- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- trqbva mi ''programa'' koqto razbira momchetata
Бе мацка кво да ти кажа мъжка им работа,прават квото им скимне и не им пука как се чувстваме...
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Както хората са казали ,мъжете са от Марс,жените от Венера ,така че както те немогат да ни разберат ,така и ние тяхА по въпроса ти ..може да е стамежлив,да не знае как да подходи,да не е сигурен че ти го харесваш... Просто е .. Покани го ти на кафе
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
NE ti trqbva programa, trqbva ti mozuk... koito qvno ne ti e v izli6uk. Nai veroqtno prosto e pritesnitelen i nqma ni6to lo6o v tova da napravi6 purvite stupki ili prosto da mu predloji6 s namek kakvo iska6 (v slu4aq da te pokani na kafe)
Първоначално написано от ATAKABG
Точно много сте ни длъжни!А какво ние ли да ви предлагаме?!Уж сте по-силния пол,пък...То само това оставаше!
Кавалерството отдавна го забравихте,а пък вече искате да го припишете и на нас!!!Айде по-добре 'всяка жаба да си знае гьола' и да не се караме!
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Emi nau4i si giola, 6toto jivee6 v 21vi vek, a ne prez srednovekovieto, 4e da se oslanq6 na nqkvi ostaerli i glupavi privi4ki ili smqta6 4e i sex predi bbraka ne trqbva da ima? uj se borite za ravni prava a kato ne vi oturva...Първоначално написано от svetlidim
Е,вие селските ергени най-добре си знаете как да се оправяте с кравите и овцете на село... Тцтцтц....
Sq ne razbrah za kvo te e qd, 4e si devstven ili 4e si tolkova typ?Първоначално написано от quench
Може да е от по-притеснителните и да чака ти да го поканиш.Първоначално написано от s3xy_d0ll
![]()
Нима! Ние ли забравихме кавалерството или Вие сами го отхвърлихте? "Тоя е любезен, като педал. Щом е толкова внимателен значи не е мъж."Първоначално написано от svetlidim
Когато един мъж започне да се държи мило и любезно, вие Мо-мен-тал-нО му лепвате етикет и го слагате в кошчето "мъжки приятелки". Започне ли да се държи внимателно, вие спирате да му обръщате внимание, защото той не е "опасен", не псува, като каруцар от Долно Нанагорнище, не пие, като за последно, и най-важното - не ви мачка, като банатска мечка. Да си го кажем направо - вие сте способни да харесвате един мъж и да се чувствате привлечени от него, само и единствено, ако той ви третира, като боклук.
Да продължвам ли?
А сега ти на свой ред кажи "Е, да, ама то има граница между това да бъдеш кавалер и обратен." Добре, че не разчитаме на вас жените да я разпознават тази граница... Пази боже!
Амин!
He who runs with aggression walks with no dignity
Абсолютно съм съгласен. Ако се държи добре с вас - най-добрия приятел, обаче виж, ако си прави каквото си иска и ви кара, да се чувствате боклук - той е мъжа ! В днешно време има голямо объркване между мъжко и женско. Все по-често съм свидетел момичетата, да взимат мъжките привички ... както и да е, по въпроса на мацката.Първоначално написано от Crafter
Ами ако искаш да отидете на кафе, покани го ! Защо си мислите, че само ние трябва да правим всичко ?! А тва, че ние сме силния пол и тн не ми го развивайте, защото пък вие изобщо не се държите като 'нежния пол'![]()
Teo
Първоначално написано от Jinno
Аз не исках да се караме,ама вие яката се разпалихте.Нищо.Не бива да слагаме всичко под общ знаменател
.Може би мнозинството от момичета са така,да.Но аз лично бих се чувствала повече жена,ако момчето ме кани и се държи като кавалер и мисля,че и вие би трябвало да се чувствате повече мъжкари,ако предприемете първата крачка.Но колкото хора,толкова мнения и интереси,така че аз съм склонна да се съглася с всеки от вас.Както и да е...Приятен ден ви желая!
![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
То кой ли може да ги разбере..
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
svetlidim написа
Не, просто не ми се започва разпра. Истината е, че си говорим едно, но мислим съвсем друго.Аз не исках да се караме,ама вие яката се разпалихте.Нищо.Не бива да слагаме всичко под общ знаменател Not talking .Може би мнозинството от момичета са така,да.Но аз лично бих се чувствала повече жена,ако момчето ме кани и се държи като кавалер и мисля,че и вие би трябвало да се чувствате повече мъжкари,ако предприемете първата крачка.Но колкото хора,толкова мнения и интереси,така че аз съм склонна да се съглася с всеки от вас.Както и да е...Приятен ден ви желая!
Жените определят правилата, защото те станаха по-агресивни. Някъде, някой написа закон, който повелява, че ако не се държиш, като мръсница значи не си жена. Аз съм възпитан по друг начин. Мама ме учеше, да уважавам жените, да им подавам ръка, като слизат от превозно средство, първят въпрос винаги да бъде "как се чувстваш". Мираж! Жените не ги интересува какво мислиш за тях. Те не търсят одобрението ти, нито твоето псевдокавалерство. Мнозинството иска едно животно, което се води и се кара без въпроси. Всъщност, ако трябва да вдъхна живот на тази твар, тя ще прилича на дойна крава с пенис.
Svetlidim, ако ти не си една от тези жени, моите уважения. В противен случай - лека нощ, Патриция.
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от s3xy_d0ll
Аз па ви се чудя на вас момичетата... като искате да излезе нещо чаката всичко от нас е нестава тая работа.... ако ви е толкова срам от момчетата ходете си играите на кукли и като пораснете тогава.... не са детски истории а да неговорим че вече е модерно момичетата та ти пишат да те канят на кафе и те да плащат сметката![]()
![]()
![]()
Hahu Hihi
Първоначално написано от Pezzzz
kvo puk mu e modernoto aamn se istarikatihte i vie tztzt
![]()
ina4e po moq 'problem' kafeto e uredeno.. ama nz kvo 6a izleze i kak 6a varjim lafa s takav pi4![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
hahahaha, prav si, kat ne mogat da hodqt da si igraqt s kuklite, hahaha.Първоначално написано от Pezzzz
И аз немога да разбера такива "същества". Имал съм същия случай с едно момиче. Можеби се прави на недостъпна / трудна . Мое лично мнение: действай ти, ако е пак така.. прав му път. Няма да се молиш на някой да показва интерес към теб, той губиПървоначално написано от s3xy_d0ll
![]()