.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    шери
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    ... но всички изпитваме обич, мъка и щастие. Всички сме хора, които искат да бъдат щастливи.
    по различен начин.
    И какво от това? По - важното е, че имаме еднакви чувства и нужди.
    и нуждите са ни различни виж чувствата са ни еднакви, да. ама те и животните имат еднакви чувства, даже.
    Сега не говорим за животните обаче Говорим за хората.

Мега фен Аватара на koalka
    Дам,права си,това е ясно,че не трябва да се разделят хората.Аз не съм метълка,нито слушам само метъл,но просто хората от моя клас ме дразнят с тъпите си изказвания.Те много добре ме познават и въпреки това едва ли не се подиграват на музиката,която слушам.А аз какво слушам...предимно Tristania и Therion.И естествено като разбра една моя съученичка се изказа по следния начин:"Хах,тя слуша тия гадни метъли и ревачи".Не го каза толкова гадно,но на мен така ми прозвуча и искаше това да каже.Не й се сърдя,че е ограничена.Да,тя е ограничената,не аз,защото аз абсолютно нищо не съм й казала за тия групи и изпълнители,които тя слуша,като същевременно съчетава чалга и хип-хоп.Може да не харесвам определена музика,но изказвания от този тип...
    Просто е факт,че на някои хора не им изнася като не слушат тяхната музика и се подиграват,но за мен пък тяхната ме дразни.Но с някои съм приятелка.Дразни ме музиката им-за това не я слушам,самите хора не ме дразнят-за това съм приятелка с тях.

Guest
    Хайде пак всичко до музиката...
    Имали сме еднакви нужди и чувства....съжалявам, не мога да се съглася. Точно вие в момента поставяте хората под някакви знаменатели. За един човек най-голямото щастие ще бъде да намери голямата любов, друг иска истински приятел...поставяме различни цели пред себе си. Не мога да се съглася, че всички имаме еднакви права, шансове за 'оцеляване'....хубаво е това, което мислите....но определено не мога да се съглася с вас.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)

Мега фен Аватара на quench
    Sooo?????

Тва мен кво ме грее? Аз обичам да се заяждам с тея,които ми се хващат. А тва кой къв е в действителност не ме боли жезъла...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    всички тези предубеждения си идват от човека. колкото и да го учиш, неразбраният човек ще си остане същият.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хайде пак всичко до музиката...
    Имали сме еднакви нужди и чувства....съжалявам, не мога да се съглася. Точно вие в момента поставяте хората под някакви знаменатели. За един човек най-голямото щастие ще бъде да намери голямата любов, друг иска истински приятел...поставяме различни цели пред себе си. Не мога да се съглася, че всички имаме еднакви права, шансове за 'оцеляване'....хубаво е това, което мислите....но определено не мога да се съглася с вас.
    Офффф, много сте повърхностни... u дребнави
    Един човек иска да намери голямата любов, друг - истински приятел...хората не са вещи - естествено, че ще имат различни цели, НО СА ЕДНАКВИ...защото точно тези цели, ще ги направят щастливи. А всеки иска да е щастлив. Всеки иска уважение. Всеки иска да има хубави мигове. Всеки иска да не страда. Всеки иска да бъде обичан и харесван. Малко ли са доказателствата.

Guest
    Добре. Повърхностна съм. Няма да се намесвам повече в темата. Живейте както намерите за добре.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Офффф, много сте повърхностни... u дребнави
    Един човек иска да намери голямата любов, друг - истински приятел...хората не са вещи - естествено, че ще имат различни цели, НО СА ЕДНАКВИ...защото точно тези цели, ще ги направят щастливи. А всеки иска да е щастлив. Всеки иска уважение. Всеки иска да има хубави мигове. Всеки иска да не страда. Всеки иска да бъде обичан и харесван. Малко ли са доказателствата.
    Пахаха мнее определено хората не са еднакви.. Даже за някои от вас се чудя дали изобщо сте хора :>>
    Всеки искал да е щастлив, всеки искал уважение, да има хубави мигове... И това ли ни прави всички еднакви.. Хахахах после ти разправяш че другите са повърхностни... Все едно да кажеш че всичките имаме по 2 ръце и 2 очи демек сме еднакви.. НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ повече с такива тъпи твърдения.
    А до авторката - И как ще ме убедиш освен от биологична гледна точка че съм еднакъв с някъв пробит чалгар който само се върти да гледа задници и коли? И на който в главата му е само Нокиа къв нов телефон за пуснали, и как като си го вземе ще ходи да го вади в Най? Или със още 1000 психологически профила които толкова нямат нищо общо с мен, че направо се чудя как може и аз и те да сме хора.
    Еднакви сме само от биологична гледна точка.. Всичко друго което твъртите е плот на ВАШИЯ повърхностен поглед :>

Съкърс.. Мислете малко :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Какво нападате момичето? Тя просто ни показва, че музиката не трябва да е основа на дискриминация.Защото всичките обиди по адреса на различните музикални почитатели са точно дискриминация.Според мен с "еднакви", Шери цели да ни покаже, че всички сме хора и имаме права, независимо от раса, разбирания, дрехи, музика.Разбира се, че всеки е уникален и няма втори като него, но признайте и вие, и човек от Африка, и китаец, и абориген сте еднакви.Защото всички сме хора, всички се раждаме и всички умираме.
    Принадлежността към различните субкултури не дава право да ръсят обиди по хората с различни вкусове.Не дава и правото да се изтъкваш колко си повече от другия само, защото не слуша твоята музика.Не ти дава и право да съдиш за човек по дрехите, музиката или етноса.
    Всичко опира да възпитания, взаимно уважение и до някаква степен коефинцет на интелигентност.
    Шери, искрено те поздравявам за темата =D>

П.П.Извинете ако има правописни грешки.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    SFC HC
    Хаха пълни глупости. Ако можеше всички да се обичаме, да се харесваме въпреки че нямаме нищо общо, да се уважаваме щеше да е яко нали?
    Хипари! :>
    Аз обичам да не харесвам хората, и още повече обичам те да не ме харесват. Не искам да имам нищо общо с 90% от хората които виждам, и това ми харесва.
    Иначе да - невъзпитан съм, поне по общоприетите норми. Взаимно уважение дори не знам какво значи. Уважението се печели и не се получава ей така само защото и ти имаш 2 крака и 2 ръце.
    Коефициента ми на интелигентност в 9 клас от 3 поредни теста беше 126(gifted borderline genius), демек май няма нищо общо.
    Какъв е извода? Че говорите хипарски глупости :>>

Нека всички се хванем за ръце и да вдишаме от неземното чувство на братската любов!!!

Винаги след шепа антидепресанти толкова много ви обичам,ей,хораа!!! Обичам ви!!!

I think I'm gonna puke...

2+2=17?

Аз обичам математиката!!!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Нека всички се хванем за ръце и да вдишаме от неземното чувство на братската любов!!!

Винаги след шепа антидепресанти толкова много ви обичам,ей,хораа!!! Обичам ви!!!
    Всички се заобичваме след толкоз!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Обичам те,БрейнСтю!
    Обичам ви всички - с всичките ви различия и biodiversity of animal species!
    Обичам те,о,Сатанааааааа!!!!
    Обичам твоите итърнъл торчърс!!!

http://torrents.linkos.bg/browse.php...t=0&incldead=1

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Обичам те,БрейнСтю!
    Обичам ви всички - с всичките ви различия и biodiversity of animal species!
    Обичам те,о,Сатанааааааа!!!!
    Обичам твоите итърнъл торчърс!!!

http://torrents.linkos.bg/browse.php...t=0&incldead=1

чувствам се полъскана че съм сред печелившите!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Гхъх,ъхъ! Не можах да кажа,че обичам Магесник,примерно - стори ми се гей-лайк енд флъфи!
    Но пък всички тру лапаме мазния член на Сатаната,така че:

Обичам те,Магесник!!!

И прегледай линкчето,свали всичко оттам и го гледай with true kinky delight

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ...Не сме еднакви и няма да бъдем, за жалост ти намесваш някои общочовешки черти и се опитваш да ги приравниш към индивидуалните- Да, всеки изпитва болка, радост, тъга и т.н., но това не означава, че с този човек сме еднакви, не означава, че трябва да изпитвам симпатия към него...

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    чувствам се полъскана че съм сред печелившите!
    Хм.. Аз си мисля че той те ласкае а не те лъска... Ама ти си знаеш де хаха :>

Бате,грешката е вярна! Ние така си говорим мръсотии във форума един на друг,без райдъра да зподозре...

Град
    SFC HC
    Хаха абе не важите.. Кога успеете да спретнете един виртуален секс без никой да разбере тогава ще ви призная! :>>

Айдеее,разконспираа ни! Шит фак хел год дем ит!!!! Нау ай ем тотали скрюуд!!!

:P

Да,ама слушам Аксепт и имам железни топки!
    :P

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Абе ей един път ше ида да се напия и вие ше изпростявате без мене,ПУ!
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Шери, не съм съгласен с теб! Деление в животинския сват (Към който ние принадлежим!!!!) винаги е имало и винаги ще има! Никой не е еднакъв! Всеки има нужди - да, но на всеки нуждите са различни. Всеки изпитва чувства, но ги изпитва по различен начин. Музиката изгражда мирогледа. Тя най-много влияе върху човешката психика. Нито родителите ти, нито приятелите ти, никой не може да повлияе на психиката ти както музиката може. Не прочетох целия ти пост, но знам за какво става въпрос. И аз не искам да се делим на чалгари, метъли, пънкари, скинхедс и подобни, но това просто е невъзможно.
    не съм съгласен че музиката изгражда мирогледа и психиката. напротив - мирогледа и психиката определят избора на музикален стил, както и много други неща. разбирам че музиката е важна за вас, и за мен е така, но вие и приписвате разни свръхестествени сили. а в действителност всеки човек има различни изисквания към това което слуша; чалгарите искат музиката им да им създаде просташки-весело настроение, да ги предразположи да врътнат някой гюбек. хаус маниаците искат чрез музиката да се гърчат цяла вечер в дискотеката. аз лично изисквам да ми донесе "висша естетическа наслада" ( ), трябва да бъде "софистицирана", а не със селските маанета или еднообразното тубц-тубц. слушам музиката заради самата нея; не ме вълнуват странични неща като танци, дискотеки, ракии, салати, черни дрехи, кубинки.

хората не са еднакви - всеки човек представлява един различен свят. но ние трябва да се съобразяваме с това и никой няма право да се мисли за "просветлен", а другите за невежи само защото не споделят неговите вкусове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си