- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 20 годишния девственик :)
Между другото "Единайсет минути" на Паулу Коелю, е много хубава книга.
Мързи ме ве, некви глупаци като почнат да се изливат по сумати редове за да обясняват какви загубеняци са и после да ги съжеляваме така че женските от форума да се навият да ги изчукат - мързи ме е!Първоначално написано от Jinno
Напълно съм съгласна с fire_of_satan и shizzle. Много ме радва факта, че има момчета като теб.
Е, пич, всеки със силните си и слаби страни. Аз лично не мога да се правя на самоуверен маймун, за да хвърлям въдицата и да ловкам ебливите рибки. Обикновено говоря, докато заспят, и после - по бързата LOLПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Когато се подиграваш на нечий комплекс всъщност го задълбочаваш,така,че глупакът в случая си ти.Заяждането с момчето на 21 дето е станал само показва плоското ти мислене.Защото ако аз съм глупак при все,че си имам работа,уча,издържам сам двама души и живея в жилище което аз си плащам сам,включително и сметките по това жилище,то тебе не знам като какъв да те окачествя.Всъщност ти си просто разлигавен мамин син и използваш Нета за избиване на комплекси и няма да се учудя ако си и девствен,че затова така реагираш на темата,като някое пале пред майка си.Правилно shizzle отбеляза,че мъжествеността значи най-вече как оцеляваш сред говната,знащото много бих искал да те видя теб на 21 с такова мислене къде ще си,ще учиш ли,ще имаш ли самостоятелност,бих искал да те видя и какъв си тарикат набивайки табана юнашки облечен в зелен въшкарник на 300 км от София в села където като чуят софиянец и псуят и Бога и тебе.Колкото до женските аз се подписвам с две ръце,че всяка втора женска която познавам с удоволствие би налазила някой девствен 21 годишен само като усети,че е такъв.Не е въпроса в секса,защото само с 10-20 лева можеш да се уредиш,а въпроса е да си намериш подходяща половинка.Чаках до 20 и какво?От краста ли се раболях,ушите ми магарешки ли станаха?Имаше много по-голяма тръпка да го направя с момиче в което съм влюбен,макар и инициативата да не беше моя.Мързи ме ве, некви глупаци като почнат да се изливат по сумати редове за да обясняват какви загубеняци са и после да ги съжеляваме така че женските от форума да се навият да ги изчукат - мързи ме е!
И все пак, като типичен представител на зодия Близнаци, не мога да не разбера и другата страна.. А всъщност..
Двадесет години да откриеш първата си любов!? Хубаво, не искаш да спиш с момиче, към което нямаш чувства.. Но толкова дълго време да не намериш Човека? Оо, извинявай, ама това са си глупости! Особено сред юношите, чиито чувства са толкова вятърничави и непостоянни като мартенски сняг. Сигурен съм, че си срещнал това момиче, но тя изобщо не те е погледнала! Не? Ти така и не си посмял да я заговориш! Не? Седял си по цял ден вкъщи, чел си книжки и си въздишал по невъзможната романтика? Get a grip, man! Та това са жени, хора! Те не са създадени да бъдат съвършени! Никой от нас не е. Тя става съвършена веднъж след като Я обикнеш и всички онези малко недостатъци Я правят още по-красива, още по-прекрасна. Трябва да отидеш и да Я вземеш! Не да чакаш да ти падне като зрял плод в пазвата, докато стоиш безучастно под дървото на живота!
На двадесет години и неизпитал любов? Това е незрялост! Това е пропиляване на единствения дар, който ние, като човешки същества имаме - да обичаме. Не говоря за девственост или не.. Има много, които правят секс всеки ден и все още не познават любовта. Но те поне опитват! Без разум, криворазбрали цялата Идея, но ОПИТВАТ! Не се страхуват. А вие? Двадесетгодишните девственици? Вас ви е страх! Страх ви е от отговорност, чувства, разкриване, страх ви е да не ви се смеят и, може би, най-вече ви е страх да откриете, че човекът срещу вас, от същата плът и кръв като ТЕБ, може да бъде по-добър и от най-бляскавите мечти! Страх ви е да повярвате в човешкия род. Страх ви е да обичате!
Да, девствеността е болест. Не, грешка, девствеността е СИМПТОМ на болест. Вашето сърце не работи, скъпи девственици!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Много говориш за мен, а дори не ме познаваш, с което ме напушва страшен смях.Първоначално написано от СМС
Виж кво, никой не си избира съдбата! Единствения начин е да се обобщи всичко до момента и да се направят коренни промени. Ако сам не си направиш хубавото никой немож ти го направи. Имам плоско мислене така ли? Земеш да се огледаш и да започнеш да живееш в реалността, сам каза че си на 21 и вече тря си достатъчно порастнал за да излезеш от филмите. Мен не ме бърка какво правиш, кой издържаш, защо го издържаш и тн. Мамин син а? Лапетата на 11 вече се опъват и той ми влиза с комплекси да ми се оплаква че бил девствен на 21. ВИж кво путко, въобще не ме интересува, тва вашето е проста манипулация. Всичко идва от тва че искате да ви съжеляват. Аз не съм комплексар. Влизам в тоя форум единствено да чета такива малоумни теми като вашите и да се смея като най-големия, защо ли? Влизаш, оплакваш ми се, чакаш съвет. Защо очакваш съвет от мен? 24 часа висиш във форума да ми чакаш отговора само и да се надяваш това което ти кажа да стане. Малоумен си!Малоумни сте! За секса е ясно че можеш да бутнеш 20 кинта на Марчето на ъгъла да ти направи пълна програма. Любовта, да там е по-сложно. Не ми се вярва да си живял толкова време и да не си се влюбвал поне веднъж, поне веднъж. Искам да те попитам ти какво предприе за да стане тази любов споделена? Аха, ясно, чикия... Влизаш в тъпия форум и се оплакваш че си девствен. Единствените девствени тук са пишлемета на по 15-16, другите вече са се уредили отдавна. Не искай съвети, не ти тряят, нищо не става по план, НИКОГА! Живота е жесток, ти влизаш и ми ревеш затва, а си мъж-мъж като лайно на дъжд, одеколон пие. казваше баба ми. Вие сте нищо повече от едни тъпи путки които търсят разбиране и да ударят кьоравото. Дае знаеш ли как виждам че сумати момичета искат да налапат 21 годишни девственици. Те момичетата са се уредили още от рано с момчета закво им тря некви инвалиди. Подчертавам инвалиди! Зощото сте малоумни. И тва за секса - че секса не е важен ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Тва би го казал само един човек който никога не е спал с момиче за да усети какво е наистина усещането. Например един пушач който няма цигари и после казва че цигарите нят никакво значение. Глупости. Тва че не притежаваш някакво си обикновено качество не означава че тря го криеш даже направо казано да го замазваш по този открит начин. Защо ви казвам че сте путки-нямате абсолютно никакъв кураж. Тва че бачкаш по 24/7 мен не ме вълнува, тва е само прикритие за да ми кажеш че неможеш да си намериш половинка. Сиг и в момента си влюбен, вече не ти ли писна да си сам? Вече не искаш ли да има някой който те обича и да е до теб? Искаш много ясно тъпа путка такава. Бъди мъж мамка му! Пишлемета с акъл по-малък от твоя вече се женят, имат и деца. ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН! Бий си поредната чикия и си лягай!!!
Говедо,нещо изреди цялата тирада описвайки тези които са пуснали темата с моята персона.Първо не съм девствен отдавна,второ аз съм на 22,трето имам си половинка и четвърто женитбата е въпрос на време.НЕ съм се влюбвал до 20 година.Може да съм бил незрял,може да съм бил тъп,може да не ми е пукало пък,причини 1 000 000 има и всички са комплексни.Явно съм от хората които се влюбват трудно.Лъсках чекийки и докато бях влюбен,просто отсрещната страна поде инициативата.Хубаво,страх ме е било от това и какво от това?Нали стана накрая,значи подхода все пак е бил правилен,така излиза щом резултата е положителен.Като те напушва смях ходи се смей някъде,а не пиши дивотиите си.Путка ще наричаш баща си,разбра ли?Защото пикльо,докато ти си се лигавел в някое кафенце аз самичък с още 2 момчета,трима на брой сме стояли очи в очи със 150 мангала на самия край на шибаната География.Ти путко се страхуваш дори да минеш през 5 човека застанали на пътя,а аз съм стоял с пръст на спусъка на АК 47 и на 10 метра срещу мен мангал в същата поза и сме се гледали 24 часа в очите,8 месеца съм чакал "да ме гътнат докато спя","да ми се случело ненадейно"....така,че путка не съм,нито страхливец.А дали съм инвалид не знам,но знам,че ти никога не би оцелял сред 150 бесни мангала.Да,помия,някога газил ли си такава помия бе голям мъж,драскач?Нали си мъж,какво си направил освен това да си навреш члена в първите срещнати курви,мислейки си,че търси щастието?Не те познавам,а и не искам да те познавам,твоята порода ми е ясна,такива МУХЛЬОВЦИ като тебе само с поглед ги вдигам от седалките в автобуса.Добре заговори за 15-16 годинишни,защото ти си точно на 15-16,келеме,защото по-голям човек би трябвало да има повече акъл от това да избива комплекси или да гледа да създава такива у някои със злостни коментарчета.Ич не ми е на кура какви проблеми ти терзаят празната главица,като не можеш да дадеш смислен отговор на питащото момче си затваряй устенцата.НИКОГА през живота си не съм се оплаквал от нищо мухльо нещастен,но такива нет-юнаци ги познавам като дланта си,изрусена косица,нежна походка....и като ви строят в две редици,като ви кресне някой и гледате къде е гаджето,къде е мама да й се скрия под полата.Не,че ви липсват,а направо сте се насрали от страх,че някой нискообразован мангал ще ви забие два шамара и ще ви натика в кенефа без да го спре никой - няма ГСМ,няма бате,няма събирай хора,няма тате.....Така,че не говори изобщо повече.За бачкане също не говори,защото двете ти ръце са пропорционални на мозъчния ти капацитет,ни едното вади пари,ни другото.Много го разбираш живота ти пикоч нещастна и жените разбираш нали?А тогава гледай как някой инвалид с очилца и с хилаво телце ще ти чука жената,ще я чука пред некадърната ти муцуна,че тя сама ще ходи след него,след портфейла на този пич.А ти бъди юнак,бъди си ебач,бъди си мъж,ДРИСЛЬО,такива като тебе като станат на по 30 ходят със 17 годишни,защото жените се уреждат по един начин - КИНТА да има,и дори да я вади някой педеруга ще му се метне отгоре,дори да е девствен на 40 пак ще му се метне отгоре и пак ще те заебе като кенефен парцал ако види,че оня вади много повече от тебе.Ти и останалите 16 годишни е разбираемо да не знаете какво искат жените,защото вашата представа за жени са разтворените крака на 14 годишни пикли.Е,да,ама за да разтвори крачка някоя над 20 тряя да имаш дебел протфел,не кур,портфейл и нищо друго.Нищо,ще се научиш и тогава няя се смееш на 21 годишния девственик,защото пича само му трябва кинти да има и ще чука твоята женичка и от лево и от десно,защото само някоя курва би ходила с клоун като тебе."Айде у лево" както казваше един,когато 3 българи искаха отпуск
Само немога да загрея що ме занимаваш? Ако идеш от Виетнам си сбъркал форума за ветерани - третия линк от горенадолу в дясната колона! там ще ти съчувстват! Късмет и приятно изкарване на праздниците!Първоначално написано от СМС
![]()
Бла бла бла, стига сте спорили. Пича си е пич, всеки си решава кога да го прави, с кого да го прави. Имаше няколко много добри мнения, а умнияяя дъ факъп си е той, какво да го правиш![]()
Не се ебете на по 14 години щото е модерно. Защото тогава вече ставате глупаци. Особено ако е секс с момиче/момче, което не знаете доколко обичате. Защото любовта е важна при тая работа. Ахахах ае казах квото имах, отивам си ям морената
![]()
Така е бе, най-големите нещастници сме, с неработещи сърца, неизпитващи нищо ... от всичко само това за страха от това да покажеш какво чувсташ се доближава до истината в някаква степен, иначе много се вживяваш в изказването. Добре де, айде изброй още възможни причини да не съм правил секс примерно аз, то няква любов всеки е изпитвал макар и не голяма, ама като е само от едната страна насила ли да се правят нещата. Аз съм опитвал, ама без да си давам зор де, само ако съм мислел, че си заслужава, ама и така да е било явно има други причини да стигна до това дередже...И все пак, като типичен представител на зодия Близнаци, не мога да не разбера и другата страна.. А всъщност..
Двадесет години да откриеш първата си любов!? Хубаво, не искаш да спиш с момиче, към което нямаш чувства.. Но толкова дълго време да не намериш Човека? Оо, извинявай, ама това са си глупости! Особено сред юношите, чиито чувства са толкова вятърничави и непостоянни като мартенски сняг. Сигурен съм, че си срещнал това момиче, но тя изобщо не те е погледнала! Не? Ти така и не си посмял да я заговориш! Не? Седял си по цял ден вкъщи, чел си книжки и си въздишал по невъзможната романтика? Get a grip, man! Та това са жени, хора! Те не са създадени да бъдат съвършени! Никой от нас не е. Тя става съвършена веднъж след като Я обикнеш и всички онези малко недостатъци Я правят още по-красива, още по-прекрасна. Трябва да отидеш и да Я вземеш! Не да чакаш да ти падне като зрял плод в пазвата, докато стоиш безучастно под дървото на живота!
На двадесет години и неизпитал любов? Това е незрялост! Това е пропиляване на единствения дар, който ние, като човешки същества имаме - да обичаме. Не говоря за девственост или не.. Има много, които правят секс всеки ден и все още не познават любовта. Но те поне опитват! Без разум, криворазбрали цялата Идея, но ОПИТВАТ! Не се страхуват. А вие? Двадесетгодишните девственици? Вас ви е страх! Страх ви е от отговорност, чувства, разкриване, страх ви е да не ви се смеят и, може би, най-вече ви е страх да откриете, че човекът срещу вас, от същата плът и кръв като ТЕБ, може да бъде по-добър и от най-бляскавите мечти! Страх ви е да повярвате в човешкия род. Страх ви е да обичате!
Да, девствеността е болест. Не, грешка, девствеността е СИМПТОМ на болест. Вашето сърце не работи, скъпи девственици!
А тоя СМС ебати късметлията е само, да попадне на такова момиче, без никакъв зор да си дава, не че казвам нещо лошо за човека, сигурно си е свестен, доста момичета предпочитат такива...
И сега сигурно пак ще последва някое изказване на ТЪПИЯ - Дъ Дъмър, а бе кажи си на колко години си все пак, или те хвана срам да не се излагаш повече ...
На теб не ти ли пожелах приятни праздници? Мий си ръцете, че от толкова пестене на вода бутоните на клавиатурата ще ти залепнат за пръстите! А относно на колко съм - дори и на 5 да съм ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯ ПАК!Първоначално написано от treant
treant,просто ние сме от редкия тип мъже неумеещи да свалят жените,да правим първата крачка.Това е положението,страх или неумение,все едно.И аз съм такъв,но не го броя за недостатък,моята приятелка също не го брои за такъв.Като те оцени някоя мацка ще ти дойде и твоето време,повярвай не е далеч.Остави лапето "дъ ретърн" да си злобее по твой адрес,та той е още детенце,в училищата е пълно с такива дебилчета,тях живота после ги мачка до един рано или късно.Най-големите неудачници стават в последствие,то и ти си го забелязал как някои яката ги насмита живота и ги праща в "Б група".Умния дъ ретърн,може да съм ветеран в някои отношения,факт е,че съм газил помията и девствен тогава,и 18 годишен и самичък....и се оправих в най-гадното училище на живота за младите мъже.treant,с тебе сме елит човече,късмета ти ще излезе когато го осъзнаеш - някога лъгал ли си жена?Не си.Използвал ли си жена?Не си.Като седнат на лафче знаеш ли какво си говорят помежду си?Мъжете са свине,няма ли един свестен....и само като усетят,че има никога не биха пропуснали възможността си.Не ти говоря за неосъзнати момиченца на по 15-16,а за тези над 18.Казах ти - учи здраво и си работи яката за много кинти и резултата е сигурен.Ние имаме сърца и то верни сърца.Сърцето и любовта да не би да го заслужава всяка дрисла с разголено деколте,която преди тебе са я продънили още 50 човека?Такива и сопола си да хвърлиш отгоре им не заслужават,камо ли любов.Пожелавам ти успех,макар,че не ти е нужен и скоро неизбежното да те грабне някоя ще се случи.Весели празници,включително и на Умния дъ Ретърн
![]()
Аз бях по-горе![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодарско дедо благодарско... и все пак отново немога да загрея зако ме занимаааш с твоите несполуки. Нещо оплакваш ли се от живота? Нещо не ти е наред ли живота? Нали си щастлив като лазиш в помията както й викаш? Защо ми се оплакваш?![]()
![]()
![]()
Ееее заеби,верно големо лайно излезна ти. Кажи на колко си де, нали си най-отворения, с тая водя се насра направо, мия си ръцете спокойно, толко ли много ти врият на теб, че не си миеш ръцете та ми цивриш и на мен за това...Ае похвали се на колко си, от кво има да се срамуваш, че ще излезеш по-голям или по-малък посерко, е няма значение, пак си посерко в който си искаш смисъл ...На теб не ти ли пожелах приятни праздници? Мий си ръцете, че от толкова пестене на вода бутоните на клавиатурата ще ти залепнат за пръстите! А относно на колко съм - дори и на 5 да съм ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯ ПАК!
Тва е доста важна информация, ако я кажа после ще трябва да те убияПървоначално написано от treant
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много си прав и адски много те подкрепям. Тия малките курвички на по 15-16, на които съм се нагледал не заслужават нищо ... но явно има хора, които са горди да кажат, че са n-тия на брой, който си го е сложил на 15 годишната курвичкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Teo
Абе, пич, погледни реално на нещата... Това ли е оправданието, че всички момичета са курви, какво да не би да няма свестни момичета. Аз не мог да разебра защо се оправдавате, че сте девствени това не е лошо, а е личен избор. Лошото е, че тези хора се комплексират заради това и почват да не знаят и те какво искат.
Ама ти май изобщо не четеш какво се пише .... 1во аз не съм девственПървоначално написано от shadow4e
2ро къде си видяла, да пиша, че всички момичета са курви ? Преди да коментираш, прочети внимателно и помисли малко
![]()
Teo
Уф, да извинявай, просто вече ги обърках хората като темата стана толкова дълга. Иначе тези думи важат за автора на темата. Защото за мен наиситна той не знае какво иска всъщност
Другата причина е да си грозен и тъп.Първоначално написано от treant
Но, ако си (сравнително) нормално изглеждащ и (сравнително) нормален в главата, НЯМА ПРИЧИНА да не успееш в любовта. С изключение на слабо сърце. Не е идеята да заобичаш някой. Не е идеята да кажеш на някой, че го обичаш, и после, като ти кажат "не" и да се откажеш.
Понякога човек трябва да СПЕЧЕЛИ любовта си, да я ИЗВОЮВА! Докато си още непълнолетен, това става единствено със сърце. Момичето, с което загубих девствеността си, никога не ме беше поглеждало в началото на "свалката". Накрая не можеше без мен. Когато отидеш на един купон, не трябва да се въртиш около едно момиче, усмихвайки се невинно и да чакаш да те завлече в някое тъмно ъгълче. Ти си мъжът. Ти си ловецът! Знаете ли защо жените харесват мъжете с пари? Защото парите са мярката за успеха при възрастните! Ако беше общопризнат признак за успех броят убийства, жените щяха да си падат по масовите убийци.
А вие, за да осъмнете на 20 години неопрашени, значи дотогава сте го раздавали пълни загубеняци. Хора без успехи (поне не такива, каквито са типични за юношите). Добрата новина е, че вече се сменя стандартът, сменя се признакът за успех - не увереност и гръмкословие, а ПАРИ! А лошата.. Лошата е, че щом досега си бил аутсайдер, най-вероятно ще продължиш да се държиш по същия начин. Твой личен избор е да се промениш.
Ще можеш ли, treant? Или все още ще чакаш някой друг да оправи живота ти вместо теб? Единствената причина СМС да е успял е, защото е нямал друг избор, освен да хване юздите. И не е случайност, че онова момиче му се е метнало на врата. Никъде не си личи дали си девствен или не. Но от далеч се вижда как яздиш коня си.
Е така си е shizzle,не съм тръгнал чак толко много да те оспорвам, мани ебати нещастника ме изкара. За успехи ако говорим, не съм имал такива, които да се разберат или оценят от някого, та кво кат е имало успехи, не съм бил толко тъп та да се случат, толко грозен и т.н. , ама ... Та като каза това за парите и по-предишното от постовете, си дойдохме на думата може би, но както ида е... ае весели празници!
Не я чета задълбочено тая тема с девствениците... Ама от самото заглавие е ясна същността и, та по нея - При наличието на проститутки, не виждам основание да стоите девствени, ако при други положения не мое топнете чушлето, поне 50-60 кинта отделете и решавате проблема. А той е най-вече психологически![]()
Shinzze има хора,които просто не ги канят по купони...