- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив!?!?ПОМОЩ!
с приятеля ми правихме секс днес без презерватив и тои се изпразни извън мен но в момента съм супер уплашена има ли вазможност да съм бременна и да си купувам ли ПОСТИНОР?!? PLS пишете
ami spored men 6tom e izvan teb nqma opastnost,no ako misli6,4e moje da se e izpusnal izpii Postinor.Az sam go pravila mn pati s pr mi bez,no do sega ne e imalo gaf4e ...
Macka q mi kaji koga ti beshe posledniq cikal da vidim dali ima shans da si v ovolaciq.Ne se kosi i az mnogo se pritesnqvam za takiva neshta.1 put sum pila prostinor i mi podeistva mnogo zle.Ako ne si v ovolaciq spored men ne pii i na nas ni sa se kusali prezervativi i sme go pravili bez i az sum se poburkvala che sum bremenna no si mi idva.Spokoino zashtoto az kato se pritesnqvam ot rano i mi zakasnqva i sum kato bolna neznam kade otivam nekakvo mnogo gadno.Samo bez pritesneniq!!
ami az po princip imam neredoven cikal i ne moga da precenq no mi svur6i minalata sedmica...pls kajete v4era pih postinor i ako utre piq pak moje li da mi stane ne6to???
Щом вече вчера си пила няма смисъл пак.Нищо ти няма,спокоПървоначално написано от avri_cool
И другия път..нали знаеш,ще внимаваш повече
Това не са ментови бонбонки за ежеминутна употреба!!! Запомнете го най после... ТОВА Е СИЛНО ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНО ПОБЪРКВАЩО ПОЛОВАТА ВИ СИСТЕМА!!!Първоначално написано от avri_cool
macka ne go pii tova hapche tolkova chesto.opasno e..po dobre znam li probvai s nqkakav spermicid ili ima takiva tabletki deto se postavqt vuv vlagalishteto na jenata.Neznam kolko sa nadejni popitai za tqh.Ima i drygo hapche osven prostinor men mi beshe kazvala genekoloshka ama go zabravih.Ne e escapelle drygo beshe.Porazpitai i ne go pii tolkova chestichko poneje pri men ot 1 put se poluchiha dosta problemi.Shtom ne svurshva v teb ne e chak tolkova strashno.i Kakto ti kazah samo spokoino.A i da te predopredq s tozi prostinor sega si si raztroila cikala i ne se znae koga she ti doide taka che ne se pritesnqvai ako doide po rano ili zakasnee..ako ima neshto pishi!
da no dali ako v4era sam go izpila i dnes ako e stanalo ne6to vse o6te 6te deistva
недей да пиеш Постинор щом си пила вчера! има шанс да забременееш но е минимален ако наистина не се е изпуснал вътре. друг път с презерватив и не се притеснявай![]()
ааа между другото колко струва постинора???
Feel my pain
към 10 лв нз точно
oh mn me e strah am ako zabremeneq?te nali sa 2 hap4eta moje da vzema samo ednoto
abe ti luda li si spri s teq hap4eta moje da si navredish na zdraveto....malko trudno e da zabremeneesh...kato ne e "hvurlil" vutre...
те се вземат и 2те
И не се пият през ден!Това не са бонбони а са много вредни даже и се пият само в краен случай.Следващия път си зимай предпазни мерки да нямя за какво да се притесняваш!!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
da no nali predi da svur6i izti4at pak nqkakvi kap4ici za tova se pritesnqvam mnogo ...
спокойно колкото повече се притесняваш толкова овече ще ти закаснее!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от DetE-Idi0t
Suglasna!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
някой ще ми каже ли колко точно струват хапчетата...мерси предварително
Feel my pain
ОФФФФФФ аре стига с тия теми де има 10000 поне
На колко си?И защо го правихте без презерватив?Това че не е свършил в теб,не е гаранция,че не си бременна.
idi na lekar
na mesta sa po 12,na drugi po 13,mislq ne pove4eПървоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
![]()
![]()
6tom si go izpila ve4e vednuj kakto vsi4ki ti kazaha V NIKAKKUF slu4ai ne go pii otnovo.hi4 ne e bezvreden.uspokoi se ni6to ti nqma.prosto e trqbvalo da pomisli6 predi tva 4e 6te se pritesni6. sledva6tiqt put prezervativa isi4ko e ok.spx![]()
...it's WilD ObseSSioN...
купи си смит енд уесън с два патронаПървоначално написано от avri_cool
avri_cool Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 8:41 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
da no nali predi da svur6i izti4at pak nqkakvi kap4ici za tova se pritesnqvam mnogo ...
Ami to tva bi trqbvalo da go znae6, 4e dori i da ne e svyr6il se otdelq malko te4nost dokatoe v teb,koqto sy6to sydyrja spernatozuidi, ama nali ve4e si pila postinor...ne se pritesnqvai, i ne se panirai tolkova...IIi kakto ti kazaha i po-gore, postinora ne e kato bonbonki , 4e da go pie6 vseki den!!! I izpolzvai prezervativ!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...