- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПОБЕДИТЕЛ В ББ3 Е ЛЮБОВ
Амии...това,че са живели бедно,не оправдава факта,че са прости.Познавам далеч по-бедни хора,които горят от желание да се образоват и да бъдат информирани....Така че....абе,да се радват,пък и то шоупрограмите на НТВ са нагласени....И целия ББ3 беше ужасна простотия....не одобрявам.
vuh male... ne sum gledala bb3 no sum 4uvala ujasni neshta za neq![]()
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от sineoka_kukla
То се видя вече..Колкото по-прост и ограничен,толкова по-харесван,явно (за съжаление)..На мен лично са ми отвратителни,не мога да ги търпя и определено не бях за тях.![]()
![]()
f@nt@zi@
Аз го гледах само когато нямаше нищо по ТВтоВсичките дет са ги вкарали са прости.Няма спор
От тризначките най-свястна май се оказа Любов
![]()
Абе всичко е нагласено
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
taq patica da specheli ne ne ne. Borislav trqq6e da gi zeme
предпочитах баба Вили да спечели, от колкото някоя от тризначките...с извинение, ама са супер малумни
![]()
Леля Вили беше много готина,но бях за Любов и се радвам,че спечели![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
abe taq Vilito be6e mnogo zabavna i dobrody6na...abe mnogo qka macka
A puk teq 3 zna4kite napravo.. nqmam dumi syper prosti sa i go dokazaha: na testa za inteligentnost izkaraha 50 i Vilito izkara tolkova ama tq e na 57 a teq trite sa na po 21 . Lubov na 6 izre4eniq napravi 17 gre6ki...
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
govorete kakvoto iskate ama trozna4kie bqha nai-estestveni,vsi4ko si kazvaha na vseki v o4ite.Prosto bqha neprinudeni i ne igraha rolq.AbA onaq ligavata lili.......uffffffffff gadost,povra6ta6e mi se ot neq!!!
OMFG 50 Това е лека степен на инвалидност!
Кво не ве човек просто много зле ! Добре че не го гледах само да се ядосвам :'>Първоначално написано от TheNightRider
Излязоха прави тризначките - една от тях взе наградата. Аман от простащини - целия ББ3 май беше точно това! Мн съм разочарована. И Вили да беше взела наградата, по-добре щеше да е. Абе, има ли значение... Важното е, че връщат "Стани богат" \/
AMi te naistina sa mn0go typichki i izbuhlivi dosta no...te sa bedni jivqli sa v mizeriq bez bashta!neka se poradvat i te na parichki!
...is just too little too late...
mili4kite?????!!!????? phahahha ari stiga be da ne sa samo te bedni v taq darjava razlikata e taq 4e teq ne stiga 4e sa prosti ami i imat prekaleno golqmo i bezpo4veno samo4uvstvie za sebe si e***i koko6kiteПървоначално написано от sineoka_kukla
Ами и аз исках да спечели баба Вили,ама и Любов все пак заслужава наградата.Живеят бедно,както те казват и не са чакали нищо на готово като Лиляна.
ми аз бях за нея или за баба Вили и ето ....
lelele izlagacia pulna taia imeto nemoe se kaje pa pari i dadoxa naglasena rabota
NIKOI NE ZASLUJAVA6E NAGRADATA![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ВВ2 според мен беше голяма шибаня.Не стига,че събраха представители,които се отличаваха с тяхната 'оригиналност' и простотия,но имаше и хора,които да им гледат сеира...![]()
На всичкото отгоре спечели и циганка.Това говори за една голяма част от българския народ,за нещастие...
![]()
Тризначките в Плейбой -![]()
Левски шампион але але!
От всички ламери в ББ3, дали Любов, Вилито или които и да е да беше взел парите, все едно. От предаване на предаване, все по-голяма тъпотия се предлага на зрителите![]()