.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

КЛАСНО НА ТЕЗИ ТРИ ТЕМИ!!!ПОМОЩ!!!!

Хора моля помогнете ми.Във вторник имам класно и ше бъде една от тея три теми:
    1."Чудното влияние на гюловата ракия"-(3-та глава на повестта Маминото детенце)
    2."Свободата-избор и дълг на достойната личност"(На прощаване{лирически увод и картината на свободата})
    3."Животът на хъшовете между мъченичеството и героизма"-(първа глава на повестта "Немили-хедраги")

ПЛС ХОРА даийте малко хелп [-o< [-o< [-o< [-o<
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Guest
    ooo i na men ,ti 7 klas li \/ \/ i az taka
    nqkoi pomogni mi

Guest
    Леле седмокласник да иска помощ за лис .. Щом едно класно не можеш да си напишеш, на изпитите какво ще правиш?

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Има едни сборници на Веди(издателството)и там има много теми ,там има за целия 7 клас мисля.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Град
    към последния пост от гост:
    виж ся гай...попринцип не се обясняам много .....нащта даскалка по бълг. ез е в болнични и не сме карали от доста веме.ся я замества една която преподава на много висок стил и попринцип учи 10-11 клас хора...а за немили недраги просто 1 дума не е дала но тва е положението...иначе попринцип си правя съчинения разсъждения то добрии нямам проблем за сега,но при положение че не познаваш текста и не си го анализирал как ше разсъждаваш?!тааа...попринц п за съчнинения разсъждения не искам помощ(е в редки слуечи като този)...затва че...
    Искам само да изясня нещо което наистина често срещам и това са постове като този.Искам просто да изясня на някой хора които си мислят че нямам работа,че тва не е така.защото съм срещала постове от типа"ама ти не учиш..искаш ние да ти го прайме" или нещо такова.вижте хора това не е така.Че някой има нужда от помощ ,не значи че не си учи уроците..
    Admin-Coki:
    / широчина/.

Голям фен
    Град
    въъъй хора моля ви помогнете ми треа ми спешноооо [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    Admin-Coki:
    / широчина/.

Ем ще ти дам един съвет Значи четеш критика върху тези творби и там отиваш и започваш да пишеш това което мислиш аз поне така правя и винаги получавам високи оценки Ае и успех на класното

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    така правя и аз. моята даскалка, милата, е толкова тъпичка, освен да разтяга локуми, друго не прави.
    просто четеш си произведението един път, после прочиташ 1-2 пъти някоя готова тема или критика, вадиш най-важните неща от там в един план и си готова. не е толкова трудно, а и произведенията ти са лесни и сравнително приятни)
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си