- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първите думи след секс според зодията ??
Taka eПървоначално написано от Анонимко
![]()
скорпиони рулз![]()
глуууууууупости ..
U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..
Близнаци: А къде е дистанционното!
Не мислим, че е така.
..da otgovarq na zodiqta mi..az sym Telec I obojavam shokolad (nqmam golqm opit sys sexa,no kolkoto imam) pyrvoto neshto sled kato SPQ,TRENIRAM,NAUCHA,SI SVYRSHA RABOTATA Ili PRAVQ SEX e da iskam shokolad.....dori v momenta ako nablizko imashe nqkoe drugo blokche....shtqh da mu vidq smetkata
![]()
хахахаха еее много са прави аз съм водолейче и си е баш така![]()
![]()
макарче аз винаги нося дрехи които бързо падат....
охх и за овена да не го пропусна и той си е много правилно определен ама айде че се размечтах!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Рак: Кога ще се оженим?! - Аз не мога да разбера защо нас раците се ни изкарват толкова влюбчиви и привързани кам половинката... Почвам да си намразвам зодята![]()
![]()
![]()
Везни: Ако на теб ти хареса, значи и на мен ми хареса...
Мисля, че се припокрива, макар да не вярвам в зодиите
Приятелят ми е Везни и мога да твърдя, че е вярно.Първоначално написано от MakeCash
Аз съм Риби, и честно казано наистина имам проблем със запомнянето на имена.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
xax mi az sum strelec no obiknovenno kazvam "obi4kam te" sled kratka palza "na vru6tane ot banqta 6te mi donese6 li ne6to za xapvane i/ili piene" xax a priqtelqt mi e bliznaci i dosta 4esto mu se lsu4va da me pita kude e distancionnoto![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
хахатова е мн яко
моя преятел е везни и казва точно това
+ обичкаамм теее
![]()
т'ва мойта зодия само с храна е свързана![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
т'ва мойта зодия само с храна е свързана![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
не е вярноПървоначално написано от s3xy_d0ll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Везни: Ако на теб ти хареса, значи и на мен ми хареса...
НеЕее ТаКаааа![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
пу на козирога най-тъпото сложили аз не мисля че е така
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
мм за козирога не мисля че е така , но най-много ме кефи на рибите![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
бих казала , че скорпионът ще каже : ИСКАМ ПАК
и аз като някой преди мен бих казала за козирога , че ще каже : Дай нещо за ядене .................. а за близнаците по-скоро биха заспали (не , че това не се отнася за повечето мъже)
Риби: Та как казваш ти е името?!
Рибите сме най- брутални!![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
аз съм дева- първите ми думи са: Мило, обичам те! Беше страхотно! ИСКАМ ПАК!