.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като не правиш секс с презерватив защо не се замислиш за противозачатъчни? Хиляди пъти по-добре е с тях,отколкото с постинор. А и щом при всеки акт се стряскаш така,след 2-3 години ще си така напраскана с хормони и такива горчиви сълзи ще лееш.........чак не ми се мисли!

am be6e mi za pruv put bez pr.

Град
    Свищов
    Е,нали си пила и вчера Постинор-значи не ти е било за първи път да правиш гаф!

Град
    Bulgariq
    Ооо Krem4eto...А по въпроса : Голяма грешка правите като се тровите за щяло и нещяло,но здравето си е ваше.Пийвайте си хормонки сутрин обед,вечер..

Голям фен
    Град
    Бургас
    абее спокойно , направила си грешка друг път няма да я повториш. няма смисъл от Постинор.. толкова често да пиеш е мн вредно.. малък е шанса да си бременна.. има хора които искат да забременеят , а не могат.. представи си колко хора го правят без презерватив.. да не би всичките да забременяват.. някой свършват в тях и нищо им няма.. така че спокойно защото иначе ще ти закъснее от притеснение и още повече ще се побъркаш.. след седмица си вземи тест да се успокоиш.. знам какво е и аз съм го преживяла.. не се тревожи.. няма за всяко нещо Постинор.. като не е свършил в теб спокойно .

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от heavy^fuel
    Ооо Krem4eto...А по въпроса : Голяма грешка правите като се тровите за щяло и нещяло,но здравето си е ваше.Пийвайте си хормонки сутрин обед,вечер..
    Какво за мен-аз си пия хапчета по здравословни причини!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    аз си пия хапчета по здравословни причини!
    Не съм експерт, ама това да биеш противозачатъчни за пъпки е като да пиеш антибиотик за сърбеж. В смисъл, за пъпки си има други медикаменти, а за редовността.. Тялото си знае най-добре кога да уравновеси нещата. Ако си на 16 (или на колкото е там кремчето, върти ми се в главата, че е непълнолетна ) - е НОРМАЛНО е да не ти е редовен! Защо трябва да пиеш хапчета за нещо нормално?

Град
    Свищов
    За кисти е! не е за пъпки за жалост!!!!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    аз си пия хапчета по здравословни причини!
    Не съм експерт, ама това да биеш противозачатъчни за пъпки е като да пиеш антибиотик за сърбеж. В смисъл, за пъпки си има други медикаменти, а за редовността.. Тялото си знае най-добре кога да уравновеси нещата. Ако си на 16 (или на колкото е там кремчето, върти ми се в главата, че е непълнолетна ) - е НОРМАЛНО е да не ти е редовен! Защо трябва да пиеш хапчета за нещо нормално?
    На 21 съм. Мислех,че имам по-зрели разсъждения,ама не било така!!!!! Нищо де,поне ме подмлади.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Поправяам се! Веднага! Не съм искал да обиждам :P А и аз винаги давам по-малко години, какво да се прави! Просто съм те объркал с една друга потребителка, която пиеше хапчета за пъпки ^_^

Peace \oo/

Град
    Свищов
    Е,няма проблеми!

spoko macka

zna4i ne se pritesnqvai tolkoa! ako si tolkova pritesnitelna sledva6tiq put s prezarvativ verno 4e bez e po qko ama ako produlji6 taka nqma da ti emn got kat se pritesnqva6 tolkoa qko :P a za postinora ima si uputvane na4i znae6 kak se pie a ina4e tva ne trabva da se pie pove4e ot 2 puti v godinata ! taka vnimavai!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от avri_cool
    da no dali ako v4era sam go izpila i dnes ako e stanalo ne6to vse o6te 6te deistva

Няма да действа още тъй като то изхвърля яйцеклетката, чрез предизвикване на изкуствен цикъл... и нищо ти няма стига ви врънкала не си бременна...аз от как се помна 5-6 пъти да ми е било с предпазни средства а още не съм забременяла да чукам на дърво. Случвало ми се е даже точно един ден преди овулация приятеля ми да свърши малко по надолу от корема и да ми се стече почти до вагината и ми нямаше нищо, въпреки че и аз се бях насмела тогава..А пък и като се притесняваш от рано както вече казаха закъснява! Така че за твое успокоение си направи един тест след две седмици и си живуркай! А друг път като се насмиташ толкова не го прави без предпазни средства!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си