.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

FiRe_LaDY
    Guest

Болката в сърцето ми,която ти ми причини!!!!

Защо?Защо го направи?С какво заслужих това?Нима не ти давах нужната любов или пък те лъжех?Не разбрах
    как стана всичко!?А защо?Хиляди въпроси в главата ми,а на нито един от откривам отговора.Пък и ти така не се
    престрашида застанеш срещу мен,да ме погледнеш в очите и да ми кажеш всичко.Нима те е страх!?Или какво
    да ми кажеш и да ме излъжеш отново незнаеш?О,не!Теб в лъйите те бива.Щом омота такова стабилно момиче,
    каквото бях и ме превърна в беззащитно и несигурно дете.Та страх,преди да те срещна,не знаех какво е!Знаех
    само хубавата страна на живота.Не се притеснявах,че ще загубя нещо,без което не мога.Но ти най - нахално,
    без да чакаш покана,нахлу в моя живот и го преобърна.Показа ми какво е кюбовта,научи ме да обичам и
    когато се радвах на всичко тожа,ти безпощадно и внезапно ми го отне.Изпълних се с празнота.Нещо в мен
    липсваше и ме болеше.Да причини ми болка.Ужасна болка!Болка от любов!Нещо непознато и чуйдо до сега за
    мен.Потърсих вината в себе си,но не я открих.Връщах дните назад,но така и не разбрах къде згреших.Молих
    те за проша,не че бях наясно за какво.Исках да ми простиш всичко.Но уви!Отново беше нечестен и безмилостен
    към мен .Мълчанието ти ме измъчваше,а подигравките постепенно съсипваха.Нямах избор.Не можех да
    продължа да живея в измама и тъга.Решението за мен бе само едно.Грешката,която много хора правят.Да
    посегна на живота си.Но тогава не мислех за последстжията и това,което може да се случи след това.Живеех
    за мига.И го направих.Макар и глупаво да е ... нарязах си ръката.Но болката бе толкова силна,че се осъзнах
    какво правя.Спрях се на време.БОлеше ме ДА,но не и повече от колкото ме болеше сърцето от всички твои
    лъжи и измами.Дупката в сърцето ми се уголемяваше.Болката изпълваше тялото ми и се чувствах празна и
    ненужна.
    Плача!О,но защо?За теб!?Не ти не заслужаваш.Трябва да спра.Нима за мухльо като теб си струви да роня
    горещи сълзи?Не,не мисля!Но кажи ми какво да направя след като всичко,което ми причини - аз продължавам
    да те ОБИЧАМ истински с цялото си същество.Още копнея за целувките ти,парещи устните ми отново и отново.
    Отново желая прегръдките ти.Усещам още ръцете ти по тялото ми.Липсват ми очите ти.Ощя ги виждам,когато
    затворя очи.Имат един неопределен цвят,които ги прави неповторими и незабравими.Големите ти и влажни очи
    ... да помня ги още.Изпитвам лек страх да не ги срещна отново,защото ме карат да полудявам и да не мога
    да се контролирам.
    Пазя си и спомените с тяб,които са ми толкова скъпи.местенцата,където сме ходили още отеква смехът ти,
    още се чуват стъпките ти,мирише на парфюма ти.И нашето място,където си бяхме само ние с тяб,обгърнати
    от любовта - никога няма да го покажа на другиго и да го заведа там.Това си е нашето място и винаги ще си бъде.
    А колко щастливи и влюбени бяхме.Как ми завиждаха.Но сякаш бяхме само АЗ и ТИ.В миг другите изчезваха ....
    те бяха излишни.Нужен ми бе само ти и обичта ти.Вярвах в теб и те обичах ...
    Но сега те няма.Отново съм сама,потънала във мисли.Заровила се в спомени.Спомени за нашето прекрасно и
    безоблачно минало.Разпиляла съм навсякъде нещата,останали ми от теб.Снимките където сме усмихнати,красиви
    и щастливи.НО сега усмивките ни ми изглеждат сякаш празни и фалшиви,а преди ме радваха.Всеки път щом изляза,
    независимо каде,вземам ключовете си ... не че са ми нужни,а защото там е нещо твое,нещо малко,но скъпо за мен
    - връзката ти на `` SOBIESKI ``.Ошя се усеща парфюма ти по нея.Въпреки,че от много време е в мен.На където и да
    погледна - все за теб се сещам.Ти предаде цвят на живота ми и го направи толкова пъстър и красив,че сега,когато
    пак е черно - бял ми се иска дори и само един от цветовете да се върне ... Какво ли не бих дала и не бих направила,
    за да те имам отново до мен и пак да ни завиждат.Но уви!Може би в друг живот ще се срещнем отново и ще бъдем
    по щастливи.И все пак бих дала всичко,което имам,за да бъде поне още миг с теб.Но това за сега ще си остане една
    незбъдната за мен мечта.мечта толкова желана и отнета ми за секунди.
    И ето пак се срещам с други.Оговарям срещи .. място .. час ... ден.Но е някак нежелано и насила.Нямам дори ни най-
    малкото желание да излизам с друг.Липсва тръпката,онова притеснение,пърхащите пеперуди в корема ми сякаш са
    умрели и не се усещат ... а ясичко толкова ми липсва.Чух,че и ти излизаш с други,но даряват ли те те с това,което аз
    ти давах от сърце!?Сладки ли са целувките им?Нежни ли са прегръдките им.... Всичко свързано с теб ми липсва.Липсва
    ми аромата на парфюма ти ``STR8``.Липсжат ми големите ти и изпълнени с лубов очи,липсват ми страстните и сладки
    целувки,липсват ми топлите прегръдки в студените вечери.Може би ги даваш на друга.Липсват ми сладките ти лъжи и
    това,което ми пречиняваше.Липсва ми сърцето ти,биещо лудо в нощта ... Липсваш ми!Прости ми и се върни!Обичам те!

За Николай
    с много любов !!!

Malko dylgo,no se nadqvam vse nqkoi da si napravi truda i da otdeli ot vremeto si za da go prochete i da si kaje mnenieto.Towa e pyrvoto neshto,koeto pisha i moje da ne vi se stori mnogo spoluchlivo.Vse pak chakam mneniqta vi.

vyto
    Guest

ti

Ama ti otka4ena li si?! Kva e taq boza! Bei se obesi nekafe pybli4no 4e da vida posle vav vestnika koq maloumna gad napisa taq prostotiq...

yyyyyyyyyy [-o< yyyyyyyyyyyyyyyyy [-o< yyyyyyyyyyyy ne stavaaaaaa!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ti si lud ot gorniq post... super si e qko tova..az daje se razplakah..poneje sam v sa6toto sastoqnie...

FiRe_LaDy
    Guest
    ELiTyYy,edin chovek koito me razbira kakvo mi e.

Липсва
    ми аромата на парфюма ти ``STR8``.

towa gowori mnogo za hudojestwenata stoinost na towa proizwedenie na izkystwoto

Град
    Някъде....но сама...
    Мммм.....Идеята е добра, но е нужна основна редакция на провописа(повечето грешки са заради фонетиката)...Използвала си изрази неподходящи за този тип писане...И това Собиески и тоя Стрейт като го намеси....НЕ! Начи.....изчисти концепцията и ще се получи...Зная че ти е тежко, ама когато пишеш не пиши само това което ти идва отвътре
    трябва мъничко до вложиш мисъл...Ам...не бих могла да кажа че ме е разплакало пинеже, не идеята е тази която разплаква...И тя участва...но изразните сресдва много помагат и придават завършеност....Пак ти казвам добро е но има нужда от редакция...Надявам се скоро пак да постнеш нещичко
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Не мога да намеря драйфащото емотче а ме е мързел да търся ....

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    ^Ето го

по темата
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^Еееееее ако не беше ти...какво щях да правя докато си намеря емотчето

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не ми харесва
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Отказах се да чета някъде около 3-4 ред.Момиче, ти си неграмотна! Ако си на 13-14 пак не е нормално.Толкова глупави правописни грешки, този текст въобще не е правилно структуриран, не може да се чете.Разбирам,че гаджето ти те е зарязало и това тема No1 за теб.Ясно ми е, че за пръв път се пише точно поради любовно разочарование.Ама такава неграмотност...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен
    Mnogo e hubavo Bravo ! Ne znam dali si chuvala, no horata kazvat che v mykata i bolkata se rajdat nai-dobrite proizvedenia, pesni i t.n. Samo bez gluposti ... vsichko rano ili kysno se opravia, ne si propiliavai jivota
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си