- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета как ще реагирате
Момичета как ще реагирате ако някой ви подари плюшено сърце с бележка "Това е сърцето ми. Твое е. Винаги е било и винаги ще бъде. Мислиш ли, че в твоето може да се намери място за мен?"
Много ще ми хареса.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Малко е банално, но все пак сладко. Зависи естествено от кого е. Ако имам чусвта към дадения човек, много ще се зарадвам.![]()
Супер...Ехх,и на мен така някой да ми пращаше сърчица![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
emi 6te se zaradvam!Първоначално написано от Анонимко
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
![]()
![]()
![]()
.. особено ако имам интерес...
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***
То тва ясно...
Ама ако нямате?
Е,това е супер яко.Много е хубаво и много ще се зарадвам.Но и ще ме гложди любопитството кой е...
ne sym momi4e no smqtam 4e 6te se haresa
Ami 6te se po4yvstvam specialna i 6te mi e mn hybavo.![]()
Ако харесвам въпросното момче, ще съм на седмото небе от щастие. А ако не го харесвам, пак ще ми стане приятно и ще се почувствам желана, макар и не толкова силно.
Първоначално написано от teardrop
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
зависи кое е момчето ... а и е много банално и лигаво ... нз поне ше знам че някои ме обича ... не е зле ... става макар и да не съм по тия лиготиики ...маи ще е сладко
![]()
![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Трогателно еА действията ти зависят от отношението ти към момчето
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Най-вероятно 1 час ще си мисля,че е от момчето,което обичам,в следващия 1 ден ще се залъгвам,че е от него,а в следващата 1 седмица ще замислям план 'Отвръщане на "удара" '.План,който така или иначе,няма да се престраша да изпълня...
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ами ако е от момчето което харесвам и обичам ще летя от щастие, но едва ли...А ако е от момче което не ме интересува, едва ли ще обърна голямо внимание...
Прекалено банално е според мен.
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
не си падам мн по такива лиготии,но честно казано мн бих се зарадвала,мисля че няма момиче което да не се зарадва,особенно ако е от човека когото обичам.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мн е сладко , пък и щом в момента няма интерес към теб след подаръчето .. нищо не се знаеJust try
ima hora koito sesno se privurzvat. az bih go zariazala. tezi hora me pla6at
ще си помисля , че е влюбен в мен ... ще ми стане приятно, но наистина зависи от момчето
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
bih otkusnala onaq rabota na gadjeto si i posle bih go biela po glavata s neq dokato ne poluchi vutreshen kruvoizliv i ne umre
а ти си много зле беПървоначално написано от Zlobnata_f
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!