- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 20 годишния девственик :)
I shto ne gi kanqt? = shtoto sa smotanqciПървоначално написано от Анонимко
Teq sigurno i da se celuvat nemogat![]()
Batence ti si stoi destven pyk az chakam srqda da doide da eba hehehehe
are uspeh v tyrseneto na princesata![]()
![]()
Не ти ли е идвало на акъла че тоя чат не ти е в никакъв плюс за да оправиш проблема?Първоначално написано от treant
тука съм с две ръце за мнението а и за тия с шлифера незнам за какво следва ама със сигорност не е психология защото ако бе така щях да да го издиря и да го разубеда да се откаже на всяка ценаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Явно не е толкова тъп тоя трент колкото се описва ами доста повечеПървоначално написано от ачката
Прочетох цялата тема и някакси щях да се сдухам ако ви вземах на сериозно.Ми девстен съм и съм на 16, шанс. Според по-горни постове излиза, че ние девствените сме някъде извън "класацията", но само да напомня на "големите" ебачи, че това, че сме девствени съвсем не означава, че сме сдухани, балъци, импотентни или гейове.
:
Аз се чувствам съвсем нормално развит, не съм грозен или нисък. Даже бих казал, че съм и симпатичен ама за сметка на всичко съм много срамежлив. Това не порок, ще дойде време ще ми се отвори парашута и ще видя какво толкова е това сеХ-а, че така променя хората., говоря пак за тея 'големите" ебачи, дето като си напъхат 3те санта в някоя путка и вече са токова 'mature' и почват да се приемат за пичове. Глупаво е секса да бъде модна мярка определяща мястото ти в йерархията. Е голема работа е тоя сеХ, няма що. Най ме дразнят "ебачите" дето почват да се взимат за много отракани и можещи и дето само се подиграват на девствените. Явно е че самочувствието им е било заврято толкова надълбоко в някой селски кенеф, че изпитват нужда да се подиграват на някой само заради дербни факти като въпроса със сеХ-а.
![]()
Драги ебачи (ебльoвци) отивайте да пълните путки и нас не ни закачайте. И нашия ред ще дойде, не чак толкова по-късно от вашия така че не виждам повод сблъсъци на простотии и интереси.
: