- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешно! Магнитни обеци за пъп!!!
Мацки, знае ли някоя откъде мога да си купя магнитна обеца за пъпа?
СПЕШНО ми трябваааа
то за пъп има ли![]()
Do Not Disturb !!
такива неща НЕ-МА.
а ти кого излъга, че имаш обица на пъпа? и наистина ли мислиш, че ше ти повярват ?![]()
алелуя.
за пъп несъм чувала
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
hahaahha! za uho da ama za p1p?! i kade 6te si sloj6 magnita? na kr1sta li?!![]()
ти за магнита не бери грижа къде ще го сложа, ами кажи тогава за ухо къде си виждал/а да се продават?
на всеки магазин за сребро убици и така нататак ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
А на бас че нема на всеки магазин,търсил съм и казват че нямат,дайте идея къде има![]()
В магазинче за лефче...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може в някои да има за лефче...в бижутериите трябва да има..търси по внимателно!!!!!!!!
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
не съм чувала за такова нешо..мн интересно къде ше сложиш магнитчето![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Ами, спечелваш си един комплект магничета от фургоните в парка, гълташ единия, слагаш другия на пъпа и си готова. Много по-евтино и ефектно.
Идиот...Първоначално написано от TheNewReligion
май съм виждала лепенки за пъп(ммм,представям си как ще стой тва)...имаше и некви с вакум сякаш...ама за магнит...нямам идея
я одисе пробиеш най-добре-ще спестиш време
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
хахаха магнитна обица за пъп хахахахаахахааааа
като толкова искаш да впечатлиш някой си пробии пъпа бе...
пикла... ахахахаахаха магнит ьахаъхах![]()
![]()
![]()
![]()
Защо ти е магнитна обица за пъп..като ще се правиш на гъзарка по-добре се пробии![]()
Няма такъв филм., Ти сигурно си неква пикла дето иска да има обеца.. Мечтай си.. Ако искаш внимание се пробии.. Има обеци за пъпа с вакуми или силикон, за да може да се залепи, но да не мислиш, че ще повярват те не са толкова заухави като тебедна обеца със силикон си земи лепни я.. се едно е истинска, но гледай да не ти падне ахахахаха
Или по-добре си признай, че нямаш, за да не търпиш излишно унижение..
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
А ти не можа ли да погледнеш датата преди да пишеш?!Първоначално написано от Beatriss
Темата е от 2006 година!!!
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Погледнала съм и съм видяла..Аре моля те не ми обяснявай.. К'во като е от 06 ?! хехех аз саъм толкова зле да не погледна.. Няма значение.. пей си дрисла
![]()
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
trendy - 10 lewa
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
илиенци - 20 стинки
Тема - 2006 г.