.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    И аз много искам да си пробия езика, но много ме е страх-на моята приятелка абсолютно нищо й нямаше-ядеше си спокойно първите дни и... абе сичко си беше супер, ама незнам дали на мен ще ми понесе така....
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    и аз искам адски много на езика,но нашите също са против...
    преди 2г. си бях пробила пъпа ,въпреки,че не ми дадоха,но по-късно разбраха и не спряха да мънкат,докато не я махнах....
    бих си сложила на езика,но веднага ще раберат,защото аз постоянно се смея и си отварям много устата и...сещате се
    просто ще изчакам оше 7-8 месеца и тогава няма тън,няма мън

ami da vi kaja,vse pak tvardo re6ih da si probiq,a za tova na kolko sam-na po4ti 16.mersi vse pak za mneniicata.
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    междудругото внимавай мн на едно момиче му се срастнала с езика.. друго я глътнало.. внимавай при кой ходиш да ти я пробива.. можеш да загубиш и вкусови рецептори..
    a едно момче хванало рак на гърдата, а на един мармот ръцете му се срастнали с фолиото

миси
    Guest
    Е преди няколко месеца (март месец беше) с мойта фр-ка имахме манията за тоя пиърсинг на езика.. и има няколко дни и се пробихме.. не беше болка за умиране.. упойката обаче е отвратителна.. после само чувстваш как една 10 см-ва игла минава през езика ти и до там.. :Р после някъде седмица не съм могла да говоря нормално и ебати смеха правех.. Нащте естествено не знаеха или поне така си мислех.. аз умело се прикривах, ама на скоро разбрах от баба ми че те знаят още от самото начало.. а аз само съм си въобразявала че не знаят.. та още същия ден се реших на хапна.. че аз бе ядене на къде съм бе.. и се опитах да ям една наполеонка.. ама нещо не стана работата.. някфо странно ми беше искаше да я изплюя обичката.. ама свикнах след няколко дни и си ми екстра..
    лятото ми се случи няколко пъти да си глътна обицата и топченцата..
    Абе яко си е никви инфекции глупости.. тва са измишлиотини.. пробийте си езика и ше видите как ше ви се промени мненнието.. супер яко е особено като си изграеш с нея в устата ... гаджето ми много и се кефи и тва ме кара да се чувствам специална :Р
    Или пък като някой ти се уплези и ти хоопп плезиш се и всякаш казваш "ти си нямаш като мойто на езика".. някво закачливо е..

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами мацка мн ме кефи обица на езика-и аз искам ама нащте ако разберат щте лета надолу с главата от моста!Иначе преди няколко дена една фр си проби езика и изобщо не фъфлеше,ама как си искаш...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ee...стига бе хора...растройвате ме...много отдавна адски много искам,ама...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    ee...стига бе хора...растройвате ме...много отдавна адски много искам,ама...
    хаха и аз така мно изках и един щастлив ден се реших ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    IdiOtKa виж си личното

i vse pak thanks.A,i da mi stiskate palci,za6toto v sabota sam na piarsing.
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от bilqn4eto
    i vse pak thanks.A,i da mi stiskate palci,za6toto v sabota sam na piarsing.
    успех и да кажеш кво е станало !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Разбирам те,защото и аз много искам да си направя,но наще не дават.Има и друг проблем-фъфленето.Все пак ходя на училище и не мога докато ме изпитват да им фъфля отсреща.И един месец трябва да карам само на сокчета и супички.И да не забравяме болката..Много ме е страх.
    Ти ако не се притесняваш си направи.Вашите няма да тръгнат да ти махат обецата.Ще се примирят така или иначе.Или първо поговори с тях и им обясни че това си е твоето тяло и можеш да правиш каквото си искаш с него.Ако не са съгласни без тяхно знание го направи
    Лелеее, аз ако карах един месец на супички само да съм преритала, бре. Само първите два дена не ядох. На третия не издържах и ядох...
    Та по темата.. имам пиърс на езика и не е кой знае какво. Докато ти го пробиват не боли. Първия ден също.. започва да боли чак на втория някъде и болката преминава след около 3-4 дена най-много. Трябва да се жабуркаш с едно нещо там за дезинфекция. Не е задължително да фъфлиш. Една съученичка също си го проби и нейния език не се поду и тя си говореше съвсем нормално.
    Вероятността техните да й махнат обицата е голяма. Майка ми така направи. Аз й казах, че не мога да си махна обицата докато ми е подут езика. Изчаках да се оправи "отидох до студиото, където се пробих" уж, за да ми махнат обицата(а всъщност бях у една приятелка), махнах обицата, прибрах се у нас, изплезих се. И след 5 минути пак я сложих, след като мина проверката. Майка ми - доволна, аз също!
    Една седмица не трябва да пиеш топли напитки и алкохол.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Oooo murzi me da cheta kfo s aizpisali tolkoz hora...ama az lichno bqh v sushtata situaciq..V smisul nashte ne bqha mnogo ocharovani ot ideqta da si dupcha ezika i za tova lqtoto sled rojdeniq mi den se probih..ama gotinoto beshe che nashte bqha v Gurciq i dori ne rabzraha i oshte neznaqt de...Takache davai macka..ama vnimavai v koe studio se dupchish shtoto ako stane nqkfa infekciq ili neshto takova nqma kak da ne kajesh na vashte
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Re: mnenie za obecite na ezika

Цитирай Първоначално написано от bilqn4etoo
    zdraveite,predi nqkolko dena poblikuvah tova,no mi trqbvat pove4e mneniica!ako ima hora s podoben problem da pi6at.
    "ei,horica iskam da si probiq obica na ezika,no na6ti ne mi davat.az oba4e mislq da q probiq zimata prez vakanciqta i da ne razberat 4e fuflq,za6toto 6te stane imenno taka parvata sedmica.vie kakvo mislite po vaprosa???????"
    Ами то наще не знаеха за мене 1 месец после една вечер само се плезех и майка ми ме видя само ми се поскара малко и това беше

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    az imam pierc na ezika ot 3 semdici i da vi kaja purvite dni beshe nqkakav ad.. nemojesh da qdesh-da govorish[pone pri men beshe taka] sega oba4e vs e ok i mn si me radva obi4kata.. mislq 4e si zalsujava da se izturpiqt nqkolko dni :P no vapreki vsi4ko vtori pat ne bix si probila ezika

Не си пробивай дупка през зимата..
    Това е най-неподходящото време..
    Трябва да се направи през проетта-боли най-малко,зараства най-бързо и има най-малък риск от инфекция..

Град
    United States Of Love
    Men lichno mnogo me kefi obeca na ezika.Kato q probih moqta mnogo me boleshe, 10 dena bqh samo na sokcheta i supichki.Neznam za drugite, ama mene mnogo me boleshe , ama vse pak si struvashe
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Цитирай Първоначално написано от panterata
    аз съм против.. ама всеки си решава.. мисля че е тъпо ако не ти дават да го направиш.. рано или късно ще видят. междудругото внимавай мн на едно момиче му се срастнала с езика.. друго я глътнало.. внимавай при кой ходиш да ти я пробива.. можеш да загубиш и вкусови рецептори..
    =D>
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Въобще не ми харесва и не бих си направила!А и дори да се навия няма да посмея да ида до студиото

Guest
    Аз съм против пробиването на езика. Има прекалено много проблеми, които могат да станат пък и съм чувала от много познати, че наистина боли като са си слагали обица. Но не винаги е така. Зависи от хората! Все пак според мен наистина е кеф. Наистина стои добре. Успех с родителите!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Мен много ме кефи
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Az imam ot polovin godina i iskam da kaja 4e nqmah nikakvi problemi.Gadno e samo kogato te probivat,bolkata izob6to ne e golqma,ama upoikata,s tfa det ti pruskat ezika e otvratitelno,za6toto ti iztrupva ezika.Samo den dva ne mojah mn da govorq,ne po4ti ne fufleh,ama beshe malko trudno ob6tuvaneto,a i da kaja ne qdoh samo supi,kashi,hapvah si idrugi raboti po edna dve hapki D :P

абе да не плаша мацката ама аз имам обица от 1 година и първия 1 месец бях мн зле на обезболяващи на мене наще не ми даваха ама аз си субрах 65 лв и се продупчих маика ми разбра по мн тъп начин след 2 седмици а баща ми след 1 месец щото майка му каза никой нямаше иначе да я забележи аз дори и не фуфлех а за тва дето казват че било по готино да се целуваш с обица въобще не е така на мен лично по ми харесва без както и на гаджето ми защото мн се закача и т.н. но няма да я махна щото като знам кво сум изтурпяла и еи така да я махна та така
    Obicham te milo !!!

Q kajete prez kolko vreme si q po4istvate i s kakvo

еми според мен няма смисъл защото вече всеки втори има такава обеца...според мен ше си една от многото(не се обиждай) но си е твой езикът така че ти си знаеш а колкото до ваште като разберат ще ти се поскарат ще ти повикат и ще им мине...нема смисал да се притесняваш толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си