- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Човекът и неговата прекрасна социална среда!
Оф добре бе,ето ти моето мнение за случващото се в света в момента.Първоначално написано от quench
Значи в момента ни управляват една шепа хора(предимно американци и евреи,ако има няква разлика..),които се крият зад лозунги,като "не на тероризма","не на тоталитаризма","световен мир","не на глада" и други подобни глупости,но всъщност те стоят зад всичко това.Те държат в ръцете си и тероризма,и тоталитаризма във всичките му форми,хилядите организации за правата на човека и животните,световната банка,МВФ,ЕС,НАТО,ООН!На практика те контролират света и могат да си разиграват каквито си поискат сценарии.Примери през последните 20 години колкото щеш.Най-явният е може би 11 септември 2001.Всички знаят,че Осама Бин Ладен е агент на ЦРУ,тва въобще не е тайна,но дори и да е никой не може да ме убеди,че ФБ Р,ЦРУ,Мосад,Интерпол (най-могъщите разузнавателни служби)и още няколко такива не могат да намерят един човек пет години!Тва е нереално!Просто тия атентати бяха използвани,като предтекст за война с Афганистан.А е ясно,че Афганистан е първа по износ на наркотици(един от основните пътища за финансиране на "господарите").Същото стана и в Ирак(трета по добив на нефт),не се съмнявайте,че така ще стане и в Иран(втора по добив на нефт).Всички знаем,че първата по добив на нефт-Суадитска Арабия-отдавна е в ръцете на САЩ...
За ООН кво може да се каже..Уж мирна организация,ама нейните войски са избили стотици хиляди хора.
А когато някоя държава кривне от пътя те й съсипват икономиката.Както стана със Сърбия.В България също много ясно може да се видят резултатите от "Новият световен ред".2 милиона емигранти,разбито здравеопазване и тотална промивка на мозъците.В момента може ли някой да ми каже каква е разликата в политиката на БСП,ДПС,НДСВ,СДС(във всичките му форми)?Всички те водят една политика-право към ЕС,каквото и да коства това.И това е не защото ще се "оправим",като влезнем,ами щото отгоре казват така.Целта е българските фирми да се заменят с фирми на "господарите" и земята разпродадена (както между другото стана и в Палестина с евреите) за да може парите да отиват при тях!Много е просто,ама няма кой да мисли май.А за членството ни в НАТО да говорим ли?Каква по-точно ни е ползата?Ако разоръжаването и съкращението на армията е полза,добре начи имаме полза.Да не говорим за войните,в които участваме и жертвите,които даваме!
Друга сфера,в която "Новият световен ред" е особено силен е здравеопазването!При целия напредък на човечеството дали некой би могъл да ме убеди,че е толкова трудно да се измисли лекраство за рака,примерно?"Лекарствата" ,с които днес се "лекуват" онкоболните се наричат от военните съкратено БОВ(бойни отровни вещества)!"Лечението" на един такъв онкоболен за година в България струва няколко десетки хиляди лева,а в САЩ стотици хиляди долари!Хайде сега некой да ми каже какъв ще е стимулът на Рокфелер и ко да пуснат по-ефикасно лекарство за рака!
Другата гледна точка за СПИНа-изкуствено разработен от САЩ,като биологично оръжие,изпуснато извън контрол!Но все пак те могът да бъдат доволни-СПИН-ът е единствената зараза със 100% смъртност!Постигнаха целта си.Естествено това са само догатки,но път има няколко случайни(явно) съвпадения.Примерно,когато се появява този синдром тогава се открива и Американската биологична лаборатория P-4.В началото на 80-те Центърът за контрол на болестите в САЩ излиза с декларация,че 4% от хората,имунизирани с ваксина против хепатит са болни от СПИН,няколко години по-късно същия този център признава,че заразените са 60%,а още няколко години по-късно отказва каквато и да било информация за това!Може би също е случайно,че мястото на разпространение на СПИН в Африка е точно това,където са били имунизации на местните против вариола,естествено синдромът се появява малко след тези ваксини..
Тъй като ме мързи да пиша повече ще обобщя в едно-две изречения."Новият световен ред"(сиреч Глобализацията) ще бъде много по-опасен от който и да било друг режим!Неговият основен враг е национализмът и патриотизмът!Затова в последните 20тина години се изсипва така помия върху тази идеология,което дава естествено резултат!В България днес много ясно може да се види как повечето хора,като чуят думата "национализъм" и скачат се едно некой им го е ръгнал в задника!Циничността на някои глобалисти (продажници) у нас стигна дотам,че се опитаха да махнат "Аз съм българче" от учебниците!От година на година все по-бегло се отразяват по медиите дати,като смъртта и рождението на Васил Левски,24 май,дори 2 юни и тн.И това определено не е само в България!
Това е целта на този ред и той определено ще я постигне-Nes gadol haya sham!Така ли беше или бъркам?
Само ще кажа,че дървото без корени много бързо изсъхва!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Некой май насра май.Първоначално написано от Amayo
![]()
2т. системно
Стига си "срал" в темата.Първоначално написано от Amayo
![]()
Сливен,ул.''Хaркан'' 5Първоначално написано от Amayo
![]()
Май Амайо, само ще се набута за бензин.Първоначално написано от BORISS
![]()
![]()
Не бях я поглеждала тази тема....
Е....срам ме хвана.![]()