.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Айде не тука - като имате проблеми,срещнете се тримата,сбийте се и се разберете като мъже най-стене!
    Баси,обърнахте темата на детска градина!
    Оф добре бе,ето ти моето мнение за случващото се в света в момента.
    Значи в момента ни управляват една шепа хора(предимно американци и евреи,ако има няква разлика..),които се крият зад лозунги,като "не на тероризма","не на тоталитаризма","световен мир","не на глада" и други подобни глупости,но всъщност те стоят зад всичко това.Те държат в ръцете си и тероризма,и тоталитаризма във всичките му форми,хилядите организации за правата на човека и животните,световната банка,МВФ,ЕС,НАТО,ООН!На практика те контролират света и могат да си разиграват каквито си поискат сценарии.Примери през последните 20 години колкото щеш.Най-явният е може би 11 септември 2001.Всички знаят,че Осама Бин Ладен е агент на ЦРУ,тва въобще не е тайна,но дори и да е никой не може да ме убеди,че ФБ Р,ЦРУ,Мосад,Интерпол (най-могъщите разузнавателни служби)и още няколко такива не могат да намерят един човек пет години!Тва е нереално!Просто тия атентати бяха използвани,като предтекст за война с Афганистан.А е ясно,че Афганистан е първа по износ на наркотици(един от основните пътища за финансиране на "господарите").Същото стана и в Ирак(трета по добив на нефт),не се съмнявайте,че така ще стане и в Иран(втора по добив на нефт).Всички знаем,че първата по добив на нефт-Суадитска Арабия-отдавна е в ръцете на САЩ...
    За ООН кво може да се каже..Уж мирна организация,ама нейните войски са избили стотици хиляди хора.
    А когато някоя държава кривне от пътя те й съсипват икономиката.Както стана със Сърбия.В България също много ясно може да се видят резултатите от "Новият световен ред".2 милиона емигранти,разбито здравеопазване и тотална промивка на мозъците.В момента може ли някой да ми каже каква е разликата в политиката на БСП,ДПС,НДСВ,СДС(във всичките му форми)?Всички те водят една политика-право към ЕС,каквото и да коства това.И това е не защото ще се "оправим",като влезнем,ами щото отгоре казват така.Целта е българските фирми да се заменят с фирми на "господарите" и земята разпродадена (както между другото стана и в Палестина с евреите) за да може парите да отиват при тях!Много е просто,ама няма кой да мисли май.А за членството ни в НАТО да говорим ли?Каква по-точно ни е ползата?Ако разоръжаването и съкращението на армията е полза,добре начи имаме полза.Да не говорим за войните,в които участваме и жертвите,които даваме!
    Друга сфера,в която "Новият световен ред" е особено силен е здравеопазването!При целия напредък на човечеството дали некой би могъл да ме убеди,че е толкова трудно да се измисли лекраство за рака,примерно?"Лекарствата" ,с които днес се "лекуват" онкоболните се наричат от военните съкратено БОВ(бойни отровни вещества)!"Лечението" на един такъв онкоболен за година в България струва няколко десетки хиляди лева,а в САЩ стотици хиляди долари!Хайде сега некой да ми каже какъв ще е стимулът на Рокфелер и ко да пуснат по-ефикасно лекарство за рака!
    Другата гледна точка за СПИНа-изкуствено разработен от САЩ,като биологично оръжие,изпуснато извън контрол!Но все пак те могът да бъдат доволни-СПИН-ът е единствената зараза със 100% смъртност!Постигнаха целта си.Естествено това са само догатки,но път има няколко случайни(явно) съвпадения.Примерно,когато се появява този синдром тогава се открива и Американската биологична лаборатория P-4.В началото на 80-те Центърът за контрол на болестите в САЩ излиза с декларация,че 4% от хората,имунизирани с ваксина против хепатит са болни от СПИН,няколко години по-късно същия този център признава,че заразените са 60%,а още няколко години по-късно отказва каквато и да било информация за това!Може би също е случайно,че мястото на разпространение на СПИН в Африка е точно това,където са били имунизации на местните против вариола,естествено синдромът се появява малко след тези ваксини..
    Тъй като ме мързи да пиша повече ще обобщя в едно-две изречения."Новият световен ред"(сиреч Глобализацията) ще бъде много по-опасен от който и да било друг режим!Неговият основен враг е национализмът и патриотизмът!Затова в последните 20тина години се изсипва така помия върху тази идеология,което дава естествено резултат!В България днес много ясно може да се види как повечето хора,като чуят думата "национализъм" и скачат се едно некой им го е ръгнал в задника!Циничността на някои глобалисти (продажници) у нас стигна дотам,че се опитаха да махнат "Аз съм българче" от учебниците!От година на година все по-бегло се отразяват по медиите дати,като смъртта и рождението на Васил Левски,24 май,дори 2 юни и тн.И това определено не е само в България!
    Това е целта на този ред и той определено ще я постигне-Nes gadol haya sham!Така ли беше или бъркам?
    Само ще кажа,че дървото без корени много бързо изсъхва!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от BORISS
    Според мене и двете са затворени глави в учебника по история за 8ми клас.
    Капут,явно е че мозъка ти няма да мръдне никога от ниво ''8-ми клас''.Не е истина колко кухо копеле си.Случайно някога да си се замислял,че нещата които ти пускат по телевизията са доста далеч от реалността или пък,че олигофренщините писани в учебниците са пълни безмислици?
    Ти що не ми ядеш хуя а?
    Еми ела ми на гости и ще видим кой какво ще яде
    Къде живееш? До 15 минути съм при тебе .
    Некой май насра май.
    2т. системно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Капут,явно е че мозъка ти няма да мръдне никога от ниво ''8-ми клас''.Не е истина колко кухо копеле си.Случайно някога да си се замислял,че нещата които ти пускат по телевизията са доста далеч от реалността или пък,че олигофренщините писани в учебниците са пълни безмислици?
    Ти що не ми ядеш хуя а?
    Некой май насра май.
    Стига си "срал" в темата.

Град
    Plovdiv
    Ти що не ми ядеш хуя а?
    Сливен,ул.''Хaркан'' 5

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ти що не ми ядеш хуя а?
    Сливен,ул.''Хaркан'' 5
    Май Амайо, само ще се набута за бензин.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не бях я поглеждала тази тема....
    Е....срам ме хвана.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know