- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mnenie za obecite na ezika
не е нужно следката на теб не ти харесва да убеждаваш и другите че не е хубаво и едва ли не колко е противно ...опраделено не мога да отрека всичко което си написала ...но някои неща не са точно така ...примерно с фъфленето и подуването ..тва са времени неща което отминават ... просто думите са ти малко преовеличени ...!Първоначално написано от ludo_mace
от това което си написала съдя колко незапозната си с това или ако беше внимавала в часовете по биология (или се беше заинтересувала преди да даваш такива мнения) щеше да знаеш каква е жестоката истина ...Първоначално написано от ludo_mace
лично на мен когато ходих да ми пробиват ушите следкато ме пробиха ми казаха "следкато станеш утре си сложи малко плюнка на дупката за да се дизинфекцира " това е така защото в плюнката има някои киселини (незнам точно кои са не обичам биологията) които дизенфекцират ..и от това следва че езика е място където има наи-малка веруятност да се възпали или инфиктира , но разбира се ако отидеш при някаф заболекар или някаф дето се вживява в ролята на "аз пиърсът " веруятността да те пробие нормално е колкото аз да изкарам 6 по Бг !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....