- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "istinski" priqteli
hi baby!!!pro4etah cqloto ti pismo i ostanovih 4e NE SAMO AZ imam tozi su6tiq problem -a imenno da neam fr..6oto poe4eto sa nekfi bokluci det samo te predavat i mislqt za guzu si....na mene mi se slu4i naskoro tova..i az pisah edna takva temi4a(ako ti sa tursi nameriqda pro4ete6 za kfo staa duma) no pri mene teq putki det se praiha na int bqha 2
![]()
![]()
tupi tupi 4e 4ak vdlubnati gorkite,noo anyway..sq govorq za tebe da ne se otplesvam.sega i az sum sama...6oto nali ti kaah ot "mnoo verni fr" kvo staa...preebaat te i hoi si tursi6 lek za cqra
![]()
![]()
![]()
No moq suvet e hi4 da ne im obra6ta6 vnimanie(az prq tai i za sq sum ok)...puk i da ti kaja 4estno...ima nqkoi hora koito vaob6te ne podozira6 4e durjat na tebe i 4 mogat da te za6titqt...za6toto pri mene stana ne6to takova..zatva 4e baby O4AKVAI NEO4AKVANTOTO kakto i ot "best fr" taka i prosto ot poznati.....6e vii6 nqkoi dori i poznat 6e se zastupi za tebe .razbiram kak si...6oto az sum po su6tiq na4in...no ako iska6 poe4ko saveti otnosno takia 6matki pi6i na maila mi kaulitz@abv.bg ...
aide 4al i dano da pro4ete6 tva det ti go napisah..malko dulgo ama...![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.