- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив!?!?ПОМОЩ!
am be6e mi za pruv put bez pr.
Ооо Krem4eto...А по въпроса : Голяма грешка правите като се тровите за щяло и нещяло,но здравето си е ваше.Пийвайте си хормонки сутрин обед,вечер..
абее спокойно , направила си грешка друг път няма да я повториш. няма смисъл от Постинор.. толкова често да пиеш е мн вредно.. малък е шанса да си бременна.. има хора които искат да забременеят , а не могат.. представи си колко хора го правят без презерватив.. да не би всичките да забременяват.. някой свършват в тях и нищо им няма.. така че спокойно защото иначе ще ти закъснее от притеснение и още повече ще се побъркаш.. след седмица си вземи тест да се успокоиш.. знам какво е и аз съм го преживяла.. не се тревожи.. няма за всяко нещо Постинор.. като не е свършил в теб спокойно .![]()
Не съм експерт, ама това да биеш противозачатъчни за пъпки е като да пиеш антибиотик за сърбеж. В смисъл, за пъпки си има други медикаменти, а за редовността.. Тялото си знае най-добре кога да уравновеси нещата. Ако си на 16 (или на колкото е там кремчето, върти ми се в главата, че е непълнолетнаПървоначално написано от krem4et0
) - е НОРМАЛНО е да не ти е редовен! Защо трябва да пиеш хапчета за нещо нормално?
Поправяам се! Веднага! Не съм искал да обиждам :P А и аз винаги давам по-малко години, какво да се прави! Просто съм те объркал с една друга потребителка, която пиеше хапчета за пъпки ^_^
Peace\oo/
zna4i ne se pritesnqvai tolkoa! ako si tolkova pritesnitelna sledva6tiq put s prezarvativverno 4e bez e po qko ama ako produlji6 taka nqma da ti emn got kat se pritesnqva6 tolkoa qko :P a za postinora ima si uputvane na4i znae6 kak se pie a ina4e tva ne trabva da se pie pove4e ot 2 puti v godinata ! taka vnimavai!
![]()
Първоначално написано от avri_cool
Няма да действа още тъй като то изхвърля яйцеклетката, чрез предизвикване на изкуствен цикъл... и нищо ти няма стига ви врънкала не си бременна...аз от как се помна 5-6 пъти да ми е било с предпазни средства а още не съм забременяла да чукам на дърво. Случвало ми се е даже точно един ден преди овулация приятеля ми да свърши малко по надолу от корема и да ми се стече почти до вагината и ми нямаше нищо, въпреки че и аз се бях насмела тогава..А пък и като се притесняваш от рано както вече казаха закъснява! Така че за твое успокоение си направи един тест след две седмици и си живуркай! А друг път като се насмиташ толкова не го прави без предпазни средства!