.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Въпроса може да не е "най-вече" към мен (лично особено), но и аз ще изкажа мнение.
    Чувства винаги има, но след секс...според мен тават по-силни. Никой път не съм се разочаровал от някой след секс

Мисля че е нормално първо да се влюбиш,после секса (поне при мен е беше така)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ми....май 1во е секса при мен..само 1вия път първо бяха чувствата, но все пак за първи път ми беше уж трябваше да е по-специално(хаха)

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    По време на секса Преди и след... чувствата поугасват и за следващия тек пак Въпреки че при жените по друг начин стои въпроса, ама това е природата

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    az ne sam pravila sex ama az parvo trqbva da sam vlubena i vtoro da sam sigurna 4e mom4eto sa6to ima 4uvstva i togava da premina kam sex
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Guest
    Ако е куц секса любовта е безсилна

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Май само първия път бяха първо чувствата след това любовта , ама тя се засили след секса де...После дойдоха проблемите и любовта угасна безнадеждно като пламък в нощта Така , че според мен секса куца ли и другото след време ще спре да върви и съм напълно убедена в това.Жив пример : най-добрата ми приятелка , която ходеше с приятеля си 2 години , но се разделиха понеже тя го приемаше само като приятел и наистина беше (и все още е) супер привързана към него...А за мен те бяха най-хармоничната двойка на света , разбираха се за всичко и взаимно се допълваха като личности ама секса им куцаше => разделиха се. Тва е моето мнение...Отклоних се от темата ама при мен веднъж е било любовта преди секса , веднъж секса преди любовта и останалите пъти секса и нищо повече преди и след него

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако е куц секса любовта е безсилна
    Верно е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Въпроса може да не е "най-вече" към мен (лично особено), но и аз ще изкажа мнение.
    Чувства винаги има, но след секс...според мен тават по-силни. Никой път не съм се разочаровал от някой след секс
    ooo,spokoino,ima mn vreme da se razo4arova6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си