- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой има ли идея на какво се дължи ?
Първо здравейте. Вчера съвсем случайно попаднах на тизи форум и ме заинтригува много. Да започна с моя проблем. Значи аз съм на 21 години и съм спал с доста момичета, преди да се запозная със сегашната ми приятелка. С нея сме от година и половина, тя е с 2 години по малка от мен и аз и бях първия. Откакто съм я отворил(от година и нещо) тя не е стигала до оргазъм, което не ми се е случвало в предишните връски с други момичета. Каквото и да правя не се получава(макар че и е хубаво но неможе да сърши). Опитвали сме всякакви любовни игри(неискам да прозвучи като хвалба но сам работел 3 години на морето, спал съм с доста жени, натрупал сам опит, и са ми казвали че съм доста добър), дори се изръсих доста пари за едно мазило от един сех-шоп което предизвиквало оргазъм, но не и не. Четох форуми, сайтове какво ли не, и чух че има такова заболяване което се нарича сексуална дисфункция, и се среща при доста жени, но не ми се иска да вярвам че точно при моето момиче е такъв проблема. Много бих искал да и доставя това невероятно удоволствие което не е испитвала никога,освен при самозадоволяване, което не е правила от 4 години. Нека всеки сподели каквото мисли за проблема????
Пробвай да я сложиш да легне на нещо по-високо - маса, бюро като й подложиш нещо че мн ще й обива...Първоначално написано от DLF
Сложи я да легне по гръб.Сложи нещо зад себе си така че тя да може да повдигне краката си на него. Ти заставаш между краката й и го вкарваш и докато го правиш с едната ръка(или по-скоро с пръст) разтриваш клитора й. Другата вариация е да я сложиш да легне отново по гръб на леглото, повдигаш краката й така че да се подпират на раменете й, след това се приближаваш по този начин към лицето й и съответно задника й се повдига, тогава го вкарваш. Тая последната поза мн ми мяза на лицеви опори защото трябва да се подпираш по същия начин и оттам натъка само си повдигаш таза.
Толкова от личния опит. Късмет!
Благодаря ти за съвета но тея пози сме ги пробвали, както и стотици другиПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Ami pri jenite dosta kysno moje da se poqvi poqvata na orgazym....pyk i godina i polovina praktikuvane ot kakto ste zaedno ne e 4ak tolkova mnogo, 4e da moje da se razvie do max 4uvstvitelnostta i.pyk i qvno dori da i e hubavoi, vse o6te ne si nameril nai-slaboto i mqsto. Spokoino, ni6to i nqma...i da ti kaja ot li4en opit, ot godina i ne6to vodq polov jivot, no do sega orgazym ne sym polu4avala nikoga. taka 4e spokoino...I kysmet
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Момче не те разбирам-искаш да се похвалиш с големия си и разнообразен опит или искаш да удволетвориш приятелката си? След като тя стига до оргазъм при смозадоволяване значи й няма нищо. Но след като след толкова сексуални връзки ти не можеш да задоволиш 1 момичи,което по всяка вероятност е искрено с теб,а не те лъже,значи има нещо на теб. И това нещо се нарича егоизъм. Пребори се с него и сексът ще е хубав и за двамата!
Умнияя-Дъ Ретърн! пропусна позата, където мъжът сяда на ръба на леглото, момичето сяда в скута му, обгръща го с крака и..
Звучи сякаш си полагал доста старание да я докараш до оргазъм, но и аз, и кремчето забелязваме нещо доста самохвално в думите ти. Нищо лошо - добре си си живял. Аз съм от морето и момичетата, с които си "трупал стаж" най-вероятно са били много по-освободени относно сексуалността си. А резкия преход между опитни и притеснителни девственици може да обърка и най-добрия любовник.
Не трябва да й го поставяш за задача всеки път да свърши. Все едно да й разтвориш краката и да почнеш да си мънкаш "ааха, тук е дупката, тук е клиторът, значи трябва да.." (LOL) Това само увеличава напрежението, което пък пречи на оргазма.
Смятам, че няма нужда от сложни пози, мисионерската си има причина да е най-разпространената. Не можеш ли да я накараш да свърши по време на любовната игра? С език, пръстче или две? Тук говорим за старание от сорта на минимум един час.
Друго предложение - можеш да я оставиш да те върже и тя сама да те яхне, когато се чувства готова (като преди това е мастурбирала пред теб).
Куц кон си и щом 2 години те търпи явно има други причини за тва, а не секса. А и ако си бил с толкоз много жени, дето ни се хвалиш сега, нямаше да ти е необходимо. Опита не се постига само с броя на партньорите, а с качеството на самия актЯвно при теб качеството е твърде ниско и сега си търсиш оправдания. А мацката ти, щом вече е споменала за липсвата на оргазъм, явно ти намеква, че до пролетта ще те е сменила. Бъди по старателен ако исакш нещо да постигнеш, иначе си загубен. :P
Istinata e,4e ako iska6 da q nakara6 da doistigne do orgaz1m,i dvamata ne trqbva da mislite za tova-naslajdavaite se na momentite,koito ste zaedno i s vsi4ki drugi 'shvatki',koito ti obqsniha po-nagore i tvoq sobstven opit(koito go izkara..ex,ex,..),tova go gledah v edno nau4no predavane skoro-kefete se na izjivqvaneto,a orgaz1ma sam 6te doide,ako znae6 kak da q zadovoli6 de (i ako si podhodq6tiq za neq). Moje da probvate ne6to-da masturbira pred tebe-pomaga![]()
амии може би проблема е в нея.. явно не се е отпускала достатъчно и т.н и то самия факт ако си мисли "сега трябва да получа оргазъм.. защо не получавам.." и може да се притеснява.. амии то не е до позите точно.. важното е да е мн възбудена и да се справиш добре.. пък и не е нужно да свърши при секс , направи и френска.. или с пръстчета на клитора най-вече и готово![]()
А защо просто не си помага с ръчичка, докато го правите? И аз бях така - дълго време не можех да свърша и най-накрая се отпуснах и започнах да си помагам и се получи! Не е кой знае какво, но със сигурност е по-добре от нищо!![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Първо ще те попитам защо пишеш точки а не самата дума? Незнаеш как се пише ли?Първоначално написано от shizzle
Тая поза още не съм я пробвал, ама наскоро ми казаха някаква нова (казвала се БУлдозер) в която жената е застанала кучешката. Мъжът и идва одзаде и допира гърдите си до гърба й. Тя хваща с ръцете си задника на мъжа, а той я хваща и разтваря бедрата й и я повдига, и така може да го прави и да се разхожда из цялата стая. Късмет на тия дето ще решат да я пробват.
Абе вие сте долни комплексари, кво се занимавам с вас !?!?!
Понякога е хубаво да премълчиш думата, за да предизвикаш въображението на хората ^^Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
А този "булдозер" е яко битов. Мъжът може се разхожда (сигурно се прави много голям гръб от това), а жената е хванала прахосмукачката и чисти
Ето в какво мисля, че е проблемът на момичето.Първоначално написано от DLF
![]()
Как винаги не забелязвате проблемите на хората ами гледате да ги критикувате.
Вас яд ли ва е сега и за какво веднага си мислите че той се хвали.
Ако не беше споменал че е бил със много жени 100% щеше да има глупак да се изцепи и да кажи "сигурно щото не си бил със много жени" от тая гледна точка го е написал афтора.
Не ме издразни това, че се е хвалил или не. Но основната му цел в първия пост беше като че ли да си измие ръцете, "видите ли, аз нямам нищо общо".
Освен това, дадох си конкретни предложения! Следователно СЪМ се опитал да му помогна (по-скоро на момичето).
Ама при такъв коментар от негова страна, става (мисля) достатъчно ясно, че той наистина е егоцентрик и най-вероятно това е задушаващият фактор във връзката.
Редовно чета постовете ти и имам чувството, че само влизаш тука за да си избиваш комплексите и да се заяждаш с хората. Сигурно и други хора ще го потвърдят вече. Само ще ти напомня, че не всичко е секс.Първоначално написано от готина мацка
Освен първичните потребности като да се наспиш, да се наядеш, да се на е...ш някакви други нямаш ли? Като че ли секса осмисля целия ти живот, съществуването ти е подчинено на него.
Имам няколко приятелски двойки които твърдят, че в леглото не им е много гот, но имат доста други общи интереси и допирни точки и са доста време заедно вече.
И сега по темата. Брато всичко е в реда на нещата. Не се притеснявай, нормално е. Секса е много повече психология, отколкото физиология. /Няма да е зле Готината мацка да прочете малко литература по темата и после да дава компетентни мнения./
Въпрос е на вместимост. Сигурно си чувал примерно как даден мъж и дадена жена ако го правят помежду си не жаната не може да забременее, но ако е с други партньори няма такъв проблем.
От моя скромен опит мога да кажа, че почти не остана клуб за компаньонки в София които да не съм посещавал и съм бил с всякакъв тип жени. Прави ми впечатление, че при доста знойни красавици /все едно танциорките от балета на Слави/ съм имал ерекционни проблеми и едвам съм го вдигал, до колкото при някакви невзрачни момичета, по които дори няма да се загледаш на улицата съм правил много яки сексове. Просто е въпрос на вместимост, не се отчайвай, Няма нищо нередно.
Ако твоята приятелка те цени като човек и те обича истински едва ли ще те зареже заради това, че не си я докарал до оргазъм. въведете иновации сменяите пози, разбирайте се и извън леглото, бъдете повече време заедно, посещавайте интересни места и всичко ще бъде наред.
Не се отчайвай.
moje bi ne e bilo dostata4no ili ne mojesh da zadovolish edno mimi4e nz zashto as mno burzo s![]()
![]()
![]()
![]()
tigam do orgazam
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
15 мин секс не могат да докарат момиче до оргазъм - осеобено ако й смърдиш на бнра и цаца и я бъхтиш като каруцар. Освен това,ДЛФчо,ако вярваш на думите женски,ще се докараш или до затвора,или до чашката... Ти може да си направил 3 вкарвания и тя да почне да овикава орталъка "ооооооо,боже,господи,благо даря ти!!!!! ти си най-добрият!!!"
помисли си,усетил ли си оргазмите на жените,с които си бил? в смисъл,съмнявам се,че член ти е безчувствен като гумен маркуч - трябва да си усетил,че свършват...
![]()
после ние сме били виновни...
и аз редовно и чета постовете и и в нейна защита ще кажа че подкрепям голям процент от мненията иПървоначално написано от vladi81
![]()
Може да е фригидна,недей да търсиш вината в себе си.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Сега ще попитам автора нещо което има връзка с оргазма ... момичето ти има ли чувство за хумор ? Просто отговорори честно.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh