гримирам доста силно( според някои) през деня, това не е мое мнение- много черен молив и хубава спирала... А за през нощта, когато ходя на купон нанасям доста тъмен грим наистина, не харесвам сенките, но пък за сметка на това черният молив винаги прави чудеса. За червило харесвам плътните цветове, изключвам течните червила и гланцовете- нито денем, нито нощам, обичам кафявите и леко червеникаве червила със златисти нюанси...
    Моят стил на обличане е спортно- елегантен, а прическата ми всеки ден е различна...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    Ахах тази тема ме накара да се замисля При мен преобладава небрежният начин на обличане- леко впити и леко смъкнати дънки, по-широки блузи, весели кецове и ботушки, рошава прическа Естествено има и дни, в които проблясва надеждата за моя външен вид, когато си обувам нормално дънките, без да ги дърпам надолу, по-впита блузка и елегантни ботуши, но не на токчета- както всеки ден се шматкам навън от 8 до 8 някрая на деня ше трябва да лазя Колкото до цветовете... Горе-долу от всичко по малко- черно, червено, синьо (тея три ги обожавам ), маслено зелено, бяло, както и разни шарени Абе да живее разнообразието
    Хакерка с пистолет !!!

Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Ахах тази тема ме накара да се замисля При мен преобладава небрежният начин на обличане- леко впити и леко смъкнати дънки, по-широки блузи, весели кецове и ботушки, рошава прическа Естествено има и дни, в които проблясва надеждата за моя външен вид, когато си обувам нормално дънките, без да ги дърпам надолу, по-впита блузка и елегантни ботуши, но не на токчета- както всеки ден се шматкам навън от 8 до 8 някрая на деня ше трябва да лазя Колкото до цветовете... Горе-долу от всичко по малко- черно, червено, синьо (тея три ги обожавам ), маслено зелено, бяло, както и разни шарени Абе да живее разнообразието
    Да живее розовото
    Hahu Hihi

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами обичам си черен,червен,маслинено зелен,розов и лилав.Попринцип съм с дънки и няква тениска и отгоре горното на анцунга-почти винаги съм така.Без лак,спирала,гланц и пудра не излизам.Ботушките ми са си еднички,щото мн си ги харесвам и едвасе преборих с мама за тях и мн си ги нося.Обичам и къси якета,но наще са твърдо против да ги нося,ама тях кой ли ги слуша!Иначе съчетавам цветовете с обици,висулките по мене,даже и някой път с лака...

Голям фен
    аз си падам по толпите цветове - кафяво, бежово, орнажево. Съчетавам ги и с някой студени цветове - синьо, зелено. обичам по официялните тоалети - поли панталони. Гледам аксесоарите (колан, шапка, чанта, бижута) да са в един цвят. А за гримирането - през деня си слагам гланц и кафяви сенки, които не се забелязват много, а вечер съобразявам света на сенките с цвета на дрехите ми.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    mi...kato za na4alo...nosq se vav vsqkakvi cvetove..naskoro otkrih 4e se haresvam v 4erno dankite sa po krakata i s niska taliq zadaljitelno.obiknoveno si kupuvam iz4isteni modeli..tezi s mn ornamenti ne mi dopadat.pri bluzkite ima golqmo raznoobrazie,no po princip ne si padam po 6areniikite.kato se zamislq obiknoveno bluzite mi sa v edin ili maximum 3 cvqta.imam 3 poli-edna mn kasa,tamno sivo kadife za po-hladnite meseci,edna dankova,prokasana malko,tamnosinq s brodirani cvetq,mn q noseh lqtoto,i edna bledo lilava do kolwnoto ot kadife,ne to4no na volani ami ne6to podobno.obuvkite mi sa obiknoveno kecove-ot tezi po-visokite imam 2 4ifta i edni do nad glezena oranjevo-4erveni s cvetq.ednite mi kecove stavat i za zimata 6toto sa po-debeli,otdelno imam i edni kafqvi tip voini6ki,na 6irok ne mn visok tok-4cm max.a da i da ne zabravqme djapankite koito mn uvajavam za lqtoto.a da imam i ot onezi 4ehli4ki deto otpred sa zatvoreni kato pantofki i sa ob6iti sas sini paitei i manista(prili4at malko na doma6ni 4ehli po forma).mai e tova...
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Това за цветовете е тъпо мн ясно че трябва да си отиват няма да облечеш розова блуза и червено яке ?!?!?!?!?Аз си падам повече по розавото и черното което доста добре се съчетават двата цвята.Само тая зима понеже е модерно кафяво и затова съм обнелила гардероба с кафяви дрехи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си