.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Guest
    Първо - ЧЕСТИТО! Второ съмнявам се ,че изобщо имате представа с каква огромна отговорност се нагърбвате!

Град
    Plovdiv
    shtom smqtash 4e sh mojete da osigorite spokoen i dobur jivot na deteto 4estito ti

OOO как ми помагате Благодаря на всички . С годеницата ми ходим от 2 години от 1 нашите знаят Познавам я от 4 \/ Мисля преди да се роди детето да се оженим (малко млади) ,но решихме ,че е по-добре бебето да не е извън-брачно Съветите Ви ми помагат. Благодаря отново

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Цитирай Първоначално написано от TROY
    А и пропуснах да кажа че ние не се вълнуваме какво ще е (момче или момиче) каквото излезе все ще му се радваме еднакво Аз тъкмо разправям на приятелката си от утре да тръгнем да копуваме дрехи за момиченца и момченца да има Но като се позамисля май ще излизам сам . Искам тя да стои в къщи и да си почива. Като я знам може и да не издържи,но все пак.... моята жена си е искам да си се грижа за нея.Искам ако може да си дадете съветите ако имате информация с какво мога да и помагам докато е бременна начален стадий (първите месеци) . А иначе аз утре излизам да копувам научна литература специално в тази област и списание "Дете" ще потърся,за да се обуча малко и в тази област .Но моля ви помогнете и Вие
    Az za literatura i t.n. ne znam, ama moga da ti kaja, 4e nai-dobri sa bebe6kite aksesoari na CAMERA....iii biberonkite sa nai-hubavi ako sa ot anatomi4nite, ama vij piotai v magazina, za6toto sym 4uvala, 4e ima nqkoi napraveni ot kofti guma....
    IIIi da vi e 4estito malkoto sykrovi6te.

UUUuu mnogo e hubavo da pi6e6 po nhqkoq qka tema, a ne nqkvi prostotii
    bebe6kite produkti na CHICO su6to sa mnogo dobri
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    OOO как ми помагате Благодаря на всички . С годеницата ми ходим от 2 години от 1 нашите знаят Познавам я от 4 \/ Мисля преди да се роди детето да се оженим (малко млади) ,но решихме ,че е по-добре бебето да не е извън-брачно Съветите Ви ми помагат. Благодаря отново
    auuuu mnogo se radvam za vas dvamata.....da sa ti jivi i zdravi mamata i beb4eto......i ti i az mn iskam da si imam malko sladko beb4e s priqtelq mi ama sum o6te mnogo malka- samo na 14 godini...aaa toi e na 19...no jivot i zdrave....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Честито! Да е живо и здраво бебето

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Колегаааааа много бързо те е грабнал живота ама дано не си писнете и дано тя е сериозна не като другите..........

Някой каза че се нагърбвате със голяма отговорност пак повтарям те НЕ СА сами имат си родители който ще им помагат.

И давай други имена тея не ми харесаха

Повече от фен
    CHESTITO....oba4e samo edno 6te kaja-Dano na men ne mi se nalaga da si imam dete na 19!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    Колегаааааа много бързо те е грабнал живота ама дано не си писнете и дано тя е сериозна не като другите..........

Някой каза че се нагърбвате със голяма отговорност пак повтарям те НЕ СА сами имат си родители който ще им помагат.

Майка съм на 21 годишна дъщеря родила извънбрачно, защото бащата на 26г се уплаши, че му било рано, въпреки ,че го искаше това дете.! Тя уж подходи отговорно, но докато роди, остави ме да и гледам детето после, защото още не се била наживяла. Лошото е , че в един момент ще решите и вие ,че не сте се наживяли и ще оставите родителите ви да го гледат!

Guest
    Честито !Наистина се радвам и ви поздравявам за решението ви,но дано сте го обмислили много добре защото отглеждането на дете е нещо наистина много отговорно и там няма поправителни,човек няма право да греши.Пожелавам ви да сте едни наистина отговорни родители и да отгледате едно наистина щастливо детенце,защото няма нищо по-хубаво от щастието и любовта в детските очи!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    4estito i ot men

k-33
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от k-3

Майка съм на 21 годишна дъщеря родила извънбрачно, защото бащата на 26г се уплаши, че му било рано, въпреки ,че го искаше това дете.! Тя уж подходи отговорно, но докато роди, остави ме да и гледам детето после, защото още не се била наживяла. Лошото е , че в един момент ще решите и вие ,че не сте се наживяли и ще оставите родителите ви да го гледат!
    Еми 1-во да ти е живо и здраво внучето както и дъщеря ти
    А за другото до някаде са прибързали щом във последствие се осещат че не са толкова готови.Аз имах във предвид не всеки ден и буквално родителите им да изгледат детето но примерно от време на време или нещо такова

Аз съм на 20 и не се чуствам готов и за това не бързам има време бая За това първо ще се наживея после ще мисля за деца

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да ви е живо и здраво детето, което скоро ще се появи на бял свят!

Dzak :D
    Guest
    Evala pich she stanesh tatko ot rano Priqtelite ti she merqt diskotekite ti she sedish v kyshti i she smenqsh pampersi :P yako

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Chestito da ti e

Голям фен
    Град
    Разград
    Chestito i ot men Da ste jivi i zdravi cqloto semeistvo,da obichate bebcheto(v koeto ne se symnqvam),bydete shtastlivi Obichaite se!
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Повече от фен Аватара на Buttk0

Re: Ето какво стана :)

Добър ден на всички . С приятелката ми правихме секс вече от 2 месеца без предпазни мерки.До сега на няколко пъти си беше правила тест за бременност и нямаше нищо . И най-накрая преди 1 седмица се оказа че е бременна Първо аз се почуствах кофти,защото ние нямахме чувство ,че трябва да си имаме бебе,но уви скоро ще излезе на бял свят. Родителите ни като разбраха за наше учудване го приеха нормално ,даже се зарадваха.И както в началото не се чуствах добре сега съм на небето,че ще си имам малко детенце Аз съм на 19 може да кажете че съм малък ,но не е така . И двамата сме на толкова и се чувстваме готови Много се радвам ,че ще си имаме дете . Просто исках да Ви го споделя. И ви казвам чак сега разбрах ,че детето е най-хубавото нещо,което може да се случи на човек \/
    I da ni kajesh nikoga da ne prawim kato teb ... blagodarq aide utiwai che mlqkoto she izstine !

Фен
    Град
    Свищов
    Дързост и красота не се отразява добре на хората,лелеее аз съм на 20,а като си помисля за бременност,деца и т.н.т ми става лошо.Все пак животът тепърва предстои и има редица по-приятни неща от гледане на бебета,тов а е наи-голямата отговорност,която може да поеме някой,а на тази възраст кръвта"кипи",но станалото -станало,добре е,че поемаш отговорност към момичето и бъдещото ви дете,защото много малко момчета биха го направили.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Абе вие хора дето гледате на дето като нещо което съкръщава живота какви сте бе Немога да ви разбера. Но ви гарантирам ,че съм готов и тя е готова и го искаме! И то не скасява живота Иначе благодаря на другите за добрите пожелания

Фен
    Град
    Свищов
    Ами определено съкращава живота,пък и вие сте деца,ето защо от поколение на поколение все по-разюздани стават,защото мама и тати са тийнчета и не им се гледа бебе,а то израства на автопилот и какъв пример взема то"Опааа мама и тати са били на по 18-19,айде да подобрим семейния рекорд и да взема да забременея/оплодя на 15"ииии така,мисля че съм ясна,всеки да прави каквото си иска,ама нещата не отиват надобре.

TROY е напълно прав!Детето не съкращава живота или го прави по горчив.И да ви радва бебчето много, измислихте ли му име вече ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

Фен
    Град
    Свищов
    Със солидна банкова сметка ще съкращава живота на бавачката

Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    TROY е напълно прав!Детето не съкращава живота или го прави по горчив.И да ви радва бебчето много, измислихте ли му име вече ;]
    Ми чудим се още Все пак има още 8 месеца и половина (да не кажа 8 ) Има време \/ Не мисля ,че моите родители ,нейните родители и ние сме бавачки . Това дете ще е заобиколено от много роднини,които го обичат и винаги ще го обичат

Браво,Браво! Пожелавам ви мн щастие,любов,здраве и детенцето мн да ви радва.Всичко най най
    VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!

Град
    Плевен
    Честито и от мен.
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си