- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първите думи след секс според зодията ??
Първите думи след секс според зодията:
Овен: Ок,може да започваме отначало!
Телец: Искам да ям! Подай ми пицата!
Близнаци: А къде е дистанционното!
Рак: Кога ще се оженим?!
Лъв: Не мислиш ли, че бях великолепен/великолепна?
Дева: Я да видя чаршафите?
Везни: Ако на теб ти хареса, значи и на мен ми хареса...
Скорпион: Хм, сега вече може и да те развържа!
Стрелец: Не ми се обиждай - аз ще ти звънна!
Козирог: Имаш ли визитка?
Водолей: А сега дай да опитаме без дрехи!
Риби: Та как казваш ти е името?!
q sega si priznaite vie kazvate li podobni ne6ta sled sex![]()
kakvo bihte iskali da 4uete? i dali za vas otgovarq na zodiqta vi?![]()
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Първоначално написано от s3xy_d0ll
Хаха,това е много яко!Откъде го изнамери!Никога не бих казала това нещо(и все пак не се знае,от толкова емоции може да ми изчезне името!
)!Ми,мисля че бих искала да чуя "Беше супер" или нещо такова!А дали отговаря на зодията ми,незнам защото единствените риби,които познавам съм АЗ!
определено думите на козирога са - дай нещо за плюскане!!!!
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
ne e mn verno ama karai![]()
i az sam sa6to zodia rabi nikoga nebih kazal tova![]()
i az sam sa6to zodia ribi nikoga nebih kazal tova![]()
ahaha az sym lyv i tfa za kak se predstavih e verno .. za ovnite aide pak syshto e verno
Ааахахахаха!! Това е ТОЛКОВА ВЯРНО! В смисъл, не -буквално-, но е типично за зодиитеПретенциозната дева, чувственият рак, повърхностната риби.. мултифункционалните близнаци (aз, аз!)
Естествено, че не трябва да търсите 100%-ово съвпадение. Но, иначе..![]()
Ми не мисля че рибите сме повърхностни...сигурно не съм взела тая черта на зодията си!Първоначално написано от shizzle
Eдно е да не мислиш, че е така, а съвсем друго е наистина да не е така...Първоначално написано от ~magitto~
За мен това са пълни глупости.Никога не съм казвала такова нещо(зодия Дева съм),а и звучи гадно и дребнаво.
хахаха!ако на теб ти е харесало,зна4и и на мен ми хареса(везни)!хахаах!има нещо вярно сякаш!хаха!
Let The BEAT Control Your Body
Офф, не схващате ли идеята!? Това не са буквалните думи, които казвате. Просто показва приоритета на мисли на всяка зодия. Девите се водят, че са ужасно стриктни към хигиена. Овните са сексуално ненаситни. Рибите обожават тръпката от секса с (почти) непознати. Лъвът е много суетен. Близнаците можем да правим дузина неща едновремено. Това е! Толкова ли е сложно? Не, че се учудвам една Дева да не намери това за смешно. Те много трудно понасят майтапи на собствен гръб ^^
az sum vodolei i osven goreposochenoto nai-chesto kazvam 'are pak'Първоначално написано от s3xy_d0ll
a inak vsichki teq gore sum gi izpolzvala,no poslednoto '-Та как казваш ти е името?!' samo 1 put na maitap
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
абеее...има си нещо вярно...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
ми че мноо ясно че е така!то трябва да си малоумен да си мислиш че това казват буквално!хаах!така като се замисля май някои наистина си помислиха че това се има впредвид!Първоначално написано от shizzle
Let The BEAT Control Your Body
аз съм овен... ех че сме ненаситни....![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
абе и аз си го помислих хахаПървоначално написано от radito
Лъв: Не мислиш ли, че бях великолепен/великолепна? хахатова казваме ние лъвчетата
![]()
uaxaxaxxa....Vqrno! Ne ,4e ne6to ama az pyrva 6ti zvynna...Eee tva strelcite sme stra6ni!![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
hahah това за Овните си е то4но така .. даже съм използвала и репликата.. ама не винаги зависи от нагона , желанието..
ама винаги може и се иска пове4е оххх разме4тах се ...
![]()
![]()
![]()
хахахахаххахаха И двамата с приятеля ми сме деви, и мн често след секс искам да вида чаршафите да не като е свършил да ги е омазал хахахахахаххахахаха![]()
![]()
Това е супер удобно - да си прецениш когато ти е удобноПървоначално написано от s3xy_d0ll
Много удобно стана тука..
Скорпион: Хм, сега вече може и да те развържа
Абе да ви кажа доста е варно падаме си малко така по HARD изпалненията,но да наистина не трябва да се приемат мн навътре ......но е забавно![]()