- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mnenie za obecite na ezika
И аз много искам да си пробия езика, но много ме е страх-на моята приятелка абсолютно нищо й нямаше-ядеше си спокойно първите дни и... абе сичко си беше супер, ама незнам дали на мен ще ми понесе така....![]()
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
и аз искам адски много на езика,но нашите също са против...
преди 2г. си бях пробила пъпа ,въпреки,че не ми дадоха,но по-късно разбраха и не спряха да мънкат,докато не я махнах....
бих си сложила на езика,но веднага ще раберат,защото аз постоянно се смея и си отварям много устата и...сещате се
просто ще изчакам оше 7-8 месеца и тогава няма тън,няма мън![]()
ami da vi kaja,vse pak tvardo re6ih da si probiq,a za tova na kolko sam-na po4ti 16.mersi vse pak za mneniicata.![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Първоначално написано от panterata
![]()
![]()
![]()
a едно момче хванало рак на гърдата, а на един мармот ръцете му се срастнали с фолиото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е преди няколко месеца (март месец беше) с мойта фр-ка имахме манията за тоя пиърсинг на езика.. и има няколко дни и се пробихме.. не беше болка за умиране.. упойката обаче е отвратителна.. после само чувстваш как една 10 см-ва игла минава през езика ти и до там.. :Р после някъде седмица не съм могла да говоря нормално и ебати смеха правех.. Нащте естествено не знаеха или поне така си мислех.. аз умело се прикривах, ама на скоро разбрах от баба ми че те знаят още от самото начало.. а аз само съм си въобразявала че не знаят.. та още същия ден се реших на хапна.. че аз бе ядене на къде съм бе.. и се опитах да ям една наполеонка.. ама нещо не стана работата.. някфо странно ми беше искаше да я изплюя обичката.. ама свикнах след няколко дни и си ми екстра..
лятото ми се случи няколко пъти да си глътна обицата и топченцата..
Абе яко си е никви инфекции глупости.. тва са измишлиотини.. пробийте си езика и ше видите как ше ви се промени мненнието.. супер яко е особено като си изграеш с нея в устата ... гаджето ми много и се кефи и тва ме кара да се чувствам специална :Р
Или пък като някой ти се уплези и ти хоопп плезиш се и всякаш казваш "ти си нямаш като мойто на езика".. някво закачливо е..
Ами мацка мн ме кефи обица на езика-и аз искам ама нащте ако разберат щте лета надолу с главата от моста!Иначе преди няколко дена една фр си проби езика и изобщо не фъфлеше,ама как си искаш...
ee...стига бе хора...растройвате ме...много отдавна адски много искам,ама...
хаха и аз така мно изках и един щастлив ден се реших ....Първоначално написано от bodil4e_f
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i vse pak thanks.A,i da mi stiskate palci,za6toto v sabota sam na piarsing.![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
успех и да кажеш кво е станало !Първоначално написано от bilqn4eto
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Лелеее, аз ако карах един месец на супички само да съм преритала, бре. Само първите два дена не ядох. На третия не издържах и ядох...Първоначално написано от DeSsi
Та по темата.. имам пиърс на езика и не е кой знае какво. Докато ти го пробиват не боли. Първия ден също.. започва да боли чак на втория някъде и болката преминава след около 3-4 дена най-много. Трябва да се жабуркаш с едно нещо там за дезинфекция. Не е задължително да фъфлиш. Една съученичка също си го проби и нейния език не се поду и тя си говореше съвсем нормално.
Вероятността техните да й махнат обицата е голяма. Майка ми така направи. Аз й казах, че не мога да си махна обицата докато ми е подут езика. Изчаках да се оправи "отидох до студиото, където се пробих" уж, за да ми махнат обицата(а всъщност бях у една приятелка), махнах обицата, прибрах се у нас, изплезих се. И след 5 минути пак я сложих, след като мина проверката. Майка ми - доволна, аз също!![]()
Една седмица не трябва да пиеш топли напитки и алкохол.
2т. системно, бан по профил и ип.
Oooo murzi me da cheta kfo s aizpisali tolkoz hora...ama az lichno bqh v sushtata situaciq..V smisul nashte ne bqha mnogo ocharovani ot ideqta da si dupcha ezika i za tova lqtoto sled rojdeniq mi den se probih..ama gotinoto beshe che nashte bqha v Gurciq i dori ne rabzraha i oshte neznaqt de...Takache davai macka..ama vnimavai v koe studio se dupchish shtoto ako stane nqkfa infekciq ili neshto takova nqma kak da ne kajesh na vashte
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами то наще не знаеха за мене 1 месец после една вечер само се плезех и майка ми ме видяПървоначално написано от bilqn4etoo
само ми се поскара малко и това беше
az imam pierc na ezika ot 3 semdici i da vi kaja purvite dni beshe nqkakav ad.. nemojesh da qdesh-da govorish[pone pri men beshe taka] sega oba4e vs e ok i mn si me radva obi4kata..mislq 4e si zalsujava da se izturpiqt nqkolko dni :P no vapreki vsi4ko vtori pat ne bix si probila ezika
![]()
![]()
![]()
Не си пробивай дупка през зимата..
Това е най-неподходящото време..
Трябва да се направи през проетта-боли най-малко,зараства най-бързо и има най-малък риск от инфекция..
Men lichno mnogo me kefi obeca na ezika.Kato q probih moqta mnogo me boleshe, 10 dena bqh samo na sokcheta i supichki.Neznam za drugite, ama mene mnogo me boleshe, ama vse pak si struvashe
![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
=D>Първоначално написано от panterata
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Въобще не ми харесва и не бих си направила!А и дори да се навия няма да посмея да ида до студиото![]()
Аз съм против пробиването на езика. Има прекалено много проблеми, които могат да станат пък и съм чувала от много познати, че наистина боли като са си слагали обица. Но не винаги е така. Зависи от хората! Все пак според мен наистина е кеф. Наистина стои добре. Успех с родителите!
Мен много ме кефи
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Az imam ot polovin godina i iskam da kaja 4e nqmah nikakvi problemi.Gadno e samo kogato te probivat,bolkata izob6to ne e golqma,ama upoikata,s tfa det ti pruskat ezika e otvratitelno,za6toto ti iztrupva ezika.Samo den dva ne mojah mn da govorq,ne po4ti ne fufleh,ama beshe malko trudno ob6tuvaneto,a i da kaja ne qdoh samo supi,kashi,hapvah si idrugi raboti po edna dve hapkiD :P
абе да не плаша мацката ама аз имам обица от 1 година и първия 1 месец бях мн зле на обезболяващи на мене наще не ми даваха ама аз си субрах 65 лв и се продупчих маика ми разбра по мн тъп начин след 2 седмици а баща ми след 1 месец щото майка му каза никой нямаше иначе да я забележи аз дори и не фуфлех а за тва дето казват че било по готино да се целуваш с обица въобще не е така на мен лично по ми харесва без както и на гаджето ми защото мн се закача и т.н. но няма да я махна щото като знам кво сум изтурпяла и еи така да я махната така
![]()
Obicham te milo !!!
Q kajete prez kolko vreme si q po4istvate i s kakvo