- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ето какво стана :)
Първо - ЧЕСТИТО! Второ съмнявам се ,че изобщо имате представа с каква огромна отговорност се нагърбвате!
shtom smqtash 4e sh mojete da osigorite spokoen i dobur jivot na deteto4estito ti
![]()
OOO как ми помагатеБлагодаря на всички . С годеницата ми ходим от 2 години от 1 нашите знаят
Познавам я от 4 \
/ Мисля преди да се роди детето да се оженим (малко млади) ,но решихме ,че е по-добре бебето да не е извън-брачно
Съветите Ви ми помагат. Благодаря отново
![]()
auuuu mnogo se radvam za vas dvamata.....da sa ti jivi i zdravi mamata i beb4eto......i tiПървоначално написано от TROY
i az mn iskam da si imam malko sladko beb4e s priqtelq mi ama sum o6te mnogo malka- samo na 14 godini...aaa toi e na 19...no jivot i zdrave....
![]()
![]()
Честито! Да е живо и здраво бебето![]()
Колегаааааа много бързо те е грабнал живота ама дано не си писнете и дано тя е сериозна не като другите..........![]()
Някой каза че се нагърбвате със голяма отговорност пак повтарям те НЕ СА сами имат си родители който ще им помагат.
И давай други имена тея не ми харесаха![]()
CHESTITO....oba4e samo edno 6te kaja-Dano na men ne mi se nalaga da si imam dete na 19!
Майка съм на 21 годишна дъщеря родила извънбрачно, защото бащата на 26г се уплаши, че му било рано, въпреки ,че го искаше това дете.! Тя уж подходи отговорно, но докато роди, остави ме да и гледам детето после, защото още не се била наживяла. Лошото е , че в един момент ще решите и вие ,че не сте се наживяли и ще оставите родителите ви да го гледат!Първоначално написано от k-3
Честито!Наистина се радвам и ви поздравявам за решението ви,но дано сте го обмислили много добре защото отглеждането на дете е нещо наистина много отговорно и там няма поправителни,човек няма право да греши.Пожелавам ви да сте едни наистина отговорни родители и да отгледате едно наистина щастливо детенце,защото няма нищо по-хубаво от щастието и любовта в детските очи!
Еми 1-во да ти е живо и здраво внучето както и дъщеря тиПървоначално написано от Анонимко
А за другото до някаде са прибързали щом във последствие се осещат че не са толкова готови.Аз имах във предвид не всеки ден и буквално родителите им да изгледат детето но примерно от време на време или нещо такова
Аз съм на 20 и не се чуствам готов и за това не бързам има време баяЗа това първо ще се наживея после ще мисля за деца
![]()
Да ви е живо и здраво детето, което скоро ще се появи на бял свят!![]()
Evala pich she stanesh tatko ot ranoPriqtelite ti she merqt diskotekite ti she sedish v kyshti i she smenqsh pampersi :P yako
![]()
Chestito i ot menDa ste jivi i zdravi cqloto semeistvo,da obichate bebcheto(v koeto ne se symnqvam),bydete shtastlivi
Obichaite se!
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
I da ni kajesh nikoga da ne prawim kato teb ... blagodarq aide utiwai che mlqkoto she izstine !Първоначално написано от TROY
Дързост и красота не се отразява добре на хората,лелеее аз съм на 20,а като си помисля за бременност,деца и т.н.т ми става лошо.Все пак животът тепърва предстои и има редица по-приятни неща от гледане на бебета,тов а е наи-голямата отговорност,която може да поеме някой,а на тази възраст кръвта"кипи",но станалото -станало,добре е,че поемаш отговорност към момичето и бъдещото ви дете,защото много малко момчета биха го направили.![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Абе вие хора дето гледате на дето като нещо което съкръщава живота какви сте бе![]()
![]()
![]()
![]()
Немога да ви разбера. Но ви гарантирам ,че съм готов и тя е готова и го искаме! И то не скасява живота
Иначе благодаря на другите за добрите пожелания
![]()
Ами определено съкращава живота,пък и вие сте деца,ето защо от поколение на поколение все по-разюздани стават,защото мама и тати са тийнчета и не им се гледа бебе,а то израства на автопилот и какъв пример взема то"Опааа мама и тати са били на по 18-19,айде да подобрим семейния рекорд и да взема да забременея/оплодя на 15"ииии така,мисля че съм ясна,всеки да прави каквото си иска,ама нещата не отиват надобре.
TROY е напълно прав!Детето не съкращава живота или го прави по горчив.И да ви радва бебчето много, измислихте ли му име вече ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
Със солидна банкова сметка ще съкращава живота на бавачката![]()
Ми чудим се ощеПървоначално написано от Heartbreaker
Все пак има още 8 месеца и половина (да не кажа 8 ) Има време \
/ Не мисля ,че моите родители ,нейните родители и ние сме бавачки . Това дете ще е заобиколено от много роднини,които го обичат и винаги ще го обичат
![]()
Браво,Браво! Пожелавам ви мн щастие,любов,здраве и детенцето мн да ви радва.Всичко най най![]()
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
Честито и от мен.![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P