.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Ujas.........

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ама това не е най-кошмарното Има и такива които ги скубат изцяли и си ги рисуват с молив
    да бе аз тея немога да ги разбера.само като си представя като вали дъжд какви са..!хахах! а по темата защо ни питаш нас,ти най-добре си знаеш.на някои им отива, на други не!ти ше си прецениш.
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    moite vejdi sa povdignati nagore ot kak sum se rodila i ne gi skubq mn mn za6toto izob6to ne mi haresvat tunki vejdi sedqt prekaleno izkustveni

Голям фен
    Град
    sofia
    отврат

ammmm na mene ne mi dopada vaob6te mn izkustveno stoi abe kakto iska6 ama nai-mn posle da sajelqva6 adski
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    хаха наистина би било ужасно по ирония на съдбата точно вчера говорихме с един приятел че било супер грозно тва...така че ако момичета не те разобедят...то да знаеш че и на момчета не им харесва
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен
    Говорите за нещо като избрънатите линиики на веждата,които Валери Божинов по едно време имаше?! Ако е това.....поредната пумия
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

nedei po dobre izberi nqkakva dr forma ili si budi s tvoite
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Мега фен Аватара на koalka
    Не ме кефи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си