Здравейте,форумци!Пак опрях до вашите съвети!Много ми е тежко и много ме боли!Майка ми и баща ми...напоследък не мога да ги позная!Постоянно ми викат за най-малките и незначителни неща!Убиждат ме!Боли ме от факта,че аз правя всичко,ама абсолтно всичко възможно на тях да им е готино и добре в нас ,а те не го оценяват!И аз стигам до извода,а и то си е така де,че когато те правят нещо за мене и брат ми ние сме задължени да го оценим,а когато аз правя нещо никога не се оценя!Примерно тази събота шетахме в нас (както всяка събота де) и понеже сме в мезонет ,аз си оправям горе и слизам долу и оправям и там и на майка и остава само банята и кухнята!И примерно вечета ни дойдоха гости и майка взе да си хвали колко много сам и помагала!Да,до тук добре,но следва.....вече те си трагнаха и аз нещо даваха по ТВ аз се загледах за секунди ,а тя започна да ми вика и убижда ,че никога не съм и помагала и за нищо не ми пукало!А не е така!То на тях не им пука за мене!Вчера припаднах и не им казах!Много ми е кофти!Не искам да живея повече по този начин!ПО цели нощи не спя и рева!Незнам какво да правя!Не ми се прибира в нас,а нямам избор!Така искам да се махна от тук,а не мога! Никога не са оценяли нищо!!Много ми е тъжно!Писнами от фалшивите усмивки!Искам пак да се почувствам щастлие както преди!!!Чудя е дали ще дойде ден,в който ще бъдат доволни поне за миг от мен!?!? Моля Ви,кажете ми какво да правя?Как да им променя мнението!??
П.П. Знам,че сигурно ще Ви се стори тъпо всичко това!Може и да има друга такава тема,но съм много разтроена и в момента дори ?Помагайтееееее

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!