.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Хора, нямам стимул да уча!!!

не малко хора и учители (защото те не са ..) са ми казвали че
    потенциалът ми е огромен.. само трябва да си седна на задния орган
    но.. ето сядам, пускам музика, почвам да зяпам сайтове и глей кво става от обяд станало вечер, доспи ми се и отивам без допълнителни знания на другия ден..
    какво да правя, нищо не ме стимулира.. седнах за една седмица и на другата изкарах пет 6ци ... а ето сега отново ме прихвана.. а знам че точно УТРЕ ще имаме сериозни изпитвания ВСИЧКИ... направо съм обезумял, какво да правя, защо не мога да се стимулирам???????
    притеснявам се за себе си

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

Re: Хора, нямам стимул да уча!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

не малко хора и учители (защото те не са ..) са ми казвали че
    потенциалът ми е огромен.. само трябва да си седна на задния орган
    но.. ето сядам, пускам музика, почвам да зяпам сайтове и глей кво става от обяд станало вечер, доспи ми се и отивам без допълнителни знания на другия ден..
    какво да правя, нищо не ме стимулира.. седнах за една седмица и на другата изкарах пет 6ци ... а ето сега отново ме прихвана.. а знам че точно УТРЕ ще имаме сериозни изпитвания ВСИЧКИ... направо съм обезумял, какво да правя, защо не мога да се стимулирам???????
    притеснявам се за себе си

начи моа ти кажа че на мене ми казват АБСОЛюТНО СЪЩИТЕ НЕЩА!!!!"ама ти можеш...ама мн те мързи..."...и донакъде е така...е ся седнах на компа само за 2 мин ,а седя от половин час...казват ми че съм била разсеяна...но много трудно мога да се концертрирам...пък и+тва у нас имаме малко дете (на 3 год) което много ме смущава и от тва съм още по разсеянаи тва лапе на ме остава да уча...но како и да е...попринцип аз знем че може и да мога но при мене и обстоятелствата са други,но съм разсяна ...а васички казват че мога.....имам знания
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Град
    Bourgas
    до сега не сам чул някой учител да казва че някой ученик е пъп. може да каже че сме глупави ама това е друг въпрос. Аз съм същия марзи ме да уча да пиша и т.н. затова си намерих решение.
    Купих си лаптоп и сега ходя с него на даскало седя на 1вия ред да съм по близо до разклонителя защото батерията не е вечна и пиша и когато се прибера в нас и си преглеждам и се получава

гостът от преди малко
    Guest
    мдам, ама офф какво да правим???????
    сигурен съм , че ако има някой до мен, който през точно 20 секунди да ми казвва 'ае не се разсейвай, давай...' ама с подходяща интонация и не някой възрастен ми тиийн или какичка на около 20тина год. хихи
    и за финал 'давааай ако го научиш и изкараш 6 ще те водя с колежките ми на диско..' ха (не си мислете че съм студент, напротив, 16 години) но такава ми е фантазията..
    и сега по-сериозно , ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩООООО!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Това което правите го правите за себе си... помислете за бъдещето... какъв стимул искате изобщо!?!?!?!?!

ПП. Мнооого ме мързи и напрочетох абсолютно нищо с изключение на заглавието

Еми като те мързи да учиш не учи С благи думи висока оценка получаваш А пък където нестава така преписваш

Супер фен
    Отиди побачкай три седмици на сточна гара да разтоварваш вагони. Стимула ще бъде мощен вярвай ми.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си