- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета като свършите един път..
Слушай кво градски,за умствен багаж,за дар слово и неща свързани с интелект,не си и помисляй,че може да си по-напред от мен,смехотворно е!Печелил съм няколко награди за есета в конкурси,което би те навело на мисълта,че знам как да пиша.Отделно в кандидат-студентски изпити съм се доказал кой съм и какво мога,така че критики от хора като теб никога няма да търпя,единственото,което можеш да правиш,е да се стремиш да ме догониш в интелектуалните си способности,за друго нямаш данни.Първоначално написано от shizzle
За съжаление не намалява... Кво да се прави .. пауза 6-7 минути гушкане и айдееее нановоПървоначално написано от shizzle
Някак си всичко това не си личи по правопис и пунктуация, а? Последният конкурс, който съм печелил, беше шести клас и след това осъзнах, че темите са прекалено елементарни, за да се занимавам с тях. IQ-то ми е 141, занимавал съм се сериозно с проза и поезия, а резултатите ти от кандидат-студентските ти изпити не могат да ме впечатлят. Няма да си първият с отлична оценка по литература, който не може едно елементарно разсъждение да завърже. И, забележи - това ми е само едно от хобитата. Иначе уча финанси.Първоначално написано от doky
Не бях тръгнал да се заяждам с теб, просто се издразних от ненужната ти агресивност към човека, който просто имаше проблем. Не искам да продължаваме да си ги мерим, глупаво е.
Ти като удариш ена ножка сам после не ти ли е тъпо че си свършил?Първоначално написано от Анонимко
Личи си,стига да се загледаш и да помислиш,което е и най-съществено.Похвално за резултатите ти,само че не ме вълнува особено,защото не считам това за критерий.Относно критиките ти,че не мога да вържа едно разсъждение,някак си ги подминавам,ти ще се сетиш защо.А поезията,бих я нарекъл чисто и просто хоби,занимавам се с медицина,не вярвам да те интересува,но щом ти сподели,отвръщам ти.Първоначално написано от shizzle
Не обичам да се заяждам безпричинно с хора,обаче в случая аз се подразних,а ти се прояви като пазител на реда и сигурността.Така че наистина най-добре да не продължаваме с излишния спор.![]()
Цунка-гунка и всичко е готово, а? Oooh, why am I such a nice guy? :P
Хахахахаха (е, добре, стига спам!)
Кой знае можи тяхните да я проверявът секи месец да я водят на генеколог имаше 1 моми4е тяхните я водеха на секи месец на генекологтака че и тва можи да е спънката м/у секса ..
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
Сега ако ще се драчите и ще коментирате кой как е с граматиката, ще стане поразия. Между другото, след "А" трябваше да напишеш запетая.Първоначално написано от doky
![]()
Относно темата - сигурно спира, защото още е девствена, може би още не е готова за същинския секс.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
У-у-у пак почнахте да си мерите...знанията по български.По-спокойно бе, хора, т'ва да не ви е форум за есеисти/поети или каквито и да било други, които трябва да имат перфектни правопис и пунктоация...някои грешки се допускат от бързане/невнимание.
По темата:
Ами, приятелю, поговори си с нея.Винаги съм твърдял, че доверието и споделянето (не излишното клюкарстване, има разлика) са много важни за една успешна връзка.
П.С.Поправяйте ме ако имам грешки, няма да се обидя, само ще си подобря правописа/пунктоацията![]()