.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Чрез този форум се научих да пиша на кирилица.
    И сега гледам са си пиша така, защото предполагам на никой не би му било приятно да чете романи на шльокавица.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Za6to pi6a na latinica li???Mi prosto taka sam se nau4ila i taka pi6a po barzo na PC-to ot kolkoto na kirilica,no tova ne ozna4ava 4e ne uvajavam balgarskiq ezik...
    Ще се научиш,ще се научиш

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от GaBiTyYy
    V 4ujbina sum i nqmam kirilica,ei za tova pi6a na latinica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    И какво като си в чужбина? И аз съм в чужбина, ама пиша на кирилица.

Аз пиша на килерица друг .Но в чата пиша на латиница невиждам лошо в това става по бързо иначе повоче на кирелица.

Град
    Русе
    Всеки истински Българин трябва да мрази езикът на Чърчил!
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Супер фен
    аз също пиша навсякъде по всички форуми на български, просто даже ми е по-лесно отколкото да ползвам числа

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми аз в скайп пиша на латиница, но във форумите на кирилица, естествено. Дразня се от хората, които в този форум пишат на латиница. Хора, виждате ли, че почти всички останали пишат на кирилица пък и това е едно от правилата А за говоренето на "ше", "бе", "ма" и други..Бих казала - лошо възпитание

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Аз пиша на килИрица друг .Но в чата пиша на латиница невиждам лошо в това става по бързо иначе повоче на кирелица.

Тоя КирЕл много хубава кирЕлица ни е написал!

Иначе отдавна по форуми пиша на кирилица и ми се струва ужасно грозно каот някой пише на латиница.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Za6to pi6a na latinica li???Mi prosto taka sam se nau4ila i taka pi6a po barzo na PC-to ot kolkoto na kirilica,no tova ne ozna4ava 4e ne uvajavam balgarskiq ezik...
    Затова е създадена фонетиката
    Ааа,GaBiTyYy -ако не забелязваш във форума има кирилизатор.

Тъпо е да се пише на латиница,при положение,че сме българи и езика ни е хубав

Аз пиша на килерица друг .Но в чата пиша на латиница невиждам лошо в това става по бързо иначе повоче на кирелица.
    Ама си грамотна!!!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Ама си грамотна!!!

чИ ко й е на момичИто? Ти да не се казваш КирЕл та да се засегна?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    ...средата на нищото...
    Ми ето затова трябва да има правило във форума, което да гласи, че писането на кирилица е задължително!!!!!!

Град
    Почакай есенните листа...
    А най-смешното е,че има и такива,които хем защитават писането на кирилица,хем допускат десетки правописни грешки...Хора,осъзнайте се!
    ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!

Цитирай Първоначално написано от Мулиган-чу
    Ми ето затова трябва да има правило във форума, което да гласи, че писането на кирилица е задължително!!!!!!
    То има,хората дори са сложили кирилизатор...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз винаги ,когато не бързам изчаквам да ми се зареди кирилизатора тука иначе половината ми пост е на кирилица ,другата част на латинеца . . .

Re: Българският език

Винаги съм и продължавам да пиша на кирилица,понеже латиницата е куха работа ... аз за "ше" и останалите ... без коментар

Re: Българският език

Когато пишеш на кИрИлИца показваш, че си сериозен, възпитан и т.н. (не тъпите лиготии от типа на Sl@dK@t@a@A@a.. или думи като [Ha ДисКу смееее] <ss type="tongueout">:P</ss> bebiii s ipeнчi <ss type="tongueout">:P</ss> <ss type="kiss">:*</ss> leш cмяХхХх <ss type="laugh"></ss><ss type="laugh"></ss><ss type="laugh"></ss> haPpyYy ipeнчi ша сni y caнчi <ss type="party">(party)</ss> (копирах го от скайпа) Ами ако искате да ви уважават, да не ви приемат като лигльовци пишете нормално, а именно на български, нали уж сте българи, не неграмотни цигани...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Всеки сам си избира как да пише (това естествено зависи и от интелектуалното му ниво).
    И да искаш, не можеш да накараш на сила един неграмотен човек изведнъж да започне да пише и говори правилно, след като той просто не знае как.
    Относно жаргонните думи и съкращенията - почти всеки край си има диалекти, някои са по-дразнещи, други не толкова. А и особено в устната реч е много по-лесно да съкращаваш някои думи, за да се изразяваш по-бързо... поне аз докато кажа "какво" вместо "к'во" и ще се откажат да ме слушат..
    Пък и млади хора сме, позволено ни е поне за сега да не спазваме съвсем стриктно правилата, докато говорим
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Аз абсолютно винаги пиша на кирилица, дори и в чатовете. Винаги следя всяка една запетайка, преглеждам по няколко пъти, какво съм написал, и мисля, че това е въпрос на самоуважение. Лошото е, че хората възприемат писането на кирилица, като някакво свръх-усилие, и не си дават сметка, че ако се научат веднъж, кирилицата дава възможност за много по-бързо писане, от латиницата. Най-малкото, защото не се налага да се използват цифри, или словосъчетания от рода на "sh", "zh", и т.н. Пишете на кирилица, струва си!

Мега фен
    Град
    София
    По-добре да си пишат на латиница,че иначе могат да те шашнат с иэряден правопис и пунктоация.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Kobe, Japan
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry

Тоя КирЕл много хубава кирЕлица ни е написал!

Иначе отдавна по форуми пиша на кирилица и ми се струва ужасно грозно каот някой пише на латиница.
    КИРИЛИЦАТА първо не е измислена от Кирил, а е кръстена на него. Няма да ви давам уроци по история сами проверете, за да знаете защото сте българи. Второ както казах азбуката е кръстена на КИРИЛ, а не на КИЛЕР, че да й вика caRamelO_cHicA килерица
    А тези, които са в чужбина нямат място за извинение, защото и аз съм в чужбина и аз нямам кирилица на компютъра си, но ползвай кирилизаторите(какъвто има и този форум и е много лесен за ползване).
    Аз лично при всяка възможност пиша на кирилица, защото обичам и уважавам азбуката си както и езика и родината си. За мен дори е много важно тъй като говоря по цял ден или на английски или на японски и това малко време по форумите или разговорите в скайп с приятелите ми са нещата, които ме свързват с милата ми родина в момента.
    Също така се опитвам да говоря и на книжовен език, освен че пиша на кирилица. Понякога разбира се в кръга на шегата или за да допринеса на настроението използвам и някоя диалектна дума(защо не). Не претендирам да имам перфектен правопис или граматика, защото в училище бях глупак и не учех езика си, а се сетих сега когато е късно. Но въпреки това се старая максимално и ако си открия грешка гледам да я поправя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    На Кирилица се чете, по-пригледно е, създава се по-голямо впечатление. Това с 4-ките и 6-тиците го прживях, ама като видя някой да пише "1" вместо Ъ ми се повдига.
    Ооо Това супер мн ме нерви отвратително е да се чудиш как да ги разгадаваш тия кодове или пък повечето от приятелите ми пишат вместо Т пишат 7 което е супер тъпо

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Извинявам се на всички,че до сега съм писала на латиница,просто не съм знаела,че има как да поправя това.Но сега вече знам и то било вярно,че човек се учи цял живот и пак умира не научен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си