Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
Против съм да се пробиеш без ваще да знаят, още повече като не дават. Против съм въобще да си дупчиш езика. Сега кво, ще се откажеш ли? Съмнявам се Но все пак да ти поясня малко, поне до толква, колкото съм запозната аз... Дали ще фъфлиш винаги или само в началото зависи от тва къде точно ще те пробият- ако е в по-задната част на езика, няма да се усеща, че е там, но ако някой аматьор те пробие по-напред... Еми ше си фъфлиш Езика ще се подуе. Може да е съвсем малко и за кратко, но ще се подуе и няма да е приятно. Първите няколко дена ще те боли и даже нема да ти е до супички. НО, подчертавам, че специално за болката е строго индивидуално- зависи дали търпиш, дали е пробито добре, дали самия ти език се радва на обицата или иска да я разкараш (шегувка, който не се е сетил )... Сега до тва, че родителите ти не могат да направят нищо. На колко години си? На първо място земи се замисли защо не ти дават. Дали е само защото не им харесва или е и защото им е напълно ясно, че тва е няква гъзария, която ще ти писне след като си я направиш, че може така да се инфектира, че... уф... Преди имаше една тема, в която някой беше пуснал жестока снимка на такава инфекция... Можеш да се поразровиш, че мен ме мързи На второ място- такъв пердах могат да ти фърлят, че да не ти минава през ума да правиш нещо без да са ти позволили Изобщо по-добре хубаво си помисли- езика, тялото са си твои, но няма нужда да злоупотребяваш Айде, че пак се олях с писането, но дано все пак съм ти помогнала с нещо
не е нужно следката на теб не ти харесва да убеждаваш и другите че не е хубаво и едва ли не колко е противно ...опраделено не мога да отрека всичко което си написала ...но някои неща не са точно така ...примерно с фъфленето и подуването ..тва са времени неща което отминават ... просто думите са ти малко преовеличени ...!
Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
Цитирай Първоначално написано от DeSsi
ludo_mace Razubedi me naistina

Да ти кажа радвам се Не съм ти никва, нито е моя работа, но все пак смятам, че е нещо излишно Верно направи си примерно по 2-3 дупки на ушите- нито има такива рискове от инфенкция (а и да се инфектира ше ти мине за 2-3 дена), много по-сладко е, а и се вижда повече Въобще по-неангажиращо е
от това което си написала съдя колко незапозната си с това или ако беше внимавала в часовете по биология (или се беше заинтересувала преди да даваш такива мнения) щеше да знаеш каква е жестоката истина ...
лично на мен когато ходих да ми пробиват ушите следкато ме пробиха ми казаха "следкато станеш утре си сложи малко плюнка на дупката за да се дизинфекцира " това е така защото в плюнката има някои киселини (незнам точно кои са не обичам биологията) които дизенфекцират ..и от това следва че езика е място където има наи-малка веруятност да се възпали или инфиктира , но разбира се ако отидеш при някаф заболекар или някаф дето се вживява в ролята на "аз пиърсът " веруятността да те пробие нормално е колкото аз да изкарам 6 по Бг !