.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Без презерватив!?!?ПОМОЩ!

с приятеля ми правихме секс днес без презерватив и тои се изпразни извън мен но в момента съм супер уплашена има ли вазможност да съм бременна и да си купувам ли ПОСТИНОР?!? PLS пишете

azzzzzz
    Guest
    ami spored men 6tom e izvan teb nqma opastnost,no ako misli6,4e moje da se e izpusnal izpii Postinor.Az sam go pravila mn pati s pr mi bez,no do sega ne e imalo gaf4e ...

Guest
    Macka q mi kaji koga ti beshe posledniq cikal da vidim dali ima shans da si v ovolaciq.Ne se kosi i az mnogo se pritesnqvam za takiva neshta.1 put sum pila prostinor i mi podeistva mnogo zle.Ako ne si v ovolaciq spored men ne pii i na nas ni sa se kusali prezervativi i sme go pravili bez i az sum se poburkvala che sum bremenna no si mi idva.Spokoino zashtoto az kato se pritesnqvam ot rano i mi zakasnqva i sum kato bolna neznam kade otivam nekakvo mnogo gadno.Samo bez pritesneniq!!

ami az po princip imam neredoven cikal i ne moga da precenq no mi svur6i minalata sedmica...pls kajete v4era pih postinor i ako utre piq pak moje li da mi stane ne6to???

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от avri_cool
    ami az po princip imam neredoven cikal i ne moga da precenq no mi svur6i minalata sedmica...pls kajete v4era pih postinor i ako utre piq pak moje li da mi stane ne6to???
    Щом вече вчера си пила няма смисъл пак.Нищо ти няма,споко И другия път..нали знаеш,ще внимаваш повече

Супер фен
    Град
    VCHC
    pls kajete v4era pih postinor i ako utre piq pak moje li da mi stane ne6to???
    Това не са ментови бонбонки за ежеминутна употреба!!! Запомнете го най после... ТОВА Е СИЛНО ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНО ПОБЪРКВАЩО ПОЛОВАТА ВИ СИСТЕМА!!!

Guest
    macka ne go pii tova hapche tolkova chesto.opasno e..po dobre znam li probvai s nqkakav spermicid ili ima takiva tabletki deto se postavqt vuv vlagalishteto na jenata.Neznam kolko sa nadejni popitai za tqh.Ima i drygo hapche osven prostinor men mi beshe kazvala genekoloshka ama go zabravih.Ne e escapelle drygo beshe.Porazpitai i ne go pii tolkova chestichko poneje pri men ot 1 put se poluchiha dosta problemi.Shtom ne svurshva v teb ne e chak tolkova strashno.i Kakto ti kazah samo spokoino.A i da te predopredq s tozi prostinor sega si si raztroila cikala i ne se znae koga she ti doide taka che ne se pritesnqvai ako doide po rano ili zakasnee..ako ima neshto pishi!

da no dali ako v4era sam go izpila i dnes ako e stanalo ne6to vse o6te 6te deistva

Голям фен
    Град
    Бургас
    недей да пиеш Постинор щом си пила вчера! има шанс да забременееш но е минимален ако наистина не се е изпуснал вътре. друг път с презерватив и не се притеснявай

ааа между другото колко струва постинора???
    Feel my pain

Голям фен
    Град
    Бургас
    към 10 лв нз точно

oh mn me e strah am ako zabremeneq?te nali sa 2 hap4eta moje da vzema samo ednoto

abe ti luda li si spri s teq hap4eta moje da si navredish na zdraveto....malko trudno e da zabremeneesh...kato ne e "hvurlil" vutre...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    те се вземат и 2те
    И не се пият през ден!Това не са бонбони а са много вредни даже и се пият само в краен случай.Следващия път си зимай предпазни мерки да нямя за какво да се притесняваш!!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

da no nali predi da svur6i izti4at pak nqkakvi kap4ici za tova se pritesnqvam mnogo ...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    спокойно колкото повече се притесняваш толкова овече ще ти закаснее!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    pls kajete v4era pih postinor i ako utre piq pak moje li da mi stane ne6to???
    Това не са ментови бонбонки за ежеминутна употреба!!! Запомнете го най после... ТОВА Е СИЛНО ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНО ПОБЪРКВАЩО ПОЛОВАТА ВИ СИСТЕМА!!!

Suglasna!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

някой ще ми каже ли колко точно струват хапчетата...мерси предварително
    Feel my pain

Фен
    Град
    Sofia BG
    ОФФФФФФ аре стига с тия теми де има 10000 поне

Мега фен Аватара на koalka
    На колко си?И защо го правихте без презерватив?Това че не е свършил в теб,не е гаранция,че не си бременна.

Повече от фен
    idi na lekar

azzzzzzzz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    някой ще ми каже ли колко точно струват хапчетата...мерси предварително
    na mesta sa po 12,na drugi po 13,mislq ne pove4e

6tom si go izpila ve4e vednuj kakto vsi4ki ti kazaha V NIKAKKUF slu4ai ne go pii otnovo.hi4 ne e bezvreden.uspokoi se ni6to ti nqma.prosto e trqbvalo da pomisli6 predi tva 4e 6te se pritesni6. sledva6tiqt put prezervativa isi4ko e ok.spx
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest

Re: Без презерватив!?!?ПОМОЩ!

с приятеля ми правихме секс днес без презерватив и тои се изпразни извън мен но в момента съм супер уплашена има ли вазможност да съм бременна и да си купувам ли ПОСТИНОР?!? PLS пишете
    купи си смит енд уесън с два патрона

Повече от фен
    avri_cool Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 8:41 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

da no nali predi da svur6i izti4at pak nqkakvi kap4ici za tova se pritesnqvam mnogo ...

Ami to tva bi trqbvalo da go znae6, 4e dori i da ne e svyr6il se otdelq malko te4nost dokatoe v teb,koqto sy6to sydyrja spernatozuidi, ama nali ve4e si pila postinor...ne se pritesnqvai, i ne se panirai tolkova...IIi kakto ti kazaha i po-gore, postinora ne e kato bonbonki , 4e da go pie6 vseki den!!! I izpolzvai prezervativ!!!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си