.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

За скайп...и видеото- въпрос?

Абре да ви питам, само при мене ли е така...имам си камера, драйвъри всичко точно, инсталирано и т.н. Искам с някой да направя видео чат, но или не се вижда, че другият има камера или само единият скива. Малко много тъпо го обясних, ама надявам се сте схванали за какво става въпрос. Как да се справя с проблема, че почнах да се нервя?

Forslor
    Guest

Re: За скайп...и видеото- въпрос?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Абре да ви питам, само при мене ли е така...имам си камера, драйвъри всичко точно, инсталирано и т.н. Искам с някой да направя видео чат, но или не се вижда, че другият има камера или само единият скива. Малко много тъпо го обясних, ама надявам се сте схванали за какво става въпрос. Как да се справя с проблема, че почнах да се нервя?
    Причините може да са много от нет скороста до версията на SKYPE. Например ако си с новата BETA където всички хукнаха да я теглят кат нивидели "таквоз" чудо - ей ти проблема.

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Причините може да са много от нет скороста до версията на SKYPE. Например ако си с новата BETA където всички хукнаха да я теглят кат нивидели "таквоз" чудо - ей ти проблема.
    Всичко е заради емотиконките

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Да, с новата версия съм. Май ще се сменя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си