- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога се влюбвате? Преди или след секс?
Въпроса може да не е "най-вече" към мен (лично особено), но и аз ще изкажа мнение.
Чувства винаги има, но след секс...според мен тават по-силни. Никой път не съм се разочаровал от някой след секс![]()
Мисля че е нормално първо да се влюбиш,после секса (поне при мен е беше така)![]()
ми....май 1во е секса при мен..само 1вия път първо бяха чувствата, но все пак за първи път ми беше уж трябваше да е по-специално(хаха)
az ne sam pravila sex ama az parvo trqbva da sam vlubena i vtoro da sam sigurna 4e mom4eto sa6to ima 4uvstva i togava da premina kam sex![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Ако е куц секса любовта е безсилна
Май само първия път бяха първо чувствата след това любовта , ама тя се засили след секса де...После дойдоха проблемите и любовта угасна безнадеждно като пламък в нощтаТака , че според мен секса куца ли и другото след време ще спре да върви и съм напълно убедена в това.Жив пример : най-добрата ми приятелка , която ходеше с приятеля си 2 години , но се разделиха понеже тя го приемаше само като приятел и наистина беше (и все още е) супер привързана към него...А за мен те бяха най-хармоничната двойка на света , разбираха се за всичко и взаимно се допълваха като личности ама секса им куцаше => разделиха се. Тва е моето мнение...Отклоних се от темата ама при мен веднъж е било любовта преди секса , веднъж секса преди любовта и останалите пъти секса и нищо повече преди и след него
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ooo,spokoino,ima mn vreme da se razo4arova6!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
nit predi,nit sled