- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Евалата на това момче!
Супер много се кефя! Евалата на това момче! Пожелавам му всичко най-хубаво и да продължава да бие наред! =D> =D>
Българин спечели турнира 'Ориндж Боул'
10.12.2006
Спорт НетИнфо
Григор Димитров (България) спечели без загубен сет титлата на турнира по тенис "Ориндж Боул", неофициално световно първенство за юноши. На финала в схемата до 16 години поставеният под номер 5 Димитров победи Давид Търнър (Германия) с 6:3, 7:6(0) и прибави нов престижен трофей в колекцията си.
Както е известно 15-годишният българин преди седмица спечели друг много силен турнир в САЩ "Еди Хер Интернешънъл" за втори пореден път, след като миналия сезон победи при 14-годишните.
www.sportni.bg
![]()
Евалата =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
ETO TTAKIVA SA VRASTNICITE NA KOITO TRQBVA A SE VAZHI6TAVAME =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
=D> =D> =D>
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
е на тоя пес...дядо му живее до нашия блок и като беше малък го карахме да ни дърпа пишките![]()
не се ебаам
Ем браво![]()
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
евала !!!! шапка му свалям !Първоначално написано от Unknow
anito.sl = най-сладкото диваче
=D> [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D> [-o<
брао![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Браво![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Евала =D>
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
bravo!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
браво![]()
=D>
bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D>